Eski sevgililere takıntılı oldum!

İnanın hiç kıskanç değilimdir. Hatta birçok kişi geniş olduğumu düşünür ama otobüs konusunda sizinle aynı fikirdeyim.

İnanın hiç kıskanç değilimdir. Hatta birçok kişi geniş olduğumu düşünür ama otobüs konusunda sizinle aynı fikirdeyim.
Bende başta belirttiğim gibi aşırı kıskanç değilim ancak geniş de değilim. Ama bu olay üstüne kimle vakit geçirmek istersin msjları vs olunca malesef sinirlerime hakim olamıyorum ayrıca bir kadının bunu çok normal görmesi erkeklere özgü yakıştırması da garibime gidiyor. Hayır efendim ya bir kadına bu hak değil yani sırf erkek diye bunun muhabbeti hoş değil burda da normal görülünce çok anormal oldugumu düşünüyorum yada bazı şeylere çok alıştırılmışız.

Arkadaşlarda bir garipmiş. Eşimin arkadaşları en fazla küfürlü mesaj yollar. Hiçbir arkadaşı hangi ünlüyle vakit geçirmek istersin diye sormaz.

Valla nasıl emin konuşuyorsunuz sizinle bittiğine 2 ,3 beraber yürütmek ne kötü ya , ben olsam rahatsız olurum

Arkadaşlarda bir garipmiş. Eşimin arkadaşları en fazla küfürlü mesaj yollar. Hiçbir arkadaşı hangi ünlüyle vakit geçirmek istersin diye sormaz.
Msjda garip cevap vermekte garip bence. Sorun ünlü adı verilip verilmemesi değil sorun bi ad verilmesi ama insanlar yok ünlü beğenebilir yok bilmem ne. Şükürler olsun anlayan çıktı

Huzurum yerinde ama takacak birşey arayayım moduna girmeyin. Korkmayın ki korktuğunuz başınıza gelmesin. Bir insan ya çok korktuğuyla yada büyük konuşacak kadar emin olup hiç umursamadığı olaylarla sınanır. Orta yolu bulun. Huzurunuzu geri bulun. Hayırlı akşamlar.

Msjda garip cevap vermekte garip bence. Sorun ünlü adı verilip verilmemesi değil sorun bi ad verilmesi ama insanlar yok ünlü beğenebilir yok bilmem ne. Şükürler olsun anlayan çıktı
Ünlü tabiki beğenir güzel kız görünce bakma potansiyelide var birçok erkekte ama sizin takıldığınız şey başka. Hak veriyorum ben size.

Kat mulkiyeti var mi yoksa kat irtifaki mi sadece?
Yani biriyle evlenince o insana mal mulk muamelesi yapanlara ciddi gicik oluyorum.
Boyle saplantili kuskanclik nedir ya?
Sizi ne ilgilendiriyor adamin gecmisi?
Sizden oncesi sizin sorgulama alaniniza girmiyor, giremez.
Unlu birini de begenebilir ne var bunda?

Yok şükür ki herhangi bir korkumda yok eş olarak seçtiğim içinde kendisini mutluyum. Sadece bu tür şeyleri ona yakıştırmadım ve garibime gitti

Olay nereye geldi pardon? Zaten bu tür şeylere takılmıyorum demişim değil mi tabiki kimseyi kısıtlamıyorum bende kısıtlanmıyorum bunu belirttim zira bu tür şeyler hastalık derecesidir konu bambaşka hanfendi ne geçmişi ne diyosunuz Allah aşkına ben varken demişim değil mi? Ünlü beğenmek falan da değil konu ya neyse

Unlu birini de begenebilir ne var bunda?
Sorun ünlü birini beğenmesi değilki. Hayatınızda biri var mı bilmiyorum ama varsa eğer arkadaşları ona hangi ünlü kadınla vakit geçirmek istersin diye soruyor mudur sizce? İnanın ben hiç kıskanç değilimdir ama eşimin böyle ucuz muhabbetler yapması benim gözümde onu düşürür. Ya da otobüste gördüğü bir kadını arkadaşına gösterip fiziğiyle ilgili yorum yapması. Bunlar ahlaki değerlerle ilgili konular.

Evet yani kimle vakit geçirmek istersin sorusuna hayatında ben varken cevap vermek normal ise yada bir kadın hakkında muhabbet etmek ve herkes bunu normal görüyorsa ben psikopatta olurum anormalde.

Yok şükür ki herhangi bir korkumda yok eş olarak seçtiğim içinde kendisini mutluyum. Sadece bu tür şeyleri ona yakıştırmadım ve garibime gitti
Çoğumuzun hatası duygumuzu paylaşmadan hesap sorma ve tartışma ayıplamaya başlamamız. Üzüldüğünü hayal kırıklığına uğradığınızı ona güvendiğinizi ama bu tarz konuşmaların sohbetlerin çirkin olduğunu söyleyin. Ona ve kendinize yakıştıramayacağınızı söyleyin. Sadece açık ve net olmanız yeterli.

O an konuşamıyorsun mantıklı şekilde onun adı da kavga oluyor malesef :)

Sizin hiç eski sevgiliniz olmadı, hiç ünlü bir erkeğin ne kadar yakışıklı gözleri ne güzel vs demedimiz mi?

O an konuşamıyorsun mantıklı şekilde onun adı da kavga oluyor malesef :)
Evet haklısınız sorun çıkartan taraf oluyorsunuz. Bende sizin gibi düşünüyorum. Normal değil evet. Duymak istemiyor şuan demekki. Huzurunuzu bozmayın takılmayın diyorum. Herkes evinde yuvasında mutlu olsun diye. Beterin beteri var diyelim biraz teselli verelim

O konuda haklisiniz ,ben de kizardim

Ben anlatmaktan çok yoruldum. Sadece he diyip geçiyorum bu msjı.

İlk mesajınıza göre yorum yaptım ben sorduklarımı anlatmışsanız okumadım.
Kısacası şunu demek istiyorum: ünlüymüş ünsüzmüş sal gitsin bacım, bugünü bi dana yaşamayacaksın. Sonra hastalık sahibi oluyoruz. Boşverrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…