eski sevgilim beni engelledi

Seviyorsevmiyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
14
0
36
28
Merhaba ablalarım , kardeşlerim :)
Şimdi ufak ufak anlatayım ben size sizde umarım bana yardımcı olabilirsiniz :) biz bu çocukla 2 sene birlikteydik sonra bu üniversiteyi kazanınca biz ayrıldık bana bir ilişki istemediğini söyledi bende zorlamadım tamam dedim peşini bıraktım. Sonra bu ilk başta numarasını değiştirmiş ben tabi arayıp sormadığımdan haberim yoktu , işte bir yıl oldu biz ayrılalı ne arayıp rahatsız ettim ne de mesaj attım hiçbir şekilde ilgilenmedim bir baktım ki beni Twitter'da engellemiş . Sizce neden olabilir

Eğer takip etseydi paylaşımlarınızı görmek istemediği için engelledi diyecektim ama.. Yeni sevgilisi olsa bile durup dururken engellemesi saçma bence, sonuçta takip etmiyormuşsunuz birbirinizi, bir iletişiminiz de olmamış bir yıldır.

Görsem de üzülmeyeceğimi bilir , ilişkimiz bittiğinde zaten ona karşı davranışlarım çok da iyi değildi ikimizin de beklediği bir durumdu bu . Aynı gün buluşup çok eğlenmiştik otobüsten inerken beni öpmeyecek misin demiştim ciddileşip hayır diyip inmişti aynı gün akşamı da ayrılmak istediğini söylemişti . Böyle bir erkeğin arkasından hiçbir kız üzülmez

Yani açıkçası bu çocuk üniversitede yeni bir şehirde yeni bir hayata başladı neden yeni sevgilisine beni anlatıp da başına iş alsın diye düşünüyorum bazı arkadaşlarım kız engellemiştir erkekler böyle şeylerle uğraşmaz demişti

Sizi takip etmiyorken engellemesi bana saçma geldi, kendimce bir mantığa oturtamadım. Dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir mi? Onun profiline bakıp bakmadığınızı öğrenmeye çalışıyor olmasın?

Belki ona mesaj atacağınızı falan düşünmüştür, beni neden engelledin tarzında

Mesaj atabileceğim bir yer yok numarasını değiştirmiş ve sadece Twitter kullanıyorum face falan yok dolayısıyla engelleyince mesaj atabileceğim bir yer de yok

Sanırım yeni sevgilisi var ama dediğim gibi bu beni üzecek ya da harekete geçirip ona mesaj atmamı sağlayacak bir şey değil engellemesi çok saçma

Yeni sevgilisi varsa bile girip sizi engellemesi anlamsız.. Birbirinizi takip etmiyormuşsunuz bile.. Bilemiyorum erkeklerin kafası bazen farklı çalışabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…