Eski sevgililerim bir bir geri dönüyor

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Günaydınlar,
Benim normalde çok talibim olmaz sıradan bi kizim. Su anda bi sevgilim var boşanmış ve 2 çocuğu var ben üniversite son sınıfta okuyorum. Bu sevgilime olmucagi aşikar bunu ikimizde biliyoruz. Ben ona bekle 2 3 sene evleniriz diyorum o bekleyemem diyor. Su aralar da eski sevgililerim hep geri dönüyor. Hepsi sanki sözleşmiş gibi. Kendi okulumdan bi eski sevgilim var eskisi gibi devam edelim diyor ama ona guvenemiyorum çünkü benim hakkımda okuldan birileri ona o çok kişiyle konuştu iyi bi kız değil boşver onu demişler bu da bunu bana söylemiyor. Benden de ayrılmiyor ama bi kavgamizda hemen ortaya koyan bi insan hem de aşırı derecede cimri ya da fakir bilmiyorum.dogumgunumde Faber kalem alacak kadar. Neyse bundan önceki eski sevgilim de dün akşam mesaj atıyor. Barısalim diye. Bu arkadaş da cimrinin dibi. O da bana dogumgunumde ucuz 5 tl lik kolye almıştı. Arkadaşlarıma beni rezil etmişti. 2 buçuk yıl çıktık. Bursla yetiniyorum deyip ha bitti ha bitecek diyip mezun olurken annemlerin gönderdikleri parayi biriktirmek 5 milyar onu onlara vericem demesi bana koydu. Ayrıca o mezun olduktan sonra hiç benim için olduğum şehre gelmedi ve çalışıyordu o sıra avukatlık stajı yapıyordu böyle cimri olunca ben de ayrılmıştım ve son olarak 2 ay önce subay bi oğlan la konusuyoduk hersey mükemmeldi doğru insan demiştim harikaydı ama benim için oyleymis ki bi anda cvp atmayi bıraktı ben de ustelemedim. Çok üzüldüm ama. Şimdi o da mesaj atmaya başladı. İşte ozur dilerim sen çok iyi bi insansin. Hakkını Helal Et falan. Devam edelim demiyor ama böyle Özür helal et falan diyor.bu msj 2 hfta önce.dün akşam da işte mezuniyet için ailem geldi buraya otelde kaldık diyor ki işte otelerde kalanların çıktısı geliyor bize orda gördüm adınızı. Ben de dedim teyit etmek için mi soruyosun. O da dedi işte hem öyle hem de mezuniyetin hayırlı oslun demek için dedi. Yani fırsat bulup yazıyor. Sizce ben hangisine yüz veriyim yoksa Hiçbiri yle konusmayim mi napsam bilemiyorum aklım çok karışık

Sen bilirsin inanmZsan inanma şurda aklımın karışıklığına bi yardim istiyorum yaptığınıza bakin

eskileri boşver üzülürsün canım hep seni cimriler bulmuş deprosyona girince seni aramışlar şimdiki sevgilin nasıl biri oluru var mı

X