eski sevgili

mucize yaşayan oldu mu

• açık

OY: 4 80,0%
  • açık

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

canan67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
10
5
1
35
imkansız dediğiniz kesin dönmez dediğiniz eski erkek arkadaşınız döndü mü.yapılan tüm hatalara rağmen herşeye reğmen.

Döndü.. Ama adı üstünde eskidi.. Dönse ne olacak.. Donmeseydi daha iyiydi. Verdiğim zamana kendimi o kadar yipratmama üzüldüm sadece. .
Kişiye göre de değişir bu donmeler.. Her ne yaptıysa bırakın gittiği yerde kalsin.

Döner diye beklediklerim vazgeçtiğimde döndüler.
Hiçbir anlamı yok yani.
Ayrıca bu sosyal anket mi yani herkes dönecek diye bir kaide yok.

imkansız dediğiniz kesin dönmez dediğiniz eski erkek arkadaşınız döndü mü.yapılan tüm hatalara rağmen herşeye reğmen.
Döndü... Döndü de... Dönüşe bağlı, ne için dönüyorlar. Mesele o... Bak mesela eski sevgilim beni çok sevdiği için dönüyormuş. Lakin ben bunu evlenip bir de çocuğum olduktan sonra öğrendim... :KK70: Dönmesinler mümkünse... Bir ilişkide ayrılık yaşandıysa, hiç bir şey eskisi gibi olmuyor canım. Önüne bak ve başkasıyla mutlu ol...

Yazın işte.İstatistik olsun.Niye yadırgadınız bu kadar:)Yazın ben de merak ettim şimdi:)Gerçi benim beklediğim biri yok.Pişmanlık derecesini öğrenmiş olurum:)

bunun cevabını buradan kimse veremez ki...
bu "dönme, tekrar gelme" işi tamamen senin bıraktığın iz ile alakalı bir durum

Dönenleri saysam burdan köye yol olur.bir o kadar da dönmeyen var.unuttuklarım da vardır kesin:)) bekarken az biraz çapkındım da:))
döndüklerimi saysam köye yol olmaz ama bir kaldırım taşı ancak eder:)onunla da evlendim.

İşine yaramıştır umarım bu bilgi:))

Back
X