Eski sevgiliden yeni yıl msjı! utanmasa gelip yeni sevgilisiyle kutlucak yeni yılımı!

aaa nişanlıyken mi attı bide valla anlayamıyorum amaçları ne? hayır dicemki akıllarında yer etcek, bzi hatırlıcak kadar değer vermişler bize e ozaman zamanında niye yürütemedin ilişki be adam

Pardon ama aldattigi eski sevgilisine hangi yuzle 'oylesine' mesaj yazabiliyor?

Arkadasim cevabin tam kapak olmus bosver dusunupte moralini bozma daha fazla

Bende ondaki yüzsüzlüğe kızıyorum zaten. Boşverdim zaten artık. Ben öyle yazınca tamam yazmış. Atmaz heralde artık azcık gururu varsa

belli ki adamın kafası karışık, ama sen karıştırma sakın. çok ta iyi mesaj atmışsın. hiç cevap atmamayı tercih ederdim yine de.
yeni sevgilisinin attığını düşünmüyorum. ayrıca insanlar facebookta fotoğraflarını 2 nedenle paylaşırlar
1.si sevgilisini çok seviyordur ve bunu gösterip hava atma peşindedir
2.si sevgilisini çok önemsemese de sevgilim var diye hava atma peşindedir.

Son düzenleme:
Kızlar yazdığım cvbı beğenene herkese tşkkürler ben karar verememiştim iyimi yazdım kötümü yazdım ama çoğunluk beğendiğine göre cuk oturmuş ozaman

Kafası karışsında arapsaçı olsun çözemesin ömrü billah inşallah aslında kendisi genelde kızların beğeneceği bir tip dış görünüş olarak. Yani sevgilisiyle fotoğrafını eğer koyuyorsa seviyordur. Benimkini koymamıştı mesela :26: tamam seviyosunda git az ötede sev bana ne diye yazıyosun? Ben birini gerçekten tüm kalbiyle seven insanın bir zamanlar birşeyler yaşadığı kişilere msj atacağını da sanmıyorum. Aklına bile gelmez çünkü seven insanın. En azından benim gelmezdi

bence hiç cevap vermeseydin . gerek de yok . böle tipler var maalesef . benimde vardı eskiden böle biri . 6 ay çıktık ayrıldık . bir kaç kere aradı sonra aylar sonra ama . 5-6 ay geçiyordu bir bakıyordum arıyordu .güya iyi olup olmadığımı merak ediyormuş . güya benim mutlu olmamı istiyormuş bilmem ne . en sonunda canım arkaaşım dedim beni merak etme yeni sevgilimle mutluyum hemen sormaya başladı arsız yüsüz kim ne ne iş yapıyor diye manyağa bak ya . üstelik kendisininde sevgilisi vardı . hatta evlendi bile sonradan o sevgilisiyle . bu tipler böle ne yarsan vazgeçer ne serden . ama ben ağzıma gelen herşeyi saydırıp yollamıştım gerisi geriye. birdaha aramadı tabi . sonradan duydum o kadınla evlenmiş . yediyüzbeş kere falan aldattığı eski sevgilisiyle ..

Ugruna 7 ayimi verdime guldum
Birini severiz biseyler yasariz sonu hazin de olsa boyle cetele tutulmaz kaldi ki 7 ay son derece kisa sure

Cevap yazmamak daha iyi olurdu ama bari kafaniza takmayin bu kadar kin sizi aldatan adam icin cok fazla ben olsam umrumda bile olmaz

Cevabın tokat gibi olmuş yalnız süper :))
Hiç boşuna sinirlenme havasını indirmişsin adamda özgüven falan kalmamıştır

hiç bişey yazmasaydın daha iyiydi sanki, ama cevabın güzel genede

bıktım erkeklere laf sölemekten, sölemicem sölemicem diyorum ama harbiden çoğunun beyinler firarda. Bizim suçumuz ne onu hiç bilmiyorum işte. Adalet sistemi çok tatlı o aldatsın o etsin, o mutlu olsun o sevgili yapsın, sonra bi anda msj atıp seni alt üst etsin.. o msjdan sonra normal hayatına dönmüştür hemen ama sen.. zaten seni birazcık düşünse aldatmazdı offf erkek milleti işte hepsine sevgilerimi iletiyorum

benim en uzun ilişkimdi kısa bile olsa. O yüzden belirttim yoksa kısa bir süre olduğunun farkındayım normalde 2 ay zor dayanıp ayrılırım pinpirikli bir yapım varda.. ama yinede insan kızıyor. ister 7 ay ister 2 ay olsun sonu hazin olunca acıyor verdiği değere. inş benimde umrumda olmucak bu saatten sonra.. aminn :44:

Aynı benim durum. benim her ay bazen, haftada 2 kere kafasına göre takılıyordu. Ya arasınlar, atsınlar msjda amaç ne yani? ilişki bitmiş zaten? birde madem o kadar değer verdiniz, aklınızda hatırlancak kadar yerimiz var ozaman niye adam gibi söylemiyorsunda kaçak dövüşüyorsun değilmi? aman evlensinler mutlu olsunlar bol bol aldatsınlar birbirlerini yeterki uzak olsunlar bizden. bıktım vallahi

hem karnım doysun hem pastam dursun zihniyeti dönmüştür tabi umrunda bile olmamıştır paşanın. ama yinede ben inanıyorum ya DOĞRU adam var, herkes bunlar gibi değil ve bulcaz biz o adamları inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…