eski sevgiliden gelen mektup

İşte ben eminim çok şükür kendim dende o arkadaş denecek varlık eşimle uzaktan akraba bide ondan korkuyorum işler karıştı

Ya bide ben sizin yazdığınız msj altına cevapla diyorum çıkmıyor ben mi yapamadım :)

Evet yapamıyorum bir kaç kişi beni anlamadan alehime konuştu da cevap yazamadım çok şükür acilmadim ve o şer.. mektubunda almadım böyle yazayım bende

Konuya girişiniz ilgi çekici olmuş biraz, eşinizle aranızın pek iyi olmadığını niye özellikle belirttiniz ki, evli olmanız yeter zaten doğru davranışı yapmanıza.
Ya da zaten yolunda olmayan şeyler var bir de bu çıkarsa kötü olur anlamında mı söylediniz?

Asla gorusme sende merak uyandirmak icin hayat memat meselesi gibi davraniuor.
Esinede soyleme elinden kaza cikabilir.
Olaki esin ogrrenirse ac burayi okut arkadaslar soylememi dogru bulmadi ben zaten gereken cvbi verdim de

Yok buraya birkaç sorum olmuştu onları bilenler var ondan belirttim birde eşimle ikimizde kurtarma cabasindayiz onuda belirtmek istedim çok şükür iyi olmaya başladık bir sorun bitti bir sorun cikti

Yani eşim hak verir gibi geliyo ama işte korkuyo insan o pislik askeri personel ona bişi olmaz eşime olan olur

uufff ful ajitasyon. vicdan azabı çekeceksin al mektubu da ne demek tir yaa..çocuk bunlar bizs ortaokulda yapardık böyle şeyleri.. zekasız herifler...
bir şey olmaz. sen zaten almamışsın. red etmişsin. en güzelini yapmışsın.
eşine söylerse de o zaman adamın veya mektubu getiren kimse sağlam testisleri varmış. her yiğidin harcı değildir kocaya gidip "karına mektup gönderdim ama almadı" demek.
diyelim ki dedi. kocanda sana inanmadı. o da o cavuş olacak zekasız ile birlikte aynı yere çekip gitsin.
piz yuva yıkıcılar..

İşte arada kaldım napacagimi bilemedim ; (
yada eşine diyeceksin böyle böyle beni rahatsız etti. mektıubu yazanı da getireni de savcılığa şikayet edeceksin olmadı askeri mahkemeye.
bak bakalım ne olur o zaman...benden de onlara selam söyle pisslikllleerrrr

o arkadas neden esinize soylesin ki ? ayrica soylese bile siz mektubu almamissiniz ortada yaptiginiz bir yanlis yok simdi zaten kotu giden evliliginize birde bu sorunu eklemeyin bence.

Uzaktan akrabası eşimin ama yolda görse tanımaz da işte bana niye söylemedin ben başkasından duydum demesinden cekiniyorum haklısınız çok şükür evliligimizi daha yeni yoluna soktuk

As söylerim tabi o pisliklere de askeri personele şikayet etmesem dikkate alinirmi hayvan 5 sene önce uzman di sınavlara hazirlaniyordu şimdi bilmiyorum ama üst mu ne diyorlar onlarida şikayet edebiliyor muyuz

İşte ben eminim çok şükür kendim dende o arkadaş denecek varlık eşimle uzaktan akraba bide ondan korkuyorum işler karıştı
he bak. almadığın gene iyi olmuş. eski sevgili hikaye belki de..yalan yani.
belki sizi ayırmak araya tatsızlık sokmak için böyle bir şey getirdi ? hiç böyle düşündün mü ?
kanımca sen bir şey deme. sakinliğini koru
bir laf vardır işgil göt dingilder diye. sakın işgillenip saçmalama. bırak eşinle o akrabanın bir oyunu ise onların poposu dingildesin. baktın ki kocana böyle bir şey dedi. sende ikinizin oyunu bu ben yer miyim bu oyunu da adamı boşa. o kadına da mektubu güya gönderene de dava ac en azından dava açmakla tehdit et.

Mektubu getiren kötü niyetli dikkatli olun önce.
Ben hep söylemeyi tercih ederim ama işte adama ve şartlara da bağlı.

Yok eşimin alakası yoktur çünkü yolda görse tanımaz çok uzaktan bu kızla biz çok yakın arkadastik bekarken o itin arkadaşıyla benim arkadaşım sevgiliydi sonra biz ayrıldık ve o kızla görüşmeyi kestim evlendim bi şok akrabalarmis ben sonradan öğrendim

Evet kötü de neden böyle yaptı anlamıyorum eşim anlayislidir Güvenir bana da ama belli olmaz erkekler çok sinirli olabilir bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…