Eski sevgililerim bir bir geri dönüyor

Önceki evliliginden 2 çocuğu var bu yüzden pek oluru yok sanki

canım o zaman boşuna gönül daha fazla kaptırma bırak gitsin ark. senle kafa yapıyor ama anlamadığı konu şu 5,000tl para biriktirecek kadar para eline geçiyorsa 5tl hediyeyi hak etmediğini söylemeye çalışmış ve değersiz görüldüğü için paylaşmış ama ark. farklı yöne çekmiş. sen kimseyi kafana takma ölç biç eksisi artısı çok olana git ama hiç birini tercih etme

Günaydınlar,
Benim normalde çok talibim olmaz sıradan bi kizim. Su anda bi sevgilim var boşanmış ve 2 çocuğu var ben üniversite son sınıfta okuyorum. Bu sevgilime olmucagi aşikar bunu ikimizde biliyoruz. Ben ona bekle 2 3 sene evleniriz diyorum o bekleyemem diyor. Su aralar da eski sevgililerim hep geri dönüyor. Hepsi sanki sözleşmiş gibi. Kendi okulumdan bi eski sevgilim var eskisi gibi devam edelim diyor ama ona guvenemiyorum çünkü benim hakkımda okuldan birileri ona o çok kişiyle konuştu iyi bi kız değil boşver onu demişler bu da bunu bana söylemiyor. Benden de ayrılmiyor ama bi kavgamizda hemen ortaya koyan bi insan hem de aşırı derecede cimri ya da fakir bilmiyorum.dogumgunumde Faber kalem alacak kadar. Neyse bundan önceki eski sevgilim de dün akşam mesaj atıyor. Barısalim diye. Bu arkadaş da cimrinin dibi. O da bana dogumgunumde ucuz 5 tl lik kolye almıştı. Arkadaşlarıma beni rezil etmişti. 2 buçuk yıl çıktık. Bursla yetiniyorum deyip ha bitti ha bitecek diyip mezun olurken annemlerin gönderdikleri parayi biriktirmek 5 milyar onu onlara vericem demesi bana koydu. Ayrıca o mezun olduktan sonra hiç benim için olduğum şehre gelmedi ve çalışıyordu o sıra avukatlık stajı yapıyordu böyle cimri olunca ben de ayrılmıştım ve son olarak 2 ay önce subay bi oğlan la konusuyoduk hersey mükemmeldi doğru insan demiştim harikaydı ama benim için oyleymis ki bi anda cvp atmayi bıraktı ben de ustelemedim. Çok üzüldüm ama. Şimdi o da mesaj atmaya başladı. İşte ozur dilerim sen çok iyi bi insansin. Hakkını Helal Et falan. Devam edelim demiyor ama böyle Özür helal et falan diyor.bu msj 2 hfta önce.dün akşam da işte mezuniyet için ailem geldi buraya otelde kaldık diyor ki işte otelerde kalanların çıktısı geliyor bize orda gördüm adınızı. Ben de dedim teyit etmek için mi soruyosun. O da dedi işte hem öyle hem de mezuniyetin hayırlı oslun demek için dedi. Yani fırsat bulup yazıyor. Sizce ben hangisine yüz veriyim yoksa Hiçbiri yle konusmayim mi napsam bilemiyorum aklım çok karışık

Canım ben ce boşanmış adamla olmaz ondan ayrıl derim. Ama tabi böle demesi kolay sen daha iyi bilirsin. Ben bir şey söylemek istiyorum alakasız:
önceki iki sevgiline cimri demişsin ya hiç öyle cimri deyip insanların günahını alma ben ce onların durumu iyi değil. Cimri insan hiç bir şey almaz. Ben sen de biraz böle zengin isteyen pahalı hediyeler alma hayalleri olan bir kızmışsın gibi bir elektrik aldım. Ben ce hatta boşanmış cocuklu adamla da bundan birliktesindir gibime geliyor. Eğer öylese yapma derim. Neyi çok istersen onunla sınanırsın. Ben hep çok uzun olsun derdim. bu lafları ettim sonra benden kısa bi sevgilim olmuştu. Sonra kendi kendime dedim ki öyle konustun konustun böyle oldu. O hırsımı bıraktığımda ise aşırı uzun bi sevgilim oldu. demekki o hırs yaptığuın konuyu kafanda serbest bırakıp düşünmezsen senin için daha hayırlı oluyor.
Mesela avukat olan cocuk o cimri değildi. Hatta parasını biriktirip kendisini zar zor okutan ailesine vermesi çok onurlu bir davranış hem sonradan avukat olacak mesleği çok güzel birinci sınıf bir meslek ben ce yanlış değerlendirmişsin çocuğu

Canım ben ce boşanmış adamla olmaz ondan ayrıl derim. Ama tabi böle demesi kolay sen daha iyi bilirsin. Ben bir şey söylemek istiyorum alakasız:
önceki iki sevgiline cimri demişsin ya hiç öyle cimri deyip insanların günahını alma ben ce onların durumu iyi değil. Cimri insan hiç bir şey almaz. Ben sen de biraz böle zengin isteyen pahalı hediyeler alma hayalleri olan bir kızmışsın gibi bir elektrik aldım. Ben ce hatta boşanmış cocuklu adamla da bundan birliktesindir gibime geliyor. Eğer öylese yapma derim. Neyi çok istersen onunla sınanırsın. Ben hep çok uzun olsun derdim. bu lafları ettim sonra benden kısa bi sevgilim olmuştu. Sonra kendi kendime dedim ki öyle konustun konustun böyle oldu. O hırsımı bıraktığımda ise aşırı uzun bi sevgilim oldu. demekki o hırs yaptığuın konuyu kafanda serbest bırakıp düşünmezsen senin için daha hayırlı oluyor.
Mesela avukat olan cocuk o cimri değildi. Hatta parasını biriktirip kendisini zar zor okutan ailesine vermesi çok onurlu bir davranış hem sonradan avukat olacak mesleği çok güzel birinci sınıf bir meslek ben ce yanlış değerlendirmişsin çocuğu
Zaten ilk çıktığım oydu. En mantıklısi bana da o geliyor bazen ama. İşte tek cimri oluşu değil kendini hep üst görüşü. Kendisi avukat ben mühendis diye asagiliyor.kendisi sayısal okusam tip okurmus Mühendislikte neymiş tarzı laflar ettiği oluyodu.

Zaten ilk çıktığım oydu. En mantıklısi bana da o geliyor bazen ama. İşte tek cimri oluşu değil kendini hep üst görüşü. Kendisi avukat ben mühendis diye asagiliyor.kendisi sayısal okusam tip okurmus Mühendislikte neymiş tarzı laflar ettiği oluyodu.
canım benim meslektaşımmış ex enişte :)
Biraz vardır o g.t ü kalkıklık tıpçı ve hukukçularda da ama eminim en başında sen bu tavrından da etkilenmişsindir ;) kendince seni etki altında bırakmaya çalışıyodu. Keşke hiç papuç bırakmasaydın ona kendindeki özellikleri onun gözüne soksaydın yoksa da bisürü kurslar oluyo ünv lerde gidip oluştursaydın . Eğer o da geri döndüyse ben ce onu dene derim. Ve tavrın da daha sağlam ve olgun olsun. waaa bu kız noolmuş böyle vay be desin derim naczane ben ;)

Neden hepsi tek tek aynı zamanda dönmeye çalışıyor ikramiye falan kazandında haberin mi yok acaba :KK53:

Aşk a inanmıyorum
o zaman paraya inanıyorsunuz demek ki..bunu çıkardım sadece yazdıklarından..2 çocuklu sevgilin de zengin sanırım..ama onun falsosu da çocukları..
bence mezun da oluyormuşsun,yeni yerlere yelken aç,elbet vardır zengin ,aşksız kabuledecek bi adam;)

22 yasindan kücüksün sen eminim ..

cimri çekici özelliğin var galiba :27: ama konun bir garip neden eskilere dönmek istiyorsun önüne bak

Back
X