• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliden kalan eşyalar

lolita19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
489
0
116
birlikte olduğunuz kişinin, eski sevgilisinden kalma eşyaları veya hediyeleri sakladığını görseniz tepkiniz ne olurdu kızlar :44:

bunun iki açıklaması var ya gerçekten unutamamış ya da eşya atmayı sevmeyen biri. şahsen bende fotoğraf silmem yani sorsan hepsini unuttum kimse aklımda yok hatta nefret ettiğim insanların bile fotoğrafını silmem. böle bi durum da olabilir:)

bende sevgilimin eski nişanlısının fotoğraflarını sakladığını öğrenmiştim :41: demekki atmaya kıyamamış :47:

Burnunda fitill fitilll getirirdim....
Kaldıramam ben öyle eski muhabbetleri...
Olmayacak arkadaş olmayacak

aynı şeyi yaşasaydım çooookk uzun zaman sürekli bu muhabbet döner ve sürekli tartışırdım tabi. ama kendimde olan bi durumu sölemek istedim sadece

hic bi sekilde anlayisla karsilayamam :ssz:
ben varsam benden öncekinin bi ignesine bile tahammülüm olmaz...

oha yüzüğü bile saklıyosa bence sadece tartışmakla kalma bi otur ayrılmayı düşün. bellli ki içinde kalmış hala bişiler yani ya hala seviyosa bilmiyorum başkası aklındayken seninle olması acı bişi ayrılmayla sonuçlanması gerekcek bişi

oha yüzüğü bile saklıyosa bence sadece tartışmakla kalma bi otur ayrılmayı düşün. bellli ki içinde kalmış hala bişiler yani ya hala seviyosa bilmiyorum başkası aklındayken seninle olması acı bişi ayrılmayla sonuçlanması gerekcek bişi

başka da söylenilesi bir cevap olmaz herhalde...
Sonuna kadar katılıyorum denizbayer e....

Kazak almıştır,bere almıştır,eldiven almıştır neden atsın ki kullandığı bir eşyayı.
Hem insanların birbirlerinin hatırlamaları için maddelere ihtiyaçları yok aklındaysa aklındadır.Erkek arkadaşımın çok beğendiğim bir kazağı vardı ve eski kız arkadaşının aldığını biliyordum hiç bir rahatsızlık hissetmedim ama yüzük saklamak biraz düşündürücü çünkü yüzük bir bağın belirgin işareti,sizin bunu görme ihtimalinize karşı saklaması ilginç olmuş.

Hosuma gitmez
AMAAAAAAAA
Benim suanda umrumda bile olmayan 2 eski sevgilimin gunes gozlugu, parfumu, deodaranti, bana aldigi yastik, mum, atki, sapka, hatta gulleri bile duruyor. Ve hiiiiiiiiiiiiiicccc umrumda bile degiller. ne sevgi ne nefret hic bisey hissetmiyorum. sevgilimi de cok severim. Sadece ben esya atmayi sevmiyorum. hatira gozuyle bakiyorum. yoksa hic bi degeri yok.

He tabi, bende kalan parfumleri her gun koklayip onlari hayal etmek, esyalarina dokunmak vs vs bunlari da yapmiyorum. yapsam anormal olurdu. oyle evin bi kosesinde hic dokunulmadan duruyorlar.

Ne yapsaydı adam atsa mıydı yüzüğü? Şahsen ben kıyamam eski sevgiliden de olsa hatıraları atmaya. Sizden önce de bir hayatı vardı o adamın ve yaşanmamış saymanız mümkün değil. Siz öyle sansanız bile aklının bir köşesinde mutlaka olacaktır o kişiden kalan anılar. Maddeyi atsa ne fark eder saklasa ne fark eder. Önemli olan sizin ilişkinizin ne durumda olduğu...

atcak tabıkı o yüzüğü

ben olsan gıder o yüzüğü bozdurur ıkı bıra alır kafayı bulurdum şımdıkı sevgılımle :7:

kıyafet felan neyse de, yüzük bu yanı, bağlılığı sımgelıyor ne gerek var? bana ters

bende sorduğumda yüüzüğün bi öneminin olmadığını söyledi ben ona diyim ki sen bunu bozdur parasını da harcayalım hemde yüzük gözümün önünden gitsin, tartışmayı sevmiyorum en iyisi böyle yapım bari:ssz: ama su da var benim de eski sevgilimin bana aldığı kıyafet türü şeyler var kullanıyorum ama yüzük insana garip geliyo tabiki

Siz yüzüğü nerde gördünüz peki? :44: nerde saklıyormuş? bence yerinden saklama nedenini daha çok tahmin edebilirsiniz yeride önemli..

tepki vermezdim .enayi malı olarak kullanıyordur dıye dusunurdum ,sahsen ben oyle yapmıstım da:9:

ama yuzugu saklaması enteresan :26: gıtsın bozdursun catır catır yesın :51:

Back
X