Şans eseri gördüm dememden ne anlıyorsunuz? Ayrıca belirttiğim gibi msj okuma alışkanlığım olsa 2.5 yıldır duran msjı şimdiye kadar çoktan görmüş olmaz mıydım? Olay da evet tel karıştırmak değil fikir aldığım konu tamamen farklı.Size göre doğruysa o zaman eşinizde sizin yakın arkadaşınızla yazışmanizi okuyabilir. Olay tel karıştırmak değil zaten başka bir şey bu.
Senin erkek versiyonun cikmaz insaAllah karsima, amin..Merhaba;
Kızlar eşimle 2.5 yıldır tanışıyoruz ben kıskanç bir yapıya sahibim ancak aşırı da değil ancak rşimin geçmişe dair birkaç şeyini yakaladım çoğu insana göre sen varken olmamış sonuçta denir ancak ben bi türlü bu şekilde düşünemiyorum fotograf dediğim eski bir harddisk bikaç kız fotografı kızlar eski sevgilisi işte normal kendi fotoları arasında kalmış öyle. Biz tanıştık daha sevgili değilken de 1 aylık tanışmışken bi arkadaşı ile msjlarını yakaladım tanımadıkları bi kadın hakkında fiziksel özelliklerini konuşmuşlar otobüste gördükleri kadın hakkında yani sevgili olmayabiliriz ama konuşuyoruz sonuçta bunun üzerine çok kavga ettik gecende arkadaş grubu oldugu bi konuşmada işte bi oyuncu hakkında begendiğini vs söylemiş evli oldugu zaman değil ama ben hayatındaydım bu konuşmalarda savunması ise her erkek muhabbetinde böyle şeyler oluyor erkek muhabbeti böyle vs vs. Şuan ona güveniyorum güvenimde sıkıntı yok ancak psikopata bagladım sürekli aklında eskiler var mıdır onla ne yapmıştır nereye gitmiştir şehir dışına çıkmış mıdır vs bunları da aklımdan nasıl kaldırabilirim bilmiyorum geçen o kadar sert çıkıştım ki delirdim resmen gözleri doldu ve karısını aldatan erkeklerin bile evlilikleri benden daha huzurlu dedi
Amin canım Allah gönlüne göre versin :)Senin erkek versiyonun cikmaz insaAllah karsima, amin..
Inan hakaret veya polemik icin demedim, urkutucu duruyorsunuz disardan, bastan bilip kabul et, sonra kafanda kur yaz ciz kiskan, kendine de hayatindaki insana da hayati zindan et, Allah muhafaza..
Canım kendime olan güvenden ziyade yani sevgilisi olan erkeğin yada sevgili olmasına bile gerek yok sadece yoldan gecen gördüğü kadın hakkında konuşması fiziğinden bahsetmesi istediğim gibi demesi vs gercekten sadece bana mı tuhaf geliyor ben mi bu durumu abartan oluyorum erkek muhabbeti demek önüne gelen her kadının poposunu konuşmak mı?Biz evlenirken eski esim fotograflarini getirmisti annesinde kalan. O fotograflarin icinden eski sevgilileriyle beraber olan fotograflar cikti. Ben hic aldirmamistim. O onun gecmisi.
Biraz abartmissiniz bence. Kendi huzurunuzu, agiz tadinizi bozmussunuz. Sanirim sizin kendinize guveniniz yok. Unutmayin neyi kaybetmekten korkarsaniz onu kaybedersiniz. Psikologa gidin bence. Bu kiskancliklar ilerde birikip birikip buyuyebilir ve bir gun saman alevi gibi patlayabilirsiniz birbirinize. Bu arada asiri kiskanclik bosanmada kusur sayiliyor.
Biz de evli barklı kadınlar arada milletin sağını solunu konuşuyoruz, ne hOS hatun ne yakışıklı adam diye bakıyoruz. Eşimin erkek arkadaşlarıyla WhatsApp gruplarında eski yesilcam filmi afişleri paylaşılmış baziları müstehcen içerikli. ..bana normal geliyor konu bile etmem bilemiyorumCanım kendime olan güvenden ziyade yani sevgilisi olan erkeğin yada sevgili olmasına bile gerek yok sadece yoldan gecen gördüğü kadın hakkında konuşması fiziğinden bahsetmesi istediğim gibi demesi vs gercekten sadece bana mı tuhaf geliyor ben mi bu durumu abartan oluyorum erkek muhabbeti demek önüne gelen her kadının poposunu konuşmak mı?
Onlar bizler gibi degil. Malesef erkek muhabbeti oyle. Biz eski esimle flirt ederken bana bir mankenin adini soyleyip en begendigi mankenin o oldugunu soylemisti. Onlara gore bunlar normal. Onlar bizim gibi degil. Bunlar icin huzurunu bozma. Bak ne guzrl evlenmissiniz, bebeginiz de geliyor. Adami bunlar icin bunaltma, ilk zamanlar anlayisla karsilasa da bir sure sonra ters tepebiliyor.Canım kendime olan güvenden ziyade yani sevgilisi olan erkeğin yada sevgili olmasına bile gerek yok sadece yoldan gecen gördüğü kadın hakkında konuşması fiziğinden bahsetmesi istediğim gibi demesi vs gercekten sadece bana mı tuhaf geliyor ben mi bu durumu abartan oluyorum erkek muhabbeti demek önüne gelen her kadının poposunu konuşmak mı?
Haklısın :) farkındayım büyüttüğümünde işte.. teşekkürlerOnlar bizler gibi degil. Malesef erkek muhabbeti oyle. Biz eski esimle flirt ederken bana bir mankenin adini soyleyip en begendigi mankenin o oldugunu soylemisti. Onlara gore bunlar normal. Onlar bizim gibi degil. Bunlar icin huzurunu bozma. Bak ne guzrl evlenmissiniz, bebeginiz de geliyor. Adami bunlar icin bunaltma, ilk zamanlar anlayisla karsilasa da bir sure sonra ters tepebiliyor.
Allah agiz tadinizi bozmasin. Rahat ol sen. O seni secmis o kadsr kisi arasindan. Keyfini cikar.
Bazen diyorum ki keşke insanlar yazdıklarımı tam okusa hadi okudu da keşke birde anlasa. Canım konu kimle vakit geçirmek istersin sorusuna verilmiş bir cevap yada otobüste ki kadın hakkında istediğim gibi diye konuşulması yani abartıyo olablirim ama yok vay adamın haline yok zindan hayatı yok bilmem ne falan diye de normalleştirmeyin olayı. Yoksa tabi diyeblir bu oyuncu yakışıklı/güzel!Ay ben darlandım. Eşinizin vay haline. Ne varmış oyuncuya güzel dediyse. Bu kadar beyninin içine girmeyin insanların. Bırakın düşündüklerine müdahale etmeyi. Brad pitt yakışıklı dedik diye boşanalım o zaman biz de.
Yok ben okudum da anladım da hanımefendi. Hala aynı şeyleri düşünüyorum vay haline. Tabi ki orda burdaki kadın hakkında konuşması hoş değil. Ancak geçmiş yaşantıların deşilmesi çok çirkin geliyor bana. Oyuncularla ilgili düşüncem de hala geçerli. Güzelse güzel denir. Erkeği kadını yok ünlü yorumlamanın.Bazen diyorum ki keşke insanlar yazdıklarımı tam okusa hadi okudu da keşke birde anlasa. Canım konu kimle vakit geçirmek istersin sorusuna verilmiş bir cevap yada otobüste ki kadın hakkında istediğim gibi diye konuşulması yani abartıyo olablirim ama yok vay adamın haline yok zindan hayatı yok bilmem ne falan diye de normalleştirmeyin olayı. Yoksa tabi diyeblir bu oyuncu yakışıklı/güzel!
Bende öyle düşünüyorum o kişi ben o bu şu yada bi anne kardeş her kadın olabilir. Bu muhabbetlere meze olmak çok çirkin hadi gördün beğenebilirsin ama bunu dile dökmek muhabbetini geçirmek garip bana göre.Gereksiz kıskançlıklarınız olduğu doğru ama otobüs muhabbeti çok çirkin. Bütün erkeklerin bir kız gördüğünde hemen arkadaşına gösterip yorum yaptığını sanmıyorum. Ahlaki bir durum bu.
Olayı hala güzel çirkin olarak görüyorsunuz oysaki anlatıyorum da ama. Neyse siz boşverin konuyu en iyisiYok ben okudum da anladım da hanımefendi. Hala aynı şeyleri düşünüyorum vay haline. Tabi ki orda burdaki kadın hakkında konuşması hoş değil. Ancak geçmiş yaşantıların deşilmesi çok çirkin geliyor bana. Oyuncularla ilgili düşüncem de hala geçerli. Güzelse güzel denir. Erkeği kadını yok ünlü yorumlamanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?