Eski sevgiliden cuma mesaji tekrari

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. Bu benimki iki hafta önce cuma mesajı atmisti whatsaptan neyse geçen hafta atmadi bu gün tekrar attı.Hani bir senedir tanıyorum hiç cuma mesajı atmadi öyle namazinda niyazinda biri de değil kandil mesajı falan da atmaz.Sabahıne sekizinde cuma mesajı atmak geliyor kalkar kalkmaz.Sizce bana mı atti bu mesajı herzaman atsa kendi üstüme alinmam da.Sizce kizlar

Cidden herkese toplu mu atıyor mesajı yoksa bana mı.

Sorma Modern Cadı ne mübarek kızım. Cuma namazına bile gitmez benimki arada içki içer böyle biri bu mesajı atınca şaşırdım

Cumanın mübarekliği işte bak işe yaramış mı yaramış:oha::KK51:

Cuma mesajı atmak nedir ya....ben çok yapmacık buluyorum bu olayı....nitekim insan profili ortada

Kalıp mesajlardan da gına geldi artık. Bayram seyran, cuma falan hepsinde oluyor bu, 600 karakterlik mesajlar atmayın ya. :110: Buradan söylemiş olayım, basitlik en güzel şeydir 1 cümle yeter.
Konu sahibi bence çok takılma, hareketlerine anlam yüklemeyi bırak.
Mesaj atınca şöyle oluyor, beğenince böyle oluyor, durumunu güncelleyince bilmem ne oluyor olayları bayata kaçıyor artık. Yetişkin insan gelir tak tak tak söyler ne diyecekse :) Yüzü tutmuyorsa da susar bir güzelce.:KK53:

Back
X