• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili..

missperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
255
36
38
Kızlar yaklasık 8-9 ay önce ayrıldığım eski sevgilim tekrar yazmaya başladı. Buluşmak istediğini ve tekrar birlikte olmamızı istiyor. Farklı şehirlerde okuyoruz ama önümüzdeki hafta burada olacak ve geldiğinde buluşalım diyor. Ama şöyle bir şey var ki bir gün mesaj atıyor bir süre atmıyor 2-3 gün sonra tekrar atıyor ve çeşitli bahaneler kızmadın dimi yazmadım diye vs diyor. gerçekçi mi inanamıyorum da bir akıl verin :( eskisi gibi hislerim de yok kafam cidden karışık..Mesafe de korkutuyor beni yapamamıştık sonuçta. Siz ne yapardınız ??

Mutlu olabilecek olsaydın eski olmazdı zaten. Demekki olmamış neden tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın ki

Ama şöyle bir şey var ki bir gün mesaj atıyor bir süre atmıyor 2-3 gün sonra tekrar atıyor ve çeşitli bahaneler kızmadın dimi yazmadım diye vs diyor.

Yazmadığı zamanları başka kızlara "yazarak" değerlendirdiği gayet açık olduğu için...

Kızmadın değil mi diyor.

Seni de arada yoklamamın sakıncası yok değil mi diye soruyor.

Ne kibar çocuk... :ssz:

Haklısınız ya farkındayım her şeyin yazdığında da nasıl kibar bir görseniz balım peteğim özledim vs dememesini rahatsız oldugumu soyluyorum ama sanırım bu yetmiyor tamamen iletişimi kesmem gerek .:KK66:

[QUOTEuş="missperi, post: 37073322, member: 615135"]Kızlar yaklasık 8-9 ay önce ayrıldığım eski sevgilim tekrar yazmaya başladı. Buluşmak istediğini ve tekrar birlikte olmamızı istiyor. Farklı şehirlerde okuyoruz ama önümüzdeki hafta burada olacak ve geldiğinde buluşalım diyor. Ama şöyle bir şey var ki bir gün mesaj atıyor bir süre atmıyor 2-3 gün sonra tekrar atıyor ve çeşitli bahaneler kızmadın dimi yazmadım diye vs diyor. gerçekçi mi inanamıyorum da bir akıl verin :KK43: eskisi gibi hislerim de yok kafam cidden karışık..Mesafe de korkutuyor beni yapamamıştık sonuçta. Siz ne yapardınız ??[/QUOTE]

Eskisi gibi duyguların da yokmuş zaten. Ben olsam hiç bulandırmazdım kafamı. Kaç ay geçmiş. Senin zaten çoktaann önüne bakmayı öğrenmiş olman lazımdı. Bizim söylememize bile gerek yok. .

Tecrubeleyle konusuyorum Ex'ten Next olmaz! Bosver onu. Gercekten isteseydi hergun yazardi. Arada sirada seni yokluyor gibi geldi bana

Ya cocuk bosta kalmis karavana butun eski sevgililerine salliyor, ondan aralikli aralikli yaziyo anca sira geliyo yani, hangisi tutarsa artik

bu cocugun size yazma nedenini anlıyorum da,

duygularınızın eskisi gibi olmadıgı biriyle -hem de aylar sonra- tekrar gorussem mi diye acık kapı bırakmanızı, kafanızın karısmasını anlayamıyorum...

Bulundugunuz yere geleceginden aklina gelmissiniz oyuzden arada yokluyor ne cikarsa.. sallama onu

Back
X