Eski sevgililer

ishil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
160
11
28
Zonguldak
Hanımlar,

Uzun süreli ve ciddi ilişkinizde sevgilinizin facebook hesabından ne kadar eski sevgilisi varsa hepsini bu sabah arattığını ama herhangi bir mesaj ya da istekte bulunmadığını görseniz napardınız?

Ilk isim neden arttığını Sormak olurdu

Bir tane de değil en az dört beş isim ,eski sevgili,bunun dışında da bır kaç tane de bayan ismi,sanırım görüşüp çıkmadıkları

Eger iliskinizde her hangi bir sorun yoksa neden bunu yapmis olabilir ki konusmayi denediniz mi yada dusumuyormusunuz

hiç bişey yapmam. ben sevgimden onun sevgisinden de eminsem merak etmiştir derim.

ben de evliyken eskilere facebooktan bakmıştım. bu onları hala sevdiğim aklımın kaldığı anlamında olamaz. hayatlarına nasıl devam ettiğine merakımdandı.

Once sorardim niye yaptigini.
Sonra bir sans verirdim. Tekrarlanirsa iyi seyler olmayacagini belirtirdim.

Tek bir kişiye bakmadığı için eşiniz, çok yüksek ihtimal meraktan bakmıştır.
Ben hoş karşılayamazdım.

Ben arada sapık gibi bakıyorum valla hepsinin hesabına Ama bu sevdiğim anlamına gelmiyo. Oooovv zaten birden fazla insanı nasıl sevebilirim?
Hayatları nasıl gidiyo diye meraktan bakarım daha çok. Belki erkek arkadaşınızınki de böyle bir şeydir.

hiç seslenmezdim sinsi sinsi takip ederdim napıyor diye :)

Bende bakıyorum ama bu sevgilimi sevmediğimden degil meraktan sadece birkaç gun daha takip edin eger cok sık yani gunde bir kac kez yada hergünse sorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bazen bakarim:) bunda sorun yok bence.

tek kişiye baksa sorun yapardım ama
birden fazlaymış
meraktır der geçerim

Ben de bakarım bazen.. Bu onları özlediğim ya da hala bişeyler hissettiğim anlamına gelmiyor.
Gereksiz bir merak sadece....

direkt bir kişiye odaklanıp baksa bende kıllanırdım ama bence birden aklına gelmiş ve hayatlarını naptıklarını merak etmiş arada bende bakarım insani duygular merak falan ssormayın bence atalarımızın bir sözü vardır eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin diye... ama arada takibe devam tabiki :)

sorun yapardım ben ya

Hiçbir şey yapmam merak etmişti, sırayla bakmıştır ne yapıyorlar diye ben de bakıyorum ara sıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…