merhaba ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım bi kişi hariç internette tanıştık onunla aslında tanışmamız çok garip oldu ben rasgele birilerini ekliyordum faceme bunuda gördüm ekledim aradan bi sene geçti yani bi sene ne o bana yazdı nede ben ona sadece arada resimlerine bakardım sonra askere gitti o bana bi gün yazdı merhaba falan derken konuştuk samimi oldk baya sonra beni kendine aşık etti çok kısa sürdü ama hayatımın en güzel anlarıydı diyebilirim.nöbette benle konuşmak için telefonunu yanına alırdı falan ben onu arardım sonra bi gün bi hafta haber alamadım ondan ve bana mesaj attı bitirmemiz gerekiyo diye ben çok kötü oldum inanılmaz derecede ağladım falan neden diye sorduğumda yanına yakışmam falan dedi sonra zorlayınca bana ben bağımlıyım dedi esrar kullanıyorum dedi ben çok sert çıkıştım çok aşağıladım o an yani hayatımdan def ettim resmen..ama çok kötü olmuştum şuan yaklaşık altı ay geçti ama ben onu hala unutamadım ve çok seviyorum her zaman profiline bakıyorum takip ediyorum ve ygsden sonra ona tekrar mesaj atmayı düşünüyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından dinlemeliydim aşağılamamalıydm.sizce yazmalı mıyım gerçekten onunla geçirdiğim vakitler bambaşkaydı ilk defa tadıyorum bu duyguyu onun bana yaşattıkları rüya gibiydi..her neyse cevaplarınızı bekliyorum sizce napmalıyım ?