• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilileri kontrol etme

birkimsecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
398
304
53
34
Hanımlar merhaba, bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.

Hanımlar merhaba, bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.
Ya bakılabilir bence..
Yani bi bakarsın, napmıs ne durumda neler yapıyor vs vs sadece meraktan yani.
Arada açar bakarım ne halde, birsey değişmiş mi hayatında diye.
Bırseyler hıssettıgımden degıl, meraktan yani. Sonucta sevgililik bı kenara zamanında arkadaslık kurmus oldugum biri ınsan merak edebiliyor.

Ya bakılabilir bence..
Yani bi bakarsın, napmıs ne durumda neler yapıyor vs vs sadece meraktan yani.
Arada açar bakarım ne halde, birsey değişmiş mi hayatında diye.
Bırseyler hıssettıgımden degıl, meraktan yani. Sonucta sevgililik bı kenara zamanında arkadaslık kurmus oldugum biri ınsan merak edebiliyor.
Ama bunu ben yapsam kıyametler kopar arkadaşım. Sergileyeceği tavrı çok iyi biliyorum, bunu hazmedemiyorum. Ben ilişkime karşı yanlış yapmıyorsam aynı yanlışın bana yapılabileceği ihtimalini düşünerek yapmıyorum. Zoruma gidiyor bu durum.. belki sadece meraktandır dediğin gibi ama üzülüyorum ben

Bende bezen çok alakasız insanlara bakıyorum ama tamamen sıkıntıdan. Hoş değil sizin açınızdan görmek belki ama ciddi ciddi benim gibi biriyse sırf şu ne yaptı acaba şu ne oldu gibi alakalı alakasız insanlara bakıyor olabilir :)

Büyütülecek bir sey yok, merakından bakmıştır. Bende bakıyorum ara ara. Hislerimin olduğundan değil, merakımdan.

Ben ilkokuldan sınıf arkadaşlarım Levent ve Tuğba’yı bile aradım mesela. Merak ettim ne yapmışlar. Onlar beni çoktan unutmuştur 😂 Eski erkek arkadaşlarımı, hatta eşimin eski sevgilisini falan defalarca aradığımı söylememe gerek yok herhalde. Bu hemen iletişime geçeceğim ya da bir mesajıyla eskiye koşacağım anlamına gelmez. Anlam yüklemeyin

Ohoo ben taaa ilkokuldaki erkek-kız farketmeksizin sınıf arkadaşlarıma kadar bakıyorum, sadece meraktan, değişmişler mi, nerelere gelmişler, napıyorlar gibi sebeplerle. Bazen hayatımı onlarla kıyaslayıp üzüldüğüm ya da sevindiğim de oluyor. Yalnız bi insan sürekli aynı kişilere bakıyorsa hele de bunlar eski sevgililerse tabi çok da masum düşünemeyeceğim. Ayrıca siz yapsanız büyük tepki verirmiş ya, o halde kişi kendinden bilir işi diye düşünüyorum.

Meraktandır.
Ben de ilk bana göre ciddi olduğum çocuğu instagramdan bulmak istiyorum ama bulamıyorum. 20 kez aratmışımdır herhalde.
Ve en ufak bir şey beslemiyorum ona karşı. Dünyada 1 o 1 ben kalsam istemem. Yine de merak ediyorum ne alemde diye:) Öyle bir tezatlık:)

Bunu ben de periyodik aralıklarla yapıyorum ama zerrece bir şey hissetmeden. Güzel bir ilişkim var. Sırf meraktan yani. Ama bu aralar azaldı bakmasam eksikliğini hissetmem.

Back
X