Eski sevgiliden gelen doğum günü mesajı

Hiç üstünde durulacak bişey değil, kafana takma.

Geçen sene de benim eski sevgilim bana doğum günümde mesaj yollamıştı. Cevap falan atmadım. Cevap atacak olsaydım "eski" diye bişey olmazdı zaten. :)

Doğum günün kutlu olsun bu arada.

dogum gunun kutlu olsun ama keske ama sen benı artık sevmıyorsun yazmasaydın :) yoklamıs bellı ki, aldanma derim biraz gercekcı yazıcam, sevseydi arardı yani senın o mesajına arayıp sesını duyardı. yalnız kalmıs cakal carlos eskı sevgilın ..

ınanma senı sevıyorum dedıgıne yanı duygusal olarak, sadece ıyı bır insan oldugun ıcın yazmıstır yada suç bastırıyordur :) ve karsına cok daha ıyılerı cıkacaktır uni.ye baslıyorsun hayatının en guzel zamanlarına adım atıyorsun hıc yuz verme

Melankolik hissettim okurken
bilemedim sanki bazilari kendine saklar sebepleri anlatmayi sevmez acaba eski sevgilinde böyle bir erkek miydi ..?
Bence bisiler bitmemis gibi

Dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara
Teşekkür ederim canım melankoliklik değil de duygusaldır fazlasıyla
Birşeylerin bitmediği belli onda evet ama ayrılan da oydu. O kadar peşimde koşmasının üstüne. Herkes şımardı dedi onun için tavırları bile değişti dedi. Şimdi benden olumlu bi yanıt alsa bikaç güne yine aynı şeyler olacak. Birinin peşinde aylarca koşup elde edince de benim o koşturmalarım yüzünden -ki ben ona peşimde koş demedim. açık açık söyliyim eski sevgilimi unutamamıştım onu unutama kadar hayatıma birini almak istemedim o yüzden kimseye yanaşmadım. Ama bu kişi hep koştu. Sonra ben de ona bir şans verdim. O da bana bunu yaptı.-

Neyse teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu konu da aklınızda olsun. Böyle çekip giden tutarsız insanlara yapılacak en güzel şey onları takmadığınızı hissettirmek. Onların beklediği şey olan ağlayıp zırlayıp bana dön diye yalvarmamanız. Anca o zaman değerli oluyorsunuz.
Güçlü durmaya çalışan ama içi kırıklarla dolu bir kadının yaşanmışlıkları bunlar. O kırıklar burda konusunu açtığım kişiye ait değil sadece. İnsan zor yoldan öğreniyor bazı şeyleri. Neyse :)

Bişey demedim demişsin ama başta onun beklediği tepkiyi vermişsin.
Gerçekten sevseydin bırakmazdın diye sitem etmen yanlış olmuş.
Sadece teşekkür etsen yeterliydi bence.

Bu arada musmutlu nice yılların olsun. :)

Boştadır aklına anılar gelmiştir
Ciddiye alma bence
Madem ayrılan oymuş, yürüsün de ense traşını gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…