sen yapamıyosun canım sanırımYa bide ben sizin yazdığınız msj altına cevapla diyorum çıkmıyor ben mi yapamadım :)
uufff ful ajitasyon. vicdan azabı çekeceksin al mektubu da ne demek tir yaa..çocuk bunlar bizs ortaokulda yapardık böyle şeyleri.. zekasız herifler...Merhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
yada eşine diyeceksin böyle böyle beni rahatsız etti. mektıubu yazanı da getireni de savcılığa şikayet edeceksin olmadı askeri mahkemeye.İşte arada kaldım napacagimi bilemedim ; (
Merhabalar konuya gireyim ben evliyim 5 sene dir bi çocuğum var eşimle aram pek iyi değil evliligimizi kurtarmak için aile Terapisi ne gidiyoruz çok şükür aldatmak gibi birsey geçmedi aklımdan evliligimiz böyle giderken dün eski arkadaşım aradı benim ilk konuştuğum adı x olsun kendisi uzman cavustu 6 yıl geçti aradan beni türbanlı olduğum için kabul etmemisti ve beni terk edip 3 ay sonra evlendi ben sonra hiç haber almadım açıkçası merakta etmedim bende 1 sene sonra eşimle tanışıp evlendim sevdimde onu hiç hatırlamadim konu bana x mektup yazmış ve arkadaşıma vermiş benle acil konuşması lazım miş ben almadım mektupu ve arkadaşıma bir daha aramamasini söyledim oda eğer ölürse ben vicdan azabı cekecekmisim uzattım konuyu kusura bakmayın öğrenmek istediğim sizden mektup almayacam da eşime soylemelimiyim bu arkadaşım eşimi taniyo söyleyebilir napsam
he bak. almadığın gene iyi olmuş. eski sevgili hikaye belki de..yalan yani.İşte ben eminim çok şükür kendim dende o arkadaş denecek varlık eşimle uzaktan akraba bide ondan korkuyorum işler karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?