Eski sevgili..

o laftan anlamıyor zaten takıntılı takmış . gidip şey dıyomuş başlarda da benım için işte onunla olmıycaksın kimle olursan ol falan ama yok yanı bız öncesinde arkdştk o zamanda benı sıkıştırmaya çalışıyordu aranızda ne var sızın falan diye. normalde yakıp gemileri fazlaca yapacak şeyımın var olduğunu bende biliyorum. ama bi yandan da işte ne bileyim böyle ayrılmak istemiyorum sanırım. bide huzurlu olmak istiyorum. erkeklerin hiç birine güvenmıyorum. ne olursa olsun bana ne kadar da ona asla dönmıycem o saçmalıyo oyuun halıne getirdi dese de inanılmaz bi güvensizlik varbende herkese karşı. işten ayrılmayı bile düşündüm bi kere sonra dedim saçmalama onların asıl amacı bu zaten bolca sabredıyorum . hergece dua okuyorum ama hala kurtulamadım şu kadından

Çoğu zaman aynı iş yerinde çalışan iki insanın sevgili bile olmasına izin verilmezken ve bunun çok haklı sebepleri varken, sizin böyle aşk üçgeni şeklinde her gün bir arada oluşunuz çok kötü ve yıpratıcı.

Sizi de anlıyorum, iyice gerilmenizden ve başkasının başrolünde olduğu bir sebep yüzünden ayrılmanızdan korkuyorsunuz, bu çok insani bir his, hele de bu güvensizlikle. Ama işte dediğim gibi, biz yaşadıklarınızı gözümüzle görsek bile bilemeyiz, o iki ucu da sakıncalı çubuğun hangi ucu daha az yıpratıcıysa oradan tutacaksınız. Ama beklemek de sakıncalı...

Gaza getirmek gibi olmasın, ama bu durum süper bir güven testi. Ben olsaydım, onun ilk müdahalesinde sevgilime çok sert çıkar "o kadın senden yüz bulup böyle yapabiliyor, sen bir kez olsun gerçekten ona sert çıkabilseydin kendinde bu cesareti asla bulamayacaktı, ya bizi bu kadından kurtar, ya da git onunla beraber ol, o rahat etsin ben de kurtulayım, artık çekemem" derdim, ve muhtemelen o sırada gözlerimden alevler çıkardı.

Siz tabi neler yaşadınız, o ikisi neler yaşamışlar, üçünüz nasıl bu hâle geldiniz, ben bunları bilmediğim için, sizi tanımadığım için sağlıklı fikir veremem. Ama sizin anlattığınız kadarıyla durum cidden çok can sıkıcı, çözümü de basit ama ne yazık ki sizin elinizde değil. Ama öylece oturup olanları seyredecek de değilsinizdir, olan en çok size oluyor. Belki de bir tek size oluyor...

Kesinlikle her cümlesne katılıyorum,bence siz biraz daha sert yapabilirsiniz.
''üstüne gitmeyim,kadın konu haline gelmesin,stres yapmayım erkek arkadaşıma''
diye düşünürseniz,üzülen şu an ki gibi tek siz olursunuz.
Erkek arkadaşınızın egosu tavan yapar,kız verdiği huzursuzluk ve gerginlikle amacına ulaşmış olur.
siz İse üzülen tek kişi olursunuz bu bermuda şeytan üçgeninde.
Üzgünüm ama tepkinizi daha sert ifade etmezseniz bu durum böyle sürer gider...
Sizin tek başına yaşadığınız sıkıntı ve erkek arkadaşınızın olağanüstü rahatlığı karşısında;
''ÖLÜMDÜR YAŞANAN TEK BAŞINA,AŞK İKİ KİŞİLİKTİR...''

Son düzenleme:
ya sorma çok felaket benım eski erkek arkdşlarımla bile kanka oldu siz düşünün. aynı işyerındeyız bazen görüyorum gidiyor benımkinin yanına ama benımki tersliyor hep . erkek sonuçta güvenemıyorsun da. zamanla untuur yazık onada falan dıyor . empatı yap dıyor ben bişey dedikçe daha çok hırs yapıyor diyor o yuzden zamanla unutur falan dıyor

Erkek arkadaşın,eski sevgilisi ve sen (hatta galiba senin eski erkek arkadaşların) aynı işyerinde çalışıyorsunuz.
Bu demek oluyor ki erkek arkadaşın ondan ayrılıp seninle birlikte olmuş.
Ayrılık sebebi sen olsan da olmasan da eski kız arkadaş,sevgilisini elinden aldığını düşünüyordur.
Şimdi sen "ben sebep olmadım,onlar zaten ayrılmıştı" diyebilirsin.Ama şöyle düşün,burada da okuyoruz,kızlar ayrılığı uzun süre kabullenmiyorlar.Aylar sonra bile hala arar mı diyorlar,face ini takip ediyorlar filan,her zaman barışma umudu taşıyorlar.
Burada empati yap sözünü ben de kullanacağım.Aynı durumda sen olsan,senden ayrılıp aynı işyerinden başka birisiyle çıksa ne yaparsın ? Ki başka yerde yazmışsın,arkadaşken kız senden şüpheleniyormuş,aranızda ne var diyormuş.
Ayrıca kız sana açıkça söylemiş,"seninle oynuyor,bana dönecek" diye.Demek ki öyle inanıyor ve bu işin peşini bırakmayacak.Seni ikinci ve geçici kadın olarak görüyor.
Bunu sen çözemezsin.Erkek arkadaşının çözmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşın,eski sevgilisi ve sen (hatta galiba senin eski erkek arkadaşların) aynı işyerinde çalışıyorsunuz.
Bu demek oluyor ki erkek arkadaşın ondan ayrılıp seninle birlikte olmuş.
Ayrılık sebebi sen olsan da olmasan da eski kız arkadaş,sevgilisini elinden aldığını düşünüyordur.
Şimdi sen "ben sebep olmadım,onlar zaten ayrılmıştı" diyebilirsin.Ama şöyle düşün,burada da okuyoruz,kızlar ayrılığı uzun süre kabullenmiyorlar.Aylar sonra bile hala arar mı diyorlar,face ini takip ediyorlar filan,her zaman barışma umudu taşıyorlar.
Burada empati yap sözünü ben de kullanacağım.Aynı durumda sen olsan,senden ayrılıp aynı işyerinden başka birisiyle çıksa ne yaparsın ? Ki başka yerde yazmışsın,arkadaşken kız senden şüpheleniyormuş,aranızda ne var diyormuş.
Ayrıca kız sana açıkça söylemiş,"seninle oynuyor,bana dönecek" diye.Demek ki öyle inanıyor ve bu işin peşini bırakmayacak.Seni ikinci ve geçici kadın olarak görüyor.
Bunu sen çözemezsin.Erkek arkadaşının çözmesi gerekiyor.

evet hatta dediğin gibi benım onların arasına girdiğimi düşünüyor ama benımle tanışmadan 1 yıl öncesnde ayrılmışlar. ben anlam veremıyorum artık hayır benımkıne bakıyorum hiç böyle hanı gitcekmiş gibi falan das durmuyor hanı anlarsın ya hareketlerınden. o kadından da bıkmış inanılmaz şeytan uzak durmaya çalışıyor gibi bilmiyorum. sert çıkışırsam eğer baya bi sert olur çünkü içimde yılların stresi içine atmışlığı var . ben erkek arkdşıma nasıl güvenıcem o kadına dönmıyceginden nasıl emın olucam

Sıkıntılı bir durum. Eski çıktığı kızın sevgisi hastalıklı bence (sevgi değil saplantı aslında). Aynı işyerinde çalıştığınız sürece sorun yaşarsınız. Her ikinizi de rahatsız eder. Eğer ciddi düşündüğünüz biriyse buna bir çözüm bulun derim. Örneğin siz nişanlansanız daha da delirebilir. Şimdiden bir çare arayın. Gerekirse amirinize durumu iletin. Benzeri bir durumu bir arkadaşım yaşamıştı ve ayrılmak zorunda kalmıştı.

yoksa onları sen mi ayırdın ? =) böyle durumlarda kadınlar çok çok çok kötü şeyler yapabilirler yani intikam hırsıyla. bilemedim şimdi ne diyeyim.:76:

bayaaaa zor bi durum, çelik gibi sinir ister, iyi dayanıyorsun tebrik ederim de
niye dayanıyosun :26:
senin erkek arkadaşını huzursuz etmemek için kasman değilde onun seni huzursuz etmemek için kasılması gerekmez miydi :27:
ilişkiyi bitir demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama sevgilininde azcık tırsması gerekirdi yani eski sevgilisinin hareketleri (sana iftira atmalar, geçmişini didik didik kurcalamalar vs.) yüzünden seni kaybedicek diye ve tırsıp ona gerekli tavrı koyması gerekirdi.
ha ama kız manyak sevgilim elinden geleni yaptı yok olmuyor kafası almıyor diyorsan o zaman cidden yapıcak bişey yok, defolup gitmesini beklemek dışında.

Demek ki daha sert ve kararlı olması gerekiyor. O kız erkek arkadaşının ona dönmeyeceğini anlasa, kendini böyle küçük düşürmeye devam eder mi? Gerekirse bir kereliğine olay çıkarın, ama sonra kafanız rahat etsin, böyle yaşanır mı...

Ben olsam resti çekerdim, "ya bu kızın kafasına ona dönmeyeceğini zorla sok, ya da ona dön madem hepimiz rahat edelim" derdim. Cidden derdim.

Kendisini paylaşamayan iki dişi olması egosunu okşuyordur mutlaka, ama siz zorlayın ve buna bir sün versin artık. Her şey onun elinde.

kesnlikle katılıorm

benimde dikkatimi çekti sanki bu durumdan tek siz şikayetçisiniz..erkek arkadaşınız neden tepki vermiyor?başka hat alıp no değiştirmek,iz kaybetmek bu kadar zormu?yada tepkisini ortaya koymak..bence onunlada bi konuşun bunun sizi rahatsız ettiğini falan konuşun..bana ilginç gelen işte onun tepkisiz kalışı..size değer veriyorsa bu gibi sorunlarla uğraştırmaz zaten uğraşır..

Yeni biriyle Tanıştım ve öğrendim ki lanet olası eski sevgilimin arkadaşıymış :20: sevgili olmaa hayalleriii duya düştüüü :5:

Back
X