eski sevgiliden gelen mektup

sdf0316

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
174
72
13
35
Merhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam

Hem ilk konuştuğum diyon hem kabul etmemişti diyon.Türban açıldı mı yoksa?
Konuya girişinden görüşmek istediğin net bir şekilde anlaşılıyor.Sakın ha.
Rahatsız ederse eşine söyle tabi.Başkasından duyarsa görüştüğünü sanar.

benle acil konuşması lazım miş
Neden? Hamile miymiş? Yıllar sonra senden sakladığı çocuğu mu anlatacakmış?

eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
Eşinle arandaki iletişime bağlı. Ben söylemezdim. Benim için ben hayır dediysem onun zaten bilmesine gerek yoktur. Ben gerekeni yapmış ve reddettimişimdir zaten. Ama eşim önemser aramızda sorun olur diyorsan, bana mektup yazmış, kabul etmedim de.

Mektubu almayin ve tekrar sizinle baglanti kurmak isterse esinize soyleyin. Bir de uzman cavus falan diyorsunuz allah muhafaza zarar verme ihtimali de var.

Ben olsam eşime söylemem çünkü Allah korusun eşim hapislik olur kendini kontrol edemez. Eşinin karakterini sen biliyosn canım sana kalmş söylemiceksen iyi sakla ama sonradan öğrenrse nye söylemedin diye ayrı bi olay çıkar

sonucta evlisin ve bır cocugun var.. bak kendin diyorsun eski sevgilim diye adı ustunde ESKI.... derdi neymiş bu kadar acil olan neymiş o mektubu getiren arkadasın da hiç mi utanmıyor evli cocuklu kadına eskı sevgiliden mektup getırmeye.. kesinlikle görüşme sen acil ddiği için gidersin o yüz bulur sonra arkası gelir baş edemezsin... biliyosun ki ülkemizde kadınlar cok cabuk suclanabılıyor kımseye suzsuz oldugunu anlatamazsın ve aldatan kadın konumuna dusersın.. o skı sevgiliyi de o arkadasını da cıkar hayatından

Ne olacak hayat memat meselesi aranizda hukuk mu var? Kocani aldatir misin bilmem ama bunu seni terk edip baskasiyla evlenen adamla yapman iki kere rezalet olur

Neyin vicdan azabı olacakmış ? O seni tesetturlusun diye ortada bırakırken vicdan azabı çekmemiş de sen onun mektubunu okumadin ona cvp vermedn diye mi sen vicdan azabı cekeceksin ? Hadisin ordan be ! Kandırmaya çalışıyor ve şöyle erkeklerden de tiksiniyorum kendisi eder eder başkası edeceği zaman vicdan der ! Akıllı ol sakın bulmasma ! Bi ailen var kurtarmaya çalışıyorsn madem öyle devam et

Arkadaşınız neden almış o mektubu bunu anlamadım
5yıl önceki mevzuyu Nasıl açarsın diyememiş mi?
Ben cesaret edip eşinize falan anlatacağını düşünmüyorum eşinizi önemsemese mektup yazıp arkadaşınıza vermezdi

beş yıl sonra nolmuşta mektup yazmış o arkadaş onu hangi kafayla alıp sana iletmek istedi evlisin sen kabul etmeyeceğini idrak etmesi bu kadar zor olmamalıydı

Almamakla en doğrusunu yapmışsin zaten. Arkadaşın niye eşine soylesin ki ha dersen ki manyaktir söyler ozaman sen önce davran tabi ama şahsi fikrim gereken cevabı vermissin esin duysa bile hesap sormayacaktir!!

aaa, tesettürlüsün diye mi istemedi? yallah defol de, eşine de söyle. Ahlaksız bu de. Çok ciddiyim

Getiren arkadaşın kafayı yemiş olmalı , benim eskilerden telefon numaramı isteyene bile -üstelik bekar olduğum dönem -arkadaşım saydırıp kapatmış xpreiaZ nin çok güzel giden bir ilişkisi var, numarasını vermiyorum beni de bir daha bunun için sakın arama diyerek.
Arkadaşın aslında arkadaşın değilmiş yani. Çok iyi yapmışsın mektup falan almayarak, 5 sene sonra mı aklına gelmişsin ne hali varsa görsün.

Ama bana mektup gelse ben meraktan dayanamayıp alırdım sanki gerçi eşimden de fena tırsarım o anki ruh halimi bilemedim korku mu galip gelirdi merak mı

Ben olsam eşime anlatmam, çünkü sen gerekeni yapmışsın zaten, eşin duyarsa da "ben gerekeni yaptım, aramızda 3. kişilerin adının geçmesini istemedim ve sana anlatmadım " dersin.

Eşime mektup gelmiş olsa senin gibi kabul etmeden tersleyip göndermiş olsa ben öğrenip tadımın kaçmasını istemezdim saçma sapan insanlar yüzünden

mektubuvgetiren kisiye once bi ayar cekin lutfen ben evli barkli bir kadinim bana nasil mektup getirirsin deyin bu ne curet gerçekten cok sinir oldum ben olsam esime anlatamazdim mazallah gider vurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…