Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Herkese merahabalar. Benim yaklaşık 6 yıllık bir ilişkim vardı. Gerçekten çok seviyordum, biz evlenicektik. Fakat bazı şeyler oldu diyelim. İlişkimizi bitirmek zorunda kaldık. Ayrılık kararını o verdi, fakat aynı yerde çalışıyorduk. Arkadaşça görüşelim dedi. Ben bunu kabul edemezdim. Bir daha seninle tek kelime dahi konuşamam, elimde olsa yüzünü bile görmek istemezdim dedim. Ve tüm iletişimimi kestim. Bu olayın üzerinden yaklaşık 1 buçuk yıl geçti. Yani 1 buçuk yıldır aynı çatı altında çalışıyoruz fakat konuşmuyoruz. Çok zorunda gitmiş beyfendinin bir daha konuşmayalım demem. Çok kinlenmiş bana. Ama bana yaptıkları, 6 yıldan sonra beni pat diye ortada bırakması ve hiçbirşey olmamış gibi arkadaş kalalım demesi. O an bunu kabul edebilecek ruh halinde değildim. Fakat üzerinde geçen bu 1 buçuk yıl boyunca sanırım ona olan sevgim tamamen bitmiş, dolayısıyla kinim nefretim de kalmadı. Aynı yerde çalışan bir ablamız yaklaşık 3 ay önce bizi bir araya getirdi. Yüzyüze bakıyorsunuz, yeri geliyor aynı odada yan yana çalışıyorsunuz, artık sizi barıştırayım dedi. Ben de artık ona olan kinim geçtiği için tamam dedim. O da olur dedi. Sadece yüzyüze bakıyoruz, en azından iş ile ilgili konuşabilir diye cevap verdim. Karşı taraf çok mutlu oldu, teşekkür etti. İçim rahatladı filan dedi. İş icabı da olsa konuşmaya başladık. Fakat bu 3 aydır dengesiz davranıyor. İlk günlerde çok sıcak samimi davranıyordu. Sonra birden soğuk davranmaya başladı. Bazen selamımı bile almıyordu. Benim kafam rahatlamış ama. Soğuk davrandığı an kendi bilir diyip sallamıyordum. Şu aralar yine iyi davranma sırası herhalde, sanki 40 yıllık ahbapmışız gibi yanıma gelip gülüp muhabbet etmeye çalışıyor benimle. Tam dengesiz. Sanırım eksi sevgiliden arkadaş olmuyormuş. Biz gerçi arkadaş da değil sadece yüzyüze bakıyoruz diye konuşmaya karar vermiştik ama. Ne dersiniz arkadaşlar? Onun bu dengesiz halleri nedendir sizce?

Valla benim enn yakın arkadaşım 4 yıl önce ayrıldığım sevgilim. Hatta nişanlanma kararı almadan önce bile arayip akıl danisti:KK76:
İleride denk gelirsek çoluk çocuk, görüşmek isterim :))

Belki geri donmek istiyordur, pişmanlık hissediyor olabilir. Uzun bir süre ayri kalmışsınız, sizin ya da onun hayatına giren oldu mu?
Nedense sizi unutamamış diye hissettim.
Eğer içinizde hiç duygu kalmadıysa konuşmayın siz de. Dengesizliği size zarar verebilir çünkü, kıvılcımlanabilir küllerinden eski aşk.
Dile kolay 6 yıl...

O ablaya mı kalmış sizi barıştırmak, ben onu anlamadım. Sen konuşmak istesen konuşurdun herhalde. Selamdan öteye geçmeseydin keşke...
Ablamız iyi bir ablamız ya. Kaç yıllık iş arkadaşımız. O iyi niyetle bizi bir araya getirdi. O durumla ilgili bir kötü niyet yok yani.

Ablamız iyi bir ablamız ya. Kaç yıllık iş arkadaşımız. O iyi niyetle bizi bir araya getirdi. O durumla ilgili bir kötü niyet yok yani.
Yok kötü niyeti eminim ki yoktur ama seni yüzüstü birakan biriyle yani sohbet makara falan bilmiyorum ben şahsen istemezdim. Bak sende simdi düşüncelere girmişsin

Arkadas kalalim demek sen yedekte bekle kimseyi bulamazsam donucem ben sana demektir. :)))
Barıştıktan sonra birşeyden emin oldum. Gerçekten ona karşı içimde ne sevgi ne de nefret kalmış. Ondan çok rahat davranıyordum ona. Bir şey sormam gerektiğinde gidip pat diye soruyordum. Ama o bir soğuk bir samimi davranıyor. Dengesiz yani.

Yok kötü niyeti eminim ki yoktur ama seni yüzüstü birakan biriyle yani sohbet makara falan bilmiyorum ben şahsen istemezdim. Bak sende simdi düşüncelere girmişsin
Sohbet makara yapmamız mümkün değil zaten. Biz aynı işyerinde çalışıyoruz. Yeri geliyor aynı kağıt üzerine çizim yapmamız gerekiyor. Barışma olayının amacı da buydu. Yeniden makara değil ama iş icabı konuşabilmek.

Eğer iş dolayısıyla mecburen konşmanız gerekiyorsa konuşun, birimleriniz ya da yaptığınız işler alakasız ise yüzüne bakmayın.
Oldu yüzsüze bak, evlenirse davetiye de verir altın taktırır.
Ben öyle yapıyorum ama bir gün çok samimi davranıyor. Ertesi gün günaydım diyorum yüzüme bile bakmıyor. Böyle de bir tuhaf.

Barıştıktan sonra birşeyden emin oldum. Gerçekten ona karşı içimde ne sevgi ne de nefret kalmış. Ondan çok rahat davranıyordum ona. Bir şey sormam gerektiğinde gidip pat diye soruyordum. Ama o bir soğuk bir samimi davranıyor. Dengesiz yani.

Elinin altinda oldugunuza emin olamiyordur da ondandir bu dengesiz halleri. Kendi haline birakin oyalansin onemli hissedemiyor tabi kendini :)

Arkadas kalalim demek sen yedekte bekle kimseyi bulamazsam donucem ben sana demektir. :)))
Ben ayrıldığımızda arkadaş olarak kalmayı kabul etmeyince çok kinlenmiş ama. Şu an da zaten gel gitler yaşıyor. Bir iyi bir kötü davranıyor. Tuhaf yani anlamadım.

Valla benim enn yakın arkadaşım 4 yıl önce ayrıldığım sevgilim. Hatta nişanlanma kararı almadan önce bile arayip akıl danisti:KK76:
İleride denk gelirsek çoluk çocuk, görüşmek isterim :))
Siz nasıl bunu başardınız?

Eski sevgili belkide yeniden baslamak istiyor. Neden ayrilmistiniz zamaninda?
O beni terketmişti. Bayağı depresyona girmiştim. 13 kilo verdim. Arkadaş kalalım dediğinde de kabul etmedim. Neden ayrıldığımız biraz derin bir konu boşverin. Ama şunu söyleyebilirim. İkimizinde karşılıklı hataları var. Onun da benim de. Fakat ortada 6 yıllık ilişki var. Bence çabalayabilirdik. O ayrılmayı seçti.

Back
X