Eski sevgililere takıntılı oldum!

Size göre doğruysa o zaman eşinizde sizin yakın arkadaşınızla yazışmanizi okuyabilir. Olay tel karıştırmak değil zaten başka bir şey bu.
Şans eseri gördüm dememden ne anlıyorsunuz? Ayrıca belirttiğim gibi msj okuma alışkanlığım olsa 2.5 yıldır duran msjı şimdiye kadar çoktan görmüş olmaz mıydım? Olay da evet tel karıştırmak değil fikir aldığım konu tamamen farklı.

Senin erkek versiyonun cikmaz insaAllah karsima, amin..
Inan hakaret veya polemik icin demedim, urkutucu duruyorsunuz disardan, bastan bilip kabul et, sonra kafanda kur yaz ciz kiskan, kendine de hayatindaki insana da hayati zindan et, Allah muhafaza..

Bilmeyi kaldiramadiginiz seyleri hic ogrenmemeniz psikolojiniz icin cok daha iyi olur. Boyle kiskancliklara kapildiginizda kendinizi dusunun, sizin begendiginiz oyuncular yok mu mesela fizigini begendiginiz, esinizden once sevgiliniz olmadi mi? Daha normal karsilamaniza yardimci olur belki.

Ama boyle her seyi bilirseniz kafanizda buyutursunuz tabi.
Neden esinizin hard diskini karistirip eski mesajlarini okuyorsunuz ki.
Brnce kendinize kotuluk yapmayin, madem guveniyorum diyorsunuz, bu guveni sarsana kadar adami didiklemeyin.

Biz evlenirken eski esim fotograflarini getirmisti annesinde kalan. O fotograflarin icinden eski sevgilileriyle beraber olan fotograflar cikti. Ben hic aldirmamistim. O onun gecmisi.
Biraz abartmissiniz bence. Kendi huzurunuzu, agiz tadinizi bozmussunuz. Sanirim sizin kendinize guveniniz yok. Unutmayin neyi kaybetmekten korkarsaniz onu kaybedersiniz. Psikologa gidin bence. Bu kiskancliklar ilerde birikip birikip buyuyebilir ve bir gun saman alevi gibi patlayabilirsiniz birbirinize. Bu arada asiri kiskanclik bosanmada kusur sayiliyor.

Son düzenleme:
Canım kendime olan güvenden ziyade yani sevgilisi olan erkeğin yada sevgili olmasına bile gerek yok sadece yoldan gecen gördüğü kadın hakkında konuşması fiziğinden bahsetmesi istediğim gibi demesi vs gercekten sadece bana mı tuhaf geliyor ben mi bu durumu abartan oluyorum erkek muhabbeti demek önüne gelen her kadının poposunu konuşmak mı?

Biz de evli barklı kadınlar arada milletin sağını solunu konuşuyoruz, ne hOS hatun ne yakışıklı adam diye bakıyoruz. Eşimin erkek arkadaşlarıyla WhatsApp gruplarında eski yesilcam filmi afişleri paylaşılmış baziları müstehcen içerikli. ..bana normal geliyor konu bile etmem bilemiyorum

Onlar bizler gibi degil. Malesef erkek muhabbeti oyle. Biz eski esimle flirt ederken bana bir mankenin adini soyleyip en begendigi mankenin o oldugunu soylemisti. Onlara gore bunlar normal. Onlar bizim gibi degil. Bunlar icin huzurunu bozma. Bak ne guzrl evlenmissiniz, bebeginiz de geliyor. Adami bunlar icin bunaltma, ilk zamanlar anlayisla karsilasa da bir sure sonra ters tepebiliyor.
Allah agiz tadinizi bozmasin. Rahat ol sen. O seni secmis o kadsr kisi arasindan. Keyfini cikar.

Haklısın :) farkındayım büyüttüğümünde işte.. teşekkürler

Az önce kız müzik kanalı açtı merve özbey göğüs dekolteli bi klip eşim yanımda tabi kıskandım kapat lennn oyarım gözünü dedim tabi benimki hormonlardan birazda adama bugün gıcığım var

Ayrıca karadeniz dizisindeki tahire hastayım vay be adama bak diyorum eşim de ne yiyip içiyolar arkadaş bide bize bak diyo kıskanıyo mu dersen yooo
Abartma kıskançlığı böyle bunaltıp adamın aklına sokma

Ay ben darlandım. Eşinizin vay haline. Ne varmış oyuncuya güzel dediyse. Bu kadar beyninin içine girmeyin insanların. Bırakın düşündüklerine müdahale etmeyi. Brad pitt yakışıklı dedik diye boşanalım o zaman biz de.

Erkekler evlense de erkek muhabbetleri herzaman devam eder birisi hakkında yorum yapmış ne var bunda ben sözlüyüm ama bende kız arkadaşlarımla birisi hakkında yorum yapıyorum yani bu benim karşı tarafı sevmediğimi mi gösteriyor sanki ?? Bu kadar takılıp adamı canından bezdirmeyin yazık valahş

Bazen diyorum ki keşke insanlar yazdıklarımı tam okusa hadi okudu da keşke birde anlasa. Canım konu kimle vakit geçirmek istersin sorusuna verilmiş bir cevap yada otobüste ki kadın hakkında istediğim gibi diye konuşulması yani abartıyo olablirim ama yok vay adamın haline yok zindan hayatı yok bilmem ne falan diye de normalleştirmeyin olayı. Yoksa tabi diyeblir bu oyuncu yakışıklı/güzel!

Gereksiz kıskançlıklarınız olduğu doğru ama otobüs muhabbeti çok çirkin. Bütün erkeklerin bir kız gördüğünde hemen arkadaşına gösterip yorum yaptığını sanmıyorum. Ahlaki bir durum bu.

Yok ben okudum da anladım da hanımefendi. Hala aynı şeyleri düşünüyorum vay haline. Tabi ki orda burdaki kadın hakkında konuşması hoş değil. Ancak geçmiş yaşantıların deşilmesi çok çirkin geliyor bana. Oyuncularla ilgili düşüncem de hala geçerli. Güzelse güzel denir. Erkeği kadını yok ünlü yorumlamanın.

Bende öyle düşünüyorum o kişi ben o bu şu yada bi anne kardeş her kadın olabilir. Bu muhabbetlere meze olmak çok çirkin hadi gördün beğenebilirsin ama bunu dile dökmek muhabbetini geçirmek garip bana göre.

Olayı hala güzel çirkin olarak görüyorsunuz oysaki anlatıyorum da ama. Neyse siz boşverin konuyu en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…