eski sevgilim aklımda

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
kaynanamdan dertlendikçe eski günlerim geliyor aklıma.... ben birini seviyordum 1 sene kadar görüştük evlilik kararı aldığımızda ailelerimize söyledik ama benim ailem karşı çıktı vermediler beni kaçmadım da korktum açıkçası sonra ailemin yüzüne nasıl bakarım diye.. şimdi başka biriyle evliyim 1 oğlum var. ama hala eski arkadaş aklıma geliyor.... acaba hala onu mu seviyorum... yoksa denildiği gibi ilk aşklar unutulmaz mı???

Bence bosluk hissettiginizde digerini akliniza getirmeyin. Bu bi nevi esinize hakksizlik edilmis gibi oluyor.

Eskiler eskide kaldi. Eger gercekten severek evlenmisseniz. Bence bu sekilde sakin düsünmeyin.

bir insanın canını en çok yarım bırakılmış yada bırakılmak zorunda kalmış durumlar acıtır. sizinkide öyle bence...
sürekli o zamanı hatırlayıp acaba diyorsunuz

insan kocasına aşıksa ilk aşk unutulmuş demektir.

yok kocanı yeterince sevmiyorsan ilk aşkı hatırlıyorsun ama aşkın devam ettiğinden değil de kocana aşık olmadığından.

yani hissettiğin aşk'a dair bir his olur, eski aşkına karşı değil.

Şu an boşluktasınız, evliliğinizde mutsuzsunuz. Bu yüzden eski sevgilinizi düşünüyorsunuz. Acaba onunla evlensem daha mı mutlu olurdum? belki k.validemle sorunlar yaşamazdım? gibi sorular geliyordur aklınıza.

Eşinizden önceki ilişkinizde 3. kişiler yüzünden bitmiş severek ayrıldınız sanırım. Bu yüzden izleri kalması normal ama bu şekilde keşkelere eskilere sığındıkça kendinizi daha da mutsuz ediyorsunuz. Ne yaşandıysa yaşandı ve bitti. Geçmişi geçmişte bırakın.

Ve empati yapın ya eşiniz eski sevgilisini düşünseydi siz ne hissederdiniz?

bunları düşüneceğinize eşinizi ikna edip ayrı eve çıkmayı düşünün

en ufak bi sorunda çözüme ulaşmak yerine eski sevgiliyi düşünseydik evli insan kalmazdı sanırım

kolaya kaçmayın yani

Şu an boşluktasınız, evliliğinizde mutsuzsunuz. Bu yüzden eski sevgilinizi düşünüyorsunuz. Acaba onunla evlensem daha mı mutlu olurdum? belki k.validemle sorunlar yaşamazdım? gibi sorular geliyordur aklınıza.

Eşinizden önceki ilişkinizde 3. kişiler yüzünden bitmiş severek ayrıldınız sanırım. Bu yüzden izleri kalması normal ama bu şekilde keşkelere eskilere sığındıkça kendinizi daha da mutsuz ediyorsunuz. Ne yaşandıysa yaşandı ve bitti. Geçmişi geçmişte bırakın.

Ve empati yapın ya eşiniz eski sevgilisini düşünseydi siz ne hissederdiniz?

aynan dedikleriniz geliyor aklıma.... eşim eski sevgilisini düşünseydi üzülürdüm beni değilde onu düşündüğü için

kocamı seviyorum tabi ki... ama arada da aklıma geliyor. tam unuttum derken bir şey onu bana hatırlatıyor

Ben sunu merak ediyorum.
Tmm belkide icinde zaman zaman boyle seyler yasiyorsundur, ozluyorsundur, belkide yaninda olsun istiyorsun vs vs vs
Sebep her ne ise, bunu neden dillendirme geregi duyuyorsun ki.
Yani burada ki hanimlardan, ne duymak istiyorsun bu konuyla ilgili.

Bir arkadas empati yap, esin dusunuyor olsa demis.
Bu canini yakmaz miydi?

Ben sunu merak ediyorum.
Tmm belkide icinde zaman zaman boyle seyler yasiyorsundur, ozluyorsundur, belkide yaninda olsun istiyorsun vs vs vs
Sebep her ne ise, bunu neden dillendirme geregi duyuyorsun ki.
Yani burada ki hanimlardan, ne duymak istiyorsun bu konuyla ilgili.

Bir arkadas empati yap, esin dusunuyor olsa demis.
Bu canini yakmaz miydi?

bunu kimse bilmiyor sıkıntı oldu içimde artık acaba böyle eşimi aldatıyor muyum diye. eşimi seviyorum eskisine karşı en ufak bir sevgi bile yok içimde ama arada aklıma geliyor sadece yüzümde küçük bir tebessüm oluyor... ben sadece niye böyle oluyorum diye merak ettiğim için sordum

kocana yazık, boşan da adama haksızlık etme diyen bir ordu çökecek başına az sonra.

hazırlıklı ol derim :27:

aşk bu değil sevgi bu değil ufak şeylerde vazgemek değil , sevdiğinle herşeyi paylaşa bilmektir. Eğer küçük umutsuzluklarda bunları düşünüceksen vazgeçmen kolaydır BENNCE.

Biraz eşine evine kendine döndür dünyanı . Hayal dünyasında yaşama evli oldugunu unutma BENCE :34:

kocana yazık, boşan da adama haksızlık etme diyen bir ordu çökecek başına az sonra.

hazırlıklı ol derim :27:
hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmez
arkadasım kusura bakmada sen eşini sevmiyorsun, sevdıgını zannedıyorsun...:26: :26::26:
Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfen:34:

Back
X