eski sevgilim aklımda

hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmez

Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfen:34:

haklısınız, ozaman öncelerı silin atın aklınızdan ... aklınızın karısmasına ızın vermeyın eşinize sarılın onu sevın onu düşünün yav:44:

hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmez

Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfen:34:

beni anladığın için teşekkür ederim

bişey demedim ki, maksadım gaza getirmek de değil..

hele arkadaşı hiç eleştirmiyorum. aksine,onu anlamaya çalışıyorum. içinde bulunduğu mutsuz talodan dolayı, beyni ona oyun oynuyor.

siz de biliyorsunuz ki, eleştiren,acımasız yorumlar gelecek bu konuya. ben uyarmak istedim sadece. amacım polemik değil.

Durumunuz aklıma ne getirdi..

Eskiden bir komşumuz vardı, baya yaşlı bir kadındı.. Eşi vefat etmiş,bir oğlu var ama oğlu babam yaşında neredeyse.. Ben bu kadınla oturur sohbet ederdim.. Bana dedi ki : eşim Atatürk gibi adamdı,bir gün bile beni incitmedi,saygılıydı ama ben onunla severek evlenmedim,ailem istediği için ağlayarak evlendim,sevdiğimle evlenmeme babam izin vermedi." o kadın hala o adamı düşünüyordu.. O yaşta hala içindeydi.. Üzülmüştüm.. :ssz: :ssz:

Ama bunları düşünmek yerine evliliğinize ve çocuğunuza konsantre olsanız.. Bu düşünce devam ettikçe daha fazla aklınıza takılır mutsuz olabilirsiniz.. :ssz:

beni anladığın için teşekkür ederim

Nedemek arkaadaşım. olur. ama sen zaten şuan aklında çıkartmışsındır diye umuyorum. Düşünmende dediğim gibi akıl karışılgıı. ama böyle şeyler düşünme evlilk çok kutsal eşini seviyorsun. onun güzel aşkına böyle kırıcı şeyler yapma :) Aşk tazeleyin Birdaha hiç aklına gelmez. Sakında düşünme sen sevdiğn mutlu oldugun bir adam la evlisin. Kimseye akıl vermek haddime değil ASLA.. Sadece fikir üretiyorum :42:

bişey demedim ki, maksadım gaza getirmek de değil..

hele arkadaşı hiç eleştirmiyorum. aksine,onu anlamaya çalışıyorum. içinde bulunduğu mutsuz talodan dolayı, beyni ona oyun oynuyor.

siz de biliyorsunuz ki, eleştiren,acımasız yorumlar gelecek bu konuya. ben uyarmak istedim sadece. amacım polemik değil.
Astafurrullah kötü birşey dediniz demedim böyle yorumlar sizi değil bazılarını çok gaza getiriyor, sonrada yazık kadıncağıza sataşıp üstüne geliyorlar. zaten zor şeyler yaşıyor. Bende biliyorum en yorumlar olucak ama En azından biz bunu tetiklemeyelim. Size bir şey demedim yanlış anlamayınız lütfen :34:

Astafurrullah kötü birşey dediniz demedim böyle yorumlar sizi değil bazılarını çok gaza getiriyor, sonrada yazık kadıncağıza sataşıp üstüne geliyorlar. zaten zor şeyler yaşıyor. Bende biliyorum en yorumlar olucak ama En azından biz bunu tetiklemeyelim. Size bir şey demedim yanlış anlamayınız lütfen :34:

rica ederim, haklısınız tabi:34:

Durumunuz aklıma ne getirdi..

Eskiden bir komşumuz vardı, baya yaşlı bir kadındı.. Eşi vefat etmiş,bir oğlu var ama oğlu babam yaşında neredeyse.. Ben bu kadınla oturur sohbet ederdim.. Bana dedi ki : eşim Atatürk gibi adamdı,bir gün bile beni incitmedi,saygılıydı ama ben onunla severek evlenmedim,ailem istediği için ağlayarak evlendim,sevdiğimle evlenmeme babam izin vermedi." o kadın hala o adamı düşünüyordu.. O yaşta hala içindeydi.. Üzülmüştüm.. :ssz: :ssz:

Ama bunları düşünmek yerine evliliğinize ve çocuğunuza konsantre olsanız.. Bu düşünce devam ettikçe daha fazla aklınıza takılır mutsuz olabilirsiniz.. :ssz:

ben zaten bu düşünceleri evliliğime yansıtmıyorum ki kendi kendime ilk burada dillendirdim oda sizleri tanımadığım için

kocamı seviyorum tabi ki... ama arada da aklıma geliyor. tam unuttum derken bir şey onu bana hatırlatıyor

Yaşanmamışlıklar her zaman için insanın akılının bir köşesinde ''acaba ?'' sorusunu canlandırır.

Çok mutsuz ve umutsuz olduğunuz bir dönemde '' acaba x ile evlenseydim nasıl olurdu '' diye düşünmek ve bunu sık sık yapmak ; size birşey kazandırmayacağı gibi çok sevdiğinizi dile getirdiğiniz eşinizede gizliden gizliye bir saygısızlıktır.

Bence;

Fazla kafanızda yorumlamak yerine hatta böyle üzerine konu açıp sürekli düşünür halde kalmak yerine , şimdi evliliğinizdeki sorunlar üzerine yoğunlaşın ve sevdiğiniz adamla nasıl daha mutlu olabilirimi düşünün.

Nedemek arkaadaşım. olur. ama sen zaten şuan aklında çıkartmışsındır diye umuyorum. Düşünmende dediğim gibi akıl karışılgıı. ama böyle şeyler düşünme evlilk çok kutsal eşini seviyorsun. onun güzel aşkına böyle kırıcı şeyler yapma :) Aşk tazeleyin Birdaha hiç aklına gelmez. Sakında düşünme sen sevdiğn mutlu oldugun bir adam la evlisin. Kimseye akıl vermek haddime değil ASLA.. Sadece fikir üretiyorum :42:

aklımda ki insan kalbimdeki insan. zaten benimki de akıl almak değil sadece fikir sahibi olmak

Sorun kaynananizda oldugu icin eski sevgilinizi hatirliyorsaniz onu düsünürken bile esinize yanlis yapiyorsunuz düsünürken bile aldatiyor gibi oluyorsunuz, bence o evden ayrilin kaynananizdan uzak durun kendinizide kötü hissetmeyin esinize güvenciniz sevginiz varsa..

bence öyle birşey yok..
o teorinin doğru olduğunu kendini inandırmışsn bence..

benim aşkından gözünüm kör olduğu ve 5 yıl süren bir ilişkim vardı..ilk aşkımdı..sevmenin, aşık olmaının üstünde görüyordum..
şimdi sokakta görsem yüzüne bakmam..geçti gitti..öyle birşey yok bence çok saçma..

Pes diyorum

Eski sevgilinizi düşünüp durmanızı bile kayınvalideye bağlıyorsunuz ya hakikaten pess

Yahu eşiniz neci sizin ? Eşini seviyorsun eski sevgili filan hikaye kalır.. İster kayınvalideniz melek olsun ister şeytan..

kaynanamdan dertlendikçe eski günlerim geliyor aklıma.... ben birini seviyordum 1 sene kadar görüştük evlilik kararı aldığımızda ailelerimize söyledik ama benim ailem karşı çıktı vermediler beni kaçmadım da korktum açıkçası sonra ailemin yüzüne nasıl bakarım diye.. şimdi başka biriyle evliyim 1 oğlum var. ama hala eski arkadaş aklıma geliyor.... acaba hala onu mu seviyorum... yoksa denildiği gibi ilk aşklar unutulmaz mı???

çok sevdiğin için aklına geliyordur canım. Ama şuan evlisin ve ufak tefekde sorunların varsa bunlar seni o kişiyi düşünmeye itiyor olabilir. Umarım geçici bir durumdur.

Back
X