- Konu Sahibi Estrella39
Geçen sene ekim ayının 11'inde çok şiddetli bir kavgayla ayrılmıştık.Daha önceleri de bir iki kere ayrılmışlığımız vardı.sürekli kavga olurdu aramızda hepte saçma sapan nedenlerden dolayı.Ama çok şiddetli bir şekilde ayrıldık.Küfürler,beddualar ederdi.Yalan söylerdi.Neyse bu beni bir kaç ayda bir dürterdi facebookta.Geçen gece de mesaj yollamış beni hala çok sevdiğini hiç bi zaman sevmekten vazgeçmediğini çok pişman olduğunu benim gibi onu kimsenin sevmediğini değerimi yeni anladığını ve benimle olmak için herşeyi yapacağını falanca söylemiş.Birde göğsüne benim adımı kalıcı dövme olarak yazdırmış.Pek inanasım yok onun dediklerine.Bunu ona da söyledim ama benim düşüncelerimi değiştirmeye çalışacağını söylüyor.Birde üniversiteyi kazanmş ama istanbulda değil diye gitmemiş.Bu sene tekerardan hazırlanıp benim yanıma gelicekmiş.Ama ben istnbulda olmıycam o zmn.Sürekli mesaj atıyor.Hakaret et nefret et ama knuş benimle diye mesajlarda attıyor.Ben ona hiç samimi msjlar atmıyorum tersliyorum sürekli.Ama o yine aynı.Kuzenime soruyorum gerçekten pişman olmuş diyor.Ama onca şeyden sonra ona güvenmem söz konusu bile değil.O yüzden her lafı yalan geliyor.Zaten onunla tekrar olmam söz konusu bile değil.Düşünmedim bile bunu.Ama sizce benim dediğim gibi yalan mı söylüyor yoksa gerçekten pişman mı oldu?
-Okudugunuz için tesekkur ederim. :)
-Okudugunuz için tesekkur ederim. :)