Eski sevgilim aynı zamanda ilk aşkım

wolf66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
26
0
36
Ankara
merhaba ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım bi kişi hariç internette tanıştık onunla aslında tanışmamız çok garip oldu ben rasgele birilerini ekliyordum faceme bunuda gördüm ekledim aradan bi sene geçti yani bi sene ne o bana yazdı nede ben ona sadece arada resimlerine bakardım sonra askere gitti o bana bi gün yazdı merhaba falan derken konuştuk samimi oldk baya sonra beni kendine aşık etti çok kısa sürdü ama hayatımın en güzel anlarıydı diyebilirim.nöbette benle konuşmak için telefonunu yanına alırdı falan ben onu arardım sonra bi gün bi hafta haber alamadım ondan ve bana mesaj attı bitirmemiz gerekiyo diye ben çok kötü oldum inanılmaz derecede ağladım falan neden diye sorduğumda yanına yakışmam falan dedi sonra zorlayınca bana ben bağımlıyım dedi esrar kullanıyorum dedi ben çok sert çıkıştım çok aşağıladım o an yani hayatımdan def ettim resmen..ama çok kötü olmuştum şuan yaklaşık altı ay geçti ama ben onu hala unutamadım ve çok seviyorum her zaman profiline bakıyorum takip ediyorum ve ygsden sonra ona tekrar mesaj atmayı düşünüyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından dinlemeliydim aşağılamamalıydm.sizce yazmalı mıyım gerçekten onunla geçirdiğim vakitler bambaşkaydı ilk defa tadıyorum bu duyguyu onun bana yaşattıkları rüya gibiydi..her neyse cevaplarınızı bekliyorum sizce napmalıyım ?

Al işte face i yanlış kullanan biri daha :ssz:

Rastgele kişi eklemek demek.
Başka meşgalen mi yoktu da tanımadığın kişileri ekledin listene .

Bu ilişkinin sağlıklı olacağını düşünerek 2.hatayı yapmışsın.

yani o zaman küçüktüm eklediğimde asla sevgili olmak için eklemedim öyle canım sıkıldı ekledim fotoğrafı güzeldi..ama bilmiyorum altı ay geçti onu hala unutamadım

Rastgele eklemek tuhaf geldi.:44:
Ama adam bağımlıymış tedavi filan olsa neyse ne
Çok gençsin üniversitede daha iyiler çıkar karşına...

Su ankı durumun sadece ilk oldugu içindir baskası olsa degıl tekrar konusmak asla aklına bıle gelmez emin ol

Son düzenleme:
bilmiyorum belkide yalan söyledi hiç bağımlı gibi durmuyor fotoğraflarında falan hem belki düzelmiştir diye ...

yani o zaman küçüktüm eklediğimde asla sevgili olmak için eklemedim öyle canım sıkıldı ekledim fotoğrafı güzeldi..ama bilmiyorum altı ay geçti onu hala unutamadım

Şimdi büyüdün mü peki :ssz:
İlk aşkı yanlış biçimde tatmışsın yazık...
Yok bağımlıymış da mış da mış.:ssz:
Nasıl güvenebiliyorsun hayret valla.
Ne malum yalan olmadığı senden kurtulmak istemediği :26:
Yanlış bir tecrübe edindin arkadaşım.Ne kadar çabuk unutursan o kadar iyi olur senin.içn :34:

benden neden kurtulmak istesinki çok iyiydik çok doğaldı konuşurken falan..güvendiğimden değil ama unutamıyorum altı ay geçti ..

Valla cocuga helal olsun her erkek boyle itiraf etmez boyle kotu huylarini. Simdi canin yanacak ama o insanin bu huyuyla ugrasmak seni daha cok yipraticakti. Uzak dur boyle seylerden Allah korusun cocuk bile seni kendinden uzak tutuyor onun icin bu davranisindan dolayi takdir ettim. Bence sen ona o kadar laf soylemek yerine birakmasi icin tedavi olmasi icin uyarmaliydin. Zor bir durum ama sonu yok gibi. Onun icin unutmaya calis canim :(

bence asktan ziyade ilk defa o tarz seyler yasamandan kaynaklaniyor... ben de ilk çiktigim erkege asik oldugumu dusunmustum ama son çiktigimi (yani kocami) taniyinca gerçek askin ne oldugunu anladim, digerlerinden çok farkliydi...
1.de anlayamiyor insan...
ne isin var bagimliyla birazcik aklin varsa tamamen çikar hayatindan !

Bence sana yalan söylemiş.Askerdeyken sıkılmış seninle konuşmak vakit geçirmek hoşuna gitmiş.Sonradan bunu devam ettirmek istemeyip bitirmiş bence.

Valla cocuga helal olsun her erkek boyle itiraf etmez boyle kotu huylarini. Simdi canin yanacak ama o insanin bu huyuyla ugrasmak seni daha cok yipraticakti. Uzak dur boyle seylerden Allah korusun cocuk bile seni kendinden uzak tutuyor onun icin bu davranisindan dolayi takdir ettim. Bence sen ona o kadar laf soylemek yerine birakmasi icin tedavi olmasi icin uyarmaliydin. Zor bir durum ama sonu yok gibi. Onun icin unutmaya calis canim :(

belki düzelmiştir bırakmıştır mesaj atmayımmı yani ?

merhaba cnm şimdi sen bu çocukla hiç buluşmadın dimi.ayrıca çevresini de hiç tanımadın,konuşmadın.yani sen bu adamı ne kadar iyi tanıyorsun onu kendine sorman lazım.

eğer ki doğru söylüyorsa,bence bu kişiyle sağlıklı ilişki kuramayacağını görmen lazım.yani hala seviyorsun biliyorum ama tadında bırak bence.çünkü sende biliyorsun ki onunla beraber çok yıpranıcaksın ve bu aşkın sönüp gidecek.

eğer yalan söylüyorsa,böyle bir durumun yalanı olmaz zaten .boşver gitsin.

hayır hiç buluşmadım çok iyi tanımıyorum evet ama tanıyorum yani az çok nası biri olduğunu..belki düzelmiştir bırakmıştır diye mesaj atmayı düşündüm yüz üstü bırakmış gibi hissettim çünkü kendimi

seni kendinden uzaklaştırmak için kullandım dediyse bu sana yalanlar söylediğini gösterir, eğer gerçekten kullanıcı durumundaysa bu da senden uzaklaşmasının iyi olduğunu gösterir.bence ilk kez böyle bişey yaşadığın için çok duygusal davranıyorsun..daha hiç yüzyüze bile görüşmediğin birisi belki de askerde zaman geçirmek içindi ..ayrıca görüşmeyi isteseydi devam ederdi zaten..canını sıkma sınavına odaklan, üniversitede ne insanlarla karşılaşacaksın..mutlaka sana hak ettiğin değeri verecek, seni senin onu sevdiğin gibi sevecek birini bulacaksın üzülme sakın ve bence mesaj atma.

bence esrar işin bahanesi,ayrılmak istemiş neden demişsin onu öne sürmüş...
hali hazırda başka bir sevgilisi olabilir...
ayrıca sana kendini rüyada gibi hissettirmesi o kadar normal ki,her aşk bunu hissettirir insana.Zaten bunu hissetttirmiyosa aşk değil zaman kaybıdır:34:
Sen yine rüya diyosun,ben peri masalında gibiydim son ilişkimde,ben aradım diye öğrencilerini beden dersine çıkaran bi sevgilim vardı. Sonra masalımdaki perinin kanatlarını bi yoldu o peri tee iyanosfer tabakasından dünyaya k.ç üstü düştü :)))
Ama yine dee herşey insanlar için...
Ne kadar kırılırsa kırılsın yeniden atar kalpler
daha yüzünü görmediğin elini tutmadığın adam için de karalar bağlama
benden sana abla tavsiyesi :34:

esrar bırakılmayacak bir madde değildir, senden kurtulmak için bunları söylemiş:34:

ya bak canım,bir ayrılık olmuş artık.eğer geri dönersen yıpranmış olacaksın.neden uğraşıyorsun ki güzel anılarınla bitir.sonra uğraşıp nefret edderek bitirme.ayrıca o da seninle aynı düşünseydi şimdiye arardı dimi.
çünkü illaki bağımlı olduğu için kendinde tama olarak olmadığı zaman ve duygularının yoğun olduğu bir zaman olacaktı.fakat aramadı.

ben senin yerinde olsam bu kadar kişinin dediklerinin kaileye alırdım.

merhaba ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım bi kişi hariç internette tanıştık onunla aslında tanışmamız çok garip oldu ben rasgele birilerini ekliyordum faceme bunuda gördüm ekledim aradan bi sene geçti yani bi sene ne o bana yazdı nede ben ona sadece arada resimlerine bakardım sonra askere gitti o bana bi gün yazdı merhaba falan derken konuştuk samimi oldk baya sonra beni kendine aşık etti çok kısa sürdü ama hayatımın en güzel anlarıydı diyebilirim.nöbette benle konuşmak için telefonunu yanına alırdı falan ben onu arardım sonra bi gün bi hafta haber alamadım ondan ve bana mesaj attı bitirmemiz gerekiyo diye ben çok kötü oldum inanılmaz derecede ağladım falan neden diye sorduğumda yanına yakışmam falan dedi sonra zorlayınca bana ben bağımlıyım dedi esrar kullanıyorum dedi ben çok sert çıkıştım çok aşağıladım o an yani hayatımdan def ettim resmen..ama çok kötü olmuştum şuan yaklaşık altı ay geçti ama ben onu hala unutamadım ve çok seviyorum her zaman profiline bakıyorum takip ediyorum ve ygsden sonra ona tekrar mesaj atmayı düşünüyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından dinlemeliydim aşağılamamalıydm.sizce yazmalı mıyım gerçekten onunla geçirdiğim vakitler bambaşkaydı ilk defa tadıyorum bu duyguyu onun bana yaşattıkları rüya gibiydi..her neyse cevaplarınızı bekliyorum sizce napmalıyım ?

1)18 yaşındasın yani hala küçüksün emin ol.
2)Rastgele birilerini eklemek?:44:
3)Hiç buluşmamışsınız ses tonuna mı aşık oldun yani?
4)Her bağımlı kendini farkettirmez emin ol. Öyle olsa ünlülerin belli olurdu çoğu uyuşturucudan gözaltına alınırken hele...

Bence hazır doğru yolunda otururken dolambaçlı yolları merak etme. Kendine daha düzgün, ailene de yakışacak insanları yakıştır yanına.

söyledikleriniz çok acı evet şuan fikirlerim değişti arkadaşım mesaj at ben onun yerinde olsaydım bende kırılırdım o kadar aşağılamışsın falan dedi ama dediklerinizi okuduktan sonra bilmiyorum çok zor olacak ama unutmam gerekiyo...:"(

Son düzenleme:
Back
X