Bana göre çivi çiviyi söker, gez toz takıl yeni aşklar yaşaMerhaba
Sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu .Ayrılmadan önceki 1-2 ayda iliski sallantıdaydı.Bitirdikten sonra o belirszlikten kurtuldugum icin daha iyi hissediyordum kendimi.Ama sonrasında hala onun dönmesini bekledigimi farkettim.Bi sürü falllara para döktüm.İnstadan rehberimden sildim fotograf ve konusmaları da Hediyelerini de geri verdim.Ama bu sabahın göründe eski watsapp arama kaydı vardı yanlısklıka ordan aradım Uyandıgında da bana günaydınyazdı bende yanlıslıkls oldıgını yazıp kusura bakma dedim.o da tmm dedi.Yanlıslıkla aradıgıma üzülsem de bu belki geri dönüs olur diye de beklentiye girdim.Kendi halime üzülür oldum Güclü biri olmama ragmen bunu hala asamayısıma.
Bana tavsiyeleriniz ne olur acaba?
bu yorum bence cok dogru onu düsünüyor olmam tersine etkiliyor.Akısa bırakmam lazım ama beceremedimBu yaşadıklarınız çok normal nerdeyse hemen hemen hepimiz ayrılık sonrası aynı dönemden geçiyoruz. Kendi kendinize özlediğinize dair değil bittiğine dönme istemediğinize dair telkinlerde bulunun özlediğinizi farkettiğinizde kötü anıları ve ayrılık sebeplerini düşünün zaten yolunda gidebilseydi bi ilişki ayrılık olmazdı. Sizin evrene yaydığınız enerji onu özlediğiniz dönmek istediğiniz olduğunda karşı tarafa ters enerji gider daha çok kaçar siz bittiğini kafanızda oturttuğunuzda yine karşı tarafa ters enerji gider size yaklaşır birinden tamamen vazgeçtikten sonra dönme sebepleri de bu yüzden sanırım kimse sizin için bişey yapamaz kendi kendinizi telkinlemeniz gerek
Düşünmemek mümkün değil ama ne düşüncenizi nasıl şekillendireceğiniz mümkün. Bilimsel olarak bile ayrılıkta çekilen acı yaşanan ilişki süresinin yarısı kadarmış herşey yoluna girecek sadece daha çok aktivite lazım kafanın dağılması lazımbu yorum bence cok dogru onu düsünüyor olmam tersine etkiliyor.Akısa bırakmam lazım ama beceremedim
Cinsel mi hastalığı mı vardı?1 yıllık ilişkiydi baya nisan planları falan yapıyorduk.Kendinin bi hastalıgı var paylasmayayım ondan kaynaklı ben tamam desem de ilşki tıkandı kendi evlilige yanasamadı oyle olunca da sözde ben bitirdim.
evt cinsel hastalktıCinsel mi hastalığı mı vardı?
cok mutlu oldum adınızaSevsen de sevmesen de ayrılık zor, hele ki uzun süren bir ilişkiyse. Alışmak zaman alır.
Lise arkadaşım 8 yıllık ilişkisinden ayrıldı. Uzak mesafe ilişkisiydi. Kendini o kadar kötü bir duruma soktu ki. Bazen ağlarken, bazen mekanda koparken ve pek çokta ayarlı giderli müziklerle story atarken rezil etti. Aylardır durumu bu şekilde . Aşmaya çalışmıyor. Sadece bunu kendinize yapmayın demeye geldim. Olacağı varsa oluyor
Geçen sene çok sevdiğim ilişkimi bitirme kararı aldık.Daha doğrusu sevgilim aldı ve ben çok yıprandım. Tartışmalar artmıştı ve artık iyi gelmiyorduk. Sonra bir şekilde barıştık ve çok daha güçlü bir ilişkimiz oldu. Tam 1 sene sonra ise nişanlandık.
Bazen biraz uzak kalmak iyi de gelebiliyor.
Oturup kendinizi dinlemenin bunun bir alışkanlık mı yoksa gerçek bir sevgi olduğunu düşünmenin vakti.
Sonu ne olursa olsun çok mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?