- 29 Aralık 2014
- 31
- 1
- 3
- Konu Sahibi rmntkkomedi
-
Bence o da ağzını aramış..
Kesin icinde hissettiği hala birseyler var
Ayrilma sebebi ve nasil bittigi dost olmak icin önemli. Bisey hissetmiyorsaniz dost olunabilir ama sen seviyo gibisin. görüştükce beklenti icinde olursun net bisey soyleyin ona gore iliskinin adini koyun.
Eski sevgiliden dost olur diyenlerdenim ben. Ama sizin durumunuzda olmaz. Sevebilir miyim falan diyorsun baksana. İki taraf da ilişkinin bittiğini kabullenmiş ve birbirinden etkilenmiyorsa olur, etkileniyorsa olmaz.
Seninki yol yapmaya çalışıyor gibi geldi bana.
buna inanmak çok isterim
eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle olabiliriz demiş.... eğer bunu dürüstçe söylüyorsa... sizi bildiği ve tanıdığı için dost olabileceğinizi söylemiş... ayrılık sebebiniz önemli... sizmi ayrıldınız... eğer öyleyse.. sizin ona karşı duygularınızı fark edip intikam almak isteyebilir... bu arada siz aşık mısınız bu kişiye...[/QUOT
evet çok seviyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onun duygularından emin değilim dengesiz davranıyor bazı zamanlarda
kaç yaşındasınız, ne zaman ayrılmıştınız, ne kadar süre çıkmıştınız.... daha önce çıkarken de dengesiz mi davranıyordu... ????????sürekli konuşmak istiyorum ama çekiniyorum birazda napmalıyım sizce ?
kaç yaşındasınız, ne zaman ayrılmıştınız, ne kadar süre çıkmıştınız.... daha önce çıkarken de dengesiz mi davranıyordu... ????????
sen arkadas olmak istemiyosun ki, arkadas gibi gorusursen sana asik olmasini umuyorsun.. cok yorar bu seni.. seviyosa zaten gerek yok bunlara..eski sevgili
geçenlerde eski sevgilimin yanına gittim gayet güzel sohbet muhabbet ettik eskiden hiç konuşmadık yanımdaki arkadaşım siz arkadaş değilmisiniz sorusunu ortaya atana kadar ama sorduğu soru cevapsız kalmadı cevabı ''kızla erkek arkadas olamaz ya sevgili olurlar ya da hiçbişey eğer bizi soruyorsan eski sevgilim'' dedi.Ne düşünmem gerekiyor bilemedim o an ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini sordum.cevabı eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle dost olabiliriz dedi.kendi söylediği cümlelerde çelişiyordu sürekli onu görmek istiyorum ama bir bahane bulamıyorum çok fazla konuşmuyoruz ama konuştuğumuz zamanda ikimizde çok eğleniyoruz.onunla zaman geçirmeyi seviyorum ama o beni tekrar sevebilir mi bilmiyorum sizce napmam lazım kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?