Hem ilk konuştuğum diyon hem kabul etmemişti diyon.Türban açıldı mı yoksa?Merhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
Neden? Hamile miymiş? Yıllar sonra senden sakladığı çocuğu mu anlatacakmış?benle acil konuşması lazım miş
Eşinle arandaki iletişime bağlı. Ben söylemezdim. Benim için ben hayır dediysem onun zaten bilmesine gerek yoktur. Ben gerekeni yapmış ve reddettimişimdir zaten. Ama eşim önemser aramızda sorun olur diyorsan, bana mektup yazmış, kabul etmedim de.eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
Merhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
Neyin vicdan azabı olacakmış ? O seni tesetturlusun diye ortada bırakırken vicdan azabı çekmemiş de sen onun mektubunu okumadin ona cvp vermedn diye mi sen vicdan azabı cekeceksin ? Hadisin ordan be ! Kandırmaya çalışıyor ve şöyle erkeklerden de tiksiniyorum kendisi eder eder başkası edeceği zaman vicdan der ! Akıllı ol sakın bulmasma ! Bi ailen var kurtarmaya çalışıyorsn madem öyle devam etMerhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
kızzaten şeytan dürtüyo sen yapma bariAma bana mektup gelse ben meraktan dayanamayıp alırdım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?