Selams, benim de wski sevgiliyle alakalı sizlere danışmak istedigiö bi konu var .. 6 aylık bi ilişkimiz vardı , sosyal medyada duyurdugumuz gün benim hesabımdan biri tarafından na hoş bi yorum yapıldı, erkek arkadasım çok kıskanc bi adamdi .. O adama inandı ki adamk tanımam, sonra anladı yalan oldugunu ama hep beni aldattın dedi aldatmadan kastı adamın mesajına merhaba diyerek cevap vermem - sonra ben biraz sogudum ondan uzak durdum bir kaç gün amacım sakşnleşmesiy bitirdim ilişkiyi tabi giderken , 1 hafta sonra döndüm ancak o kadar dayandım , soguktu bana . Canın istediginde beni terk edebileceginimş sanıyorsun vs cümleler kullandı .. Bende o sırada sosyal medya hesabımda fotolar paylaşmıstım.. Spor vs bilşyordum takip ettiğini , neyse 2-3 gün konustuk bana artık bi ilişkimiz olamaz sen beni çok üzdün vs dedi ve su ara hayatına bi kız girmek üzere dedi .. Bende nasıl olur beni seviyorsun dedim hayır dedi sevmiyorum başladık kavgaya, onı sildim her yerden aradı .. Açmadım, en sonunda açtım whatsappa gel dedi .. Kızın resimlerini yolladı bak senden güzel degilmi dedi bende hayır degil dedim , artık onla olucam ona mesaj atıcam dedi .. Seni istemiyorum vs .. Serbestsin artık dedi .. Sonra uyudum 4 gibi aradı , bende neden beni arıyorsun git kız arkadasınj ara dedim .. Mesajıma dönmedi dönse telefonunu alıp konuscam vs dedi .. Bana anlatma dedim , inatla anlatıyordu.. Neyse bende bir daha hayatıma dahil olma burnundan getiririm git o kadınla ol dedim resimlerimide sil dedim .. Size danışmak istedgim ise bana rol yapıyor olabilir mi ?