sorun şu ki kızlar benim onu gerçekten unutmam gerekiyor, sevgim azalsın istiyorum. saygı desen bana asla bir saygısızlığı olmadı ...ama ayrlığı çok kırıcıydı o yüzden ilk döndüğünde affetmedim çokçok üzüldüm ama hiç aramadım.. benden ayrılık sebebi üniversitediydik o zaman görüşmemiz çok zordu ve uzaktan bir ilişki yürümezmiş ama bunu yıllar sonra anlattı..
o zaman ayrılmak istediğinde babasının onu evlenmek istediği bir kız varmışta babası ölecekmişte çok yaşlıydı , o yüzden o kızı tanımak istiyormuş..ayrıldım bende hemen sonra kıvırıyor öyle bir kız yoktu yalan söyledim diye..
Kuzudan post, ex'ten dost olmaz! ( Böyle miydi bu atasözü )
Sizi terk eden birini hayatınıza geri almak hata...niye konuşup değer veriyor, kafanızı karıştırıyorsunuz?
Bir 3-5 yıl daha mı heba edeceksiniz bu adama?
Yanlış anlamayın söylediğimi ama boşlukta kalmış vakit geçirmeye çalışıyor.
İşine bak deyin yol verin gitsin.
Arkadaş aradıktan sonra piyasada çok zaten.
aynen öyle kızlar çok haklısınız ...belirsizlikle neereye kadar gider böylee.. evet ben hayatımda en çok onu sevdimm...
ama benim sevgim tek kişilik yaşanabilir yani o beni sevmek zorunda değil en güzeli tamamen gitmesine izin vermek..
Beş sene hayatımda olmayan birini düşünmek, unutamamak için çok uzun bir süre bence.
Sizin hayatınıza ondan sonra ya başka biri girmedi ya da hayatınıza girenlerle mutlu olmadınız, sevmediniz. O yüzden bu adamı takıntı yaptınız. İlişkiyi bitirenin o olması da etken bunda. Hayatınıza sevdiğiniz biri girdiği zaman unutacaksınız.
Bu arada konu başlığı yanlış olmuş, siz eski sevgiliyle dost olmaya değil onu unutmaya çalışıyorsunuz. Eski sevgiliden dost olur ancak iki tarafta bişey hissetmiyorsa.
merhaba yorumunuzu yeni gördüm ancak dönüyorum...hayatıma giren oldu ama ilgisiz insanlarla uğraştım buda önemli bir etken.. o yüzden takıntı olmuş denebilir, sadece ilk döndüğü zaman çok ısrar etti görüştüğümüzde de sen iyisin ben senşn canını yakarım tekrardan dedi acayip soğuk davrandı sonra ki arkadaşça tutumu kafamı karıştırdı sanırım..
Kuzudan post, ex'ten dost olmaz! ( Böyle miydi bu atasözü )
Sizi terk eden birini hayatınıza geri almak hata...niye konuşup değer veriyor, kafanızı karıştırıyorsunuz?
Bir 3-5 yıl daha mı heba edeceksiniz bu adama?
Yanlış anlamayın söylediğimi ama boşlukta kalmış vakit geçirmeye çalışıyor.
İşine bak deyin yol verin gitsin.
Arkadaş aradıktan sonra piyasada çok zaten.