Eski sevgililer facebooktan silinmeli mi?

pearl777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
120
0
46
Edirne
Erkek arkadaşım eski sevgililerini facebooktan silmemiş benim zaten bundan haberim vardı eski sevgililerini ismen tanıyorum konuştuk sevgilimle bu konuları ve şu ana kadar onların face te hala ekli olması açıkçası beni rahatsız etmemişti.Ama bugün sevgilimin,eski sevgilisinin paylaştığı bir linki beğendiğini görünce içim cız etti.Kız bir şarkı paylaşmış öyle romantik aşk şarkısı falan değil ,gönderme yaptığını düşünmüyorum,eurovision şarkılarından biri galiba.Ben bu konularda geniş düşünürüm ama şu an biraz tuhaf hissetiğimi itiraf ediyorum,ona birşey söylemedim bu konuda.

Sizce eski sevgililer internet ortamından silinmeli mi siz böyle bir durumda rahatsız olur muydunuz?

Eğer hayatına yeni biri girmişse özellikle de bu kişi rahatsız oluyorsa ilişkisini bozmamak adına silmeli.Neden silmez insan eski sevgilisini;ben ne yaptığını izlemek için silmem mesela..İzlemesin şu saatten sonra hayatında başka birisi varsa..bence..

Erkek arkadaşım eski sevgililerini facebooktan silmemiş benim zaten bundan haberim vardı eski sevgililerini ismen tanıyorum konuştuk sevgilimle bu konuları ve şu ana kadar onların face te hala ekli olması açıkçası beni rahatsız etmemişti.Ama bugün sevgilimin,eski sevgilisinin paylaştığı bir linki beğendiğini görünce içim cız etti.Kız bir şarkı paylaşmış öyle romantik aşk şarkısı falan değil ,gönderme yaptığını düşünmüyorum,eurovision şarkılarından biri galiba.Ben bu konularda geniş düşünürüm ama şu an biraz tuhaf hissetiğimi itiraf ediyorum,ona birşey söylemedim bu konuda.

Sizce eski sevgililer internet ortamından silinmeli mi siz böyle bir durumda rahatsız olur muydunuz?

Eğer ekli olmasından rahatsız değilseniz paylaşılan linki beğenmesinden neden rahatsız olduğunuzu anlamadım... Kızı hala takip etme amacı olmasa neden listesinde bulundursun, bu durumda paylaşımlarını beğenip beğenmemesi ne fark edecek, zaten "seyir" halinde değil mi?

Özellikle erkekler internet ortamı başta olmak üzere tanımadıkları hanımlarla bile diyaloga girme çabasındayken eski sevgilisini elinin altında tutması büyük kolaylık... Umalım da sizin iyi niyetinizden, rahatsız olmayışınızdan faydalanıp muhabbet kurmuyordur onunla... "Görüşeceği varsa zaten görüşür" diyenler olabilir fakat sizin bilginiz dahilinde iletişim kurmaları yakışıksız geldi bana... :19:

Silinmeli hatta engellenmeli.
Unutma sürecinde ''n'aptı ne etti?'' diye sürekli profiline bakıp bakıp durmak ruhu yormaktan başka şey değil.

Eğer ekli olmasından rahatsız değilseniz paylaşılan linki beğenmesinden neden rahatsız olduğunuzu anlamadım... Kızı hala takip etme amacı olmasa neden listesinde bulundursun, bu durumda paylaşımlarını beğenip beğenmemesi ne fark edecek, zaten "seyir" halinde değil mi?

Özellikle erkekler internet ortamı başta olmak üzere tanımadıkları hanımlarla bile diyaloga girme çabasındayken eski sevgilisini elinin altında tutması büyük kolaylık... Umalım da sizin iyi niyetinizden, rahatsız olmayışınızdan faydalanıp muhabbet kurmuyordur onunla... "Görüşeceği varsa zaten görüşür" diyenler olabilir fakat sizin bilginiz dahilinde iletişim kurmaları yakışıksız geldi bana... :19:

Belkide içten içe ekli olmasından da rahatsızlık duyuyordum ama bu zamana kadar üzerinde fazla kafa yormamıştım bilemiyorum.İlk kez bir linkine beğeni attığını gördüm ilişkimiz başladığından beri,amiyane tabirle şu an dank etti sanırım seyir halinde olduğu.Sorun şu ki ben sevgilime gidip sileceksin o kızı listenden diyemem kişiliğime çok ters.Böyle bir tavrın sonunda silse dahi hep benim zorumla sildiği düşüncesi kalacak aklımda zorla yapılan işten de hayır geleceğini düşünmüyorum dediğniz gibi bir şekilde gene iletişim kurabilir istese ortak arkadaşları var çünkü.Benim rahatsız olabileceğimi düşünüp kendi kararıyla silmesini isterdim/isterim.Normalde bu saatlerde mesajlaşırız ama benim mesaj atasım gelmiyor şu an tuhaf bir haldeyim napacağımı bilmiyorum :(

Eğer hayatına yeni biri girmişse özellikle de bu kişi rahatsız oluyorsa ilişkisini bozmamak adına silmeli.Neden silmez insan eski sevgilisini;ben ne yaptığını izlemek için silmem mesela..İzlemesin şu saatten sonra hayatında başka birisi varsa..bence..

Rahatsızlığımın farkında olmaması büyük ihtimal ben bile yeni yeni farkediyorum rahatsız olduğumu.Belki şimdi şimdi bağlanmaya başladım ona kıskançlık da başlıyor böyle durumda doğal olarak.Rahatsız olduğumu bilse siler mi acaba? bunu sormadan bilemem ama soramam ki:5:

Ama bukadar da içinize atmayın;birgün kötü patlarsınız.Hem neden demyecekmişsiniz;bunu istemeniz anormal birşey değil.Sizi yorar bu durum.Bakın ''mesaj atasım gelmiyor''diyorsunuz.Ben söylemeden yapsın diyorsunuz da;bu ses çıkarmamnızı rahatlık olarak algılar ve kendisi de rahat olur;hatta işine gelebilir.Ve birgün daha da kötüye kullanabilir diye düşünüyorum..O kadar da rahatlık vermeyin bence ona..Başka konularda alttan alın..

Bunda kafaya takılacak bişey yok canım..
Esas ne zaman silersin eski sevgilini biliyormusun.. Onu hala seviyorsan, sürekli gözünün önünde olmasına dayanamıyosan ve bu sana acı veriyosa.. anca o zaman silersin..
Takmadığın, umursamadığın insanı silmezsin faceten... olsada olur olmasada olur hesabı yani.. sana rahatsızlık vermiyordur çünkü.. etkisiz eleman..:))
Mesela ben 10 ay önce ayrılmıştım sevgilimden.. 9 ay boyunca silmedim onu.. çünkü sallamıyodum :) onun facete kızlarla konuşmalarını görüyodum.. hiç kıskanmıyodum..gayet normal geliyodu bana..
En sonunda onu 1 ay önce sildim... Gereksiz bi insan sonuçta artık benim için.. Konuşmuyoruz etmiyoruz, durmasının anlamı ne ??:63:

kesinlikle silinmeli. Benim sevgilim bana face hesabımı bile kapattırdı. Ki benim eski sevgilim falan ekli değildi. Sevgilimin listesinde de öyle eski sevgilileri falan duramaz. Açıkçası bu kadar rahat olamam ben. Güvensizlikten değil sevgilime çok güveniyorum ama ben neden listede eskileri görüp sinirlenicem ki ne gerek var. Hatta face'ten mesaj atan ilkokuldan bir kız arkadaşına sinirlenmiştim ve sevgilime direk siliyorum engelliyorum dedim. tek cevabı haklısın yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım oldu.

Eski sevgililerle ilgili herşey ortadan kaldırılmalı. Eski olduğu yerde durmalı ne olursa olsun sonuçta geçmişte birşeyler yaşanmış. Benim yerime yanında o vardı gibi düşüncelerle ilişkimi mahvetmek istemem. En güzeli eski sevgililerin tamamen uzak olması.

kesinlikle silinmeli. Benim sevgilim bana face hesabımı bile kapattırdı. Ki benim eski sevgilim falan ekli değildi. Sevgilimin listesinde de öyle eski sevgilileri falan duramaz. Açıkçası bu kadar rahat olamam ben. Güvensizlikten değil sevgilime çok güveniyorum ama ben neden listede eskileri görüp sinirlenicem ki ne gerek var. Hatta face'ten mesaj atan ilkokuldan bir kız arkadaşına sinirlenmiştim ve sevgilime direk siliyorum engelliyorum dedim. tek cevabı haklısın yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım oldu.

Eski sevgililerle ilgili herşey ortadan kaldırılmalı. Eski olduğu yerde durmalı ne olursa olsun sonuçta geçmişte birşeyler yaşanmış. Benim yerime yanında o vardı gibi düşüncelerle ilişkimi mahvetmek istemem. En güzeli eski sevgililerin tamamen uzak olması.

snaa aynen katılıyormm ... benmde sevglm kapattrdı facemii.bende istemem öle eski sevgilnn fln ekli olmasınıı.eski eskida kalır.o slmezse ben slerm engellerm eğer ekli olsydıı :66::66:

bana silinmeli gibi gelmiyor açık konuşayım..
eski sevgilim hala eklidir arada bir karşıma çıkar ne yaptığı ne yazdığı hayatı iyidir hoştur görürüm bilirim.
o kadar ama işte.
bu bana birşey hissettirmiyor ki.
sıfır olmasam ona karşı birşey hissetsem durmasına dayanamazdım ki birşekilde acı çektiğim için silerdim. ki acı çektiğim dönemde tamamen kapatmıştım feysbuku.
ama nedir yazdığı hiçbirşeyi beğenmem yorum yapmam, çoğu zaman ilgimi çekmiyorsa okumam bile.
bana da beğenmesi biraz abartı gibi geldi netice olarak iletişimi kesmiş olmaları gerekir gibi geliyor.
ama kaldırıp beğeniyorsa da söylerim, bak durmasından rahatsız değilim ama iletişim halinde olmanız beni rahatsız eder kafamda soru işaretleri oluşturur derim..
gerisi de kendi bileceği iş..

bana silinmeli gibi gelmiyor açık konuşayım..
eski sevgilim hala eklidir arada bir karşıma çıkar ne yaptığı ne yazdığı hayatı iyidir hoştur görürüm bilirim.
o kadar ama işte.
bu bana birşey hissettirmiyor ki.
sıfır olmasam ona karşı birşey hissetsem durmasına dayanamazdım ki birşekilde acı çektiğim için silerdim. ki acı çektiğim dönemde tamamen kapatmıştım feysbuku.
ama nedir yazdığı hiçbirşeyi beğenmem yorum yapmam, çoğu zaman ilgimi çekmiyorsa okumam bile.
bana da beğenmesi biraz abartı gibi geldi netice olarak iletişimi kesmiş olmaları gerekir gibi geliyor.
ama kaldırıp beğeniyorsa da söylerim, bak durmasından rahatsız değilim ama iletişim halinde olmanız beni rahatsız eder kafamda soru işaretleri oluşturur derim..
gerisi de kendi bileceği iş..

bende silmezdm açıkçasıı çok nefret etmedkçee... ama erkek arkadasmda ekli olmasını istemem yanii:66:

Silinmelidir,engellenmelidir yapılabilecek her şekilde imha edilmelidir.Bazı arkadaşlarım bana birşey hissettirmiyor kalsın nolacak demişler,evet doğru söylüyorlar bende aynı şeyi yaşadım,fakat burada konu bize bişey hissettirmesi değil hayatımıza yeni girmiş kişinin ne hissedeceği.Siz bişey hissetmiyorum kalabilir desenizde,onun için bu konu çok rahatsız edici olacaktır her daim.Sizin sayfanıza yapacağı bir like ya da gerekli gereksiz her hangi bir yorum yeni sevgilinizi krize sokacaktır.
Ne kadar inkar etsek de böyle,empati kuruyorum ben olsam bende istemezdim yani..

her iki taraf içinde bitmişse kalmasında bnce sorun yok benimki hala durur mesela arada naber falan yazar ama o kadar yanii tabi kişiye kalmış bişe eğer rahatsız oluyosann erkek arkadaşına sölemelisin canımm

Back
X