- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
o laftan anlamıyor zaten takıntılı takmış . gidip şey dıyomuş başlarda da benım için işte onunla olmıycaksın kimle olursan ol falan ama yok yanı bız öncesinde arkdştk o zamanda benı sıkıştırmaya çalışıyordu aranızda ne var sızın falan diye. normalde yakıp gemileri fazlaca yapacak şeyımın var olduğunu bende biliyorum. ama bi yandan da işte ne bileyim böyle ayrılmak istemiyorum sanırım. bide huzurlu olmak istiyorum. erkeklerin hiç birine güvenmıyorum. ne olursa olsun bana ne kadar da ona asla dönmıycem o saçmalıyo oyuun halıne getirdi dese de inanılmaz bi güvensizlik varbende herkese karşı. işten ayrılmayı bile düşündüm bi kere sonra dedim saçmalama onların asıl amacı bu zaten bolca sabredıyorum . hergece dua okuyorum ama hala kurtulamadım şu kadından
Çoğu zaman aynı iş yerinde çalışan iki insanın sevgili bile olmasına izin verilmezken ve bunun çok haklı sebepleri varken, sizin böyle aşk üçgeni şeklinde her gün bir arada oluşunuz çok kötü ve yıpratıcı.
Sizi de anlıyorum, iyice gerilmenizden ve başkasının başrolünde olduğu bir sebep yüzünden ayrılmanızdan korkuyorsunuz, bu çok insani bir his, hele de bu güvensizlikle. Ama işte dediğim gibi, biz yaşadıklarınızı gözümüzle görsek bile bilemeyiz, o iki ucu da sakıncalı çubuğun hangi ucu daha az yıpratıcıysa oradan tutacaksınız. Ama beklemek de sakıncalı...