Eski sevgili

aldatmış sayılır ki sende buraya böyle bir konu açmışsın. olurda biri sayılmaz der de kendi kendimi avuturum amacındasın sanki.

aldatmamıdır nedir blmiyorum ama hiç hoş birşey olmadığı kesin..

sen istermisin eşinin eski sevgilisiyle sizden gizli görüşüp mesajlaşmasını?

Tam olarak Aldatmamıdır değilmidir bilemicem ama yaptıgı seyin masum olmadıgı ve bu seyin aldatma yolunda ki ilk adım olabilceği kanatindeyim.

Şöyleki ; Eğer bunu yapan siz olsaydınız yani bir 'bayan' olsaydı hıc bır erkek bunu kabullenmez ve kendini avutma ihtiyacı duymazdı.

Gemileri yakardı .

Ve benim nacizane fikrim yani ben olsa idim bunu kabullenmez ve susmazdım .

Eski sevgili?
Her hayatinda gorustugun insan sevgili midir?
Eger askla birbirlerine baglanmis, gerek duygusal gerek cinsel olarak cok seyler yasamis, ve sancili bi ayrilik gecirmislerse, nolur nolur ne olurrr gorusmesinler!
Ama mesela benim de var bi arkadasim. Taa 14- 16 yas arasi cilginlar gibi asiktim Ama hicbisey yasamamistik, sevgili bile sayilmazdik ve hala da arkadasim. Gerci o gecen sene evlendi ve degil evliliginden, nisanliligindan beri hic konusmadim onunla. O bi kere nisanliyken goruselim demisti onu da kabul etmedim ama arkadasliktan baska amacinin olmadigina da emindim.

eşinden gizli yapıyorsa aldatmadır, eşinin haberi varsa da yapmamalı bence ama tabi insanların hayatları o kadarını bilemiyorum

Eski sevgiliden dost olmaz.
Düşünsenize yaşanmış onca şeyden sonra "Arkadaş kalalım lütfen senin dostluğunu kaybetmek istemiyorum." denir mi?
Üstelik evliyken hiç denmemeli.

Aşk bittikten sonra arkadaş kalınmaz.Dost olunmaz.
Güle başka isim versen farklı kokar mı?

Dost olarak yazılan mesajlar ne içeriyor?
Gerçekten merak ettim.

Severek ayrıldıysanız sizi eşinizden kıskanır,
kötü ayrıldıysanız zaten sizi görmek istemez.

Eski dosttan düşman olmaz da
eski aşktan yeni bir dostluk çıkmaz/çıkamaz.

Son düzenleme:
eski sevgili derken aralarındaki ilişki nasılmış ne zaman olmuş
bir de mesaj içeriği nasıl

bencede evlendikten sonra eski sevgiliyle görüşmek uygun değil ben şahsen eşimin böyle bişey yapmasını istemezdim

Şayet eşim sorunlarını benımle değil ikinci üçüncü sahısa danısıp fikir alıyorsa orda bi dur bakalıım derim hele ki birde bu kişi geçmisimde benım 'aşkım seni çook seviyorum iyi ki varsın ' dediğim bir insansa hiç normal tepkiler vermem. ki verilmemelide , empati kurulmalı hangi erkek eşini eski sevgılısyle konusmasına göz yumar ??

bahsettiğin durumu sen yaşıyorsan bence çok yanlış yapıyorsun. sonuçta hepimiz insanız, evli bile olsa başka birine aklı kayabilir insanın, bunu anlarım ama "anne" olduktan sonra bana çok bencilce geliyor. bence herşey zihindedir ve evet yaptığın aldatmadır. eşinden soğuyan yada problemleri olan bi kadın, başka birine ilgi duyarsa ve bunu mesaj atarak faaliyete de dökmüşse bence kocasını kandırmak yerine açık açık konuşup ayrılmalıdır derdim. ayrıldıktan sonra rahat rahat ne yapıyorsan yap. ama senin durumun farklı, annesin sen ya, kendi annenin böyle birşeyden dolayı aile huzurunuzu bozmasını kaldırabilir miydin, çok yanlış..

eski sevgiliye hiç bir şey hissedilmiyor dahi olsa eskiden yaşanmış duygusal ve fiziksel paylaşımların bilinçaltınızda bulunması sebebiyle her an birbirinize meyil etme ihtimalinden ötürü kesinlikle doğru bulmuyorum.iradeli biriyseniz ve böyle birşey kesinlikle olmaz diyorsanız bile,bu durumun varlığının eşiniz bilse onun hiç de hoşlanmayacağı bir durum olması sebebiyle eşinize olan saygı gereği eski sevgiliyle hiç bir sebeple ve hiç bir biçimde görüşülmemesi gerektiği kanısındayım.ha yolda karşılaşırsınız selamlaşırsınız geçer gider o ayrı.

tatlım su yorumunda kullandıgın kelımelerı hayranlıkla okudum vallahi pek entellektuel dılle yazmıssın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…