merhaba
5 yıllık bir ilişkinin ardından 4 ay önce ;gerek ailesinden gördüğüm çirkin davranışlardan, gerek sevgilim dediğim kişinin pasifliğinden yanımda hiçbir zaman duramayışından benim artık bişeyleri kabul edecek gücümün kalmadı ve uzun zamandır bitmiş bi ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştıkça, birbirimize zarar verdiğimizin farkına vardığımızdan anlaşarak ayrıldık. ayrılma evresinde canıma tak eden nokta ise evlilik planları kurarken, ortada işsiz gezip, herşeyden bıktım, hiçbir şey iyi gitmiyor diye sadece ortada mızmızlanıp hiçbir şey yapmamasıydı.
ayrıldıktan sonra belli bir süre bana nefret kustu, ağlayarak beni hala çok sevdiğine dair videolar attı vs vs
fakat şimdi ise her türlü sosyal medya hesabında; bütün işleri düzeltip benim gönlümü tekrar alacağını ve bu ilişkinin bitmemesi gerektiğini, hala çok sevdiğini anlatıyor ve yaklaşık 1bucuk aydır da onun yanağından öperken ki bir fotoğrafımızı kapak fotoğrafı yapmış
benim hayatımda görüştüğüm biri var şuan ve o kişi illa ki birgün bir şekilde görebilir bu fotoğrafı. Bu sebepten de aramızda ki ilişkinin zedelenmesini ve güven kırıklığı oluşturmasını istemem tabii ki.
eski sevgilimle konuşmam gerektiğini düşünüyorum fakat bu sefer beni derinlemesine stolklayıp hayatımda ki kişiyi bulup konuşmasından veya yeni birini nasıl hayatına alırsın gibilerinden karşıma çıkma ihtimalinden tereddütlüyüm.
Hayatımda yeni biri olduğunu ne kadar geç öğrenirse o kadar kar diye düşünüyorum. çünkü gün geçtikçe yarası iyileşiyordur diye umuyorum.
Aynı zamanda eski sevgilimin, hayatımda ki insanı sosyal medyaya koyacağım nişan fotoğrafımdan görüp kahrolmasını da istemem. kafam darmadağın, canım çok sıkkın ve ne yapacağımı kestiremiyorum, yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum. sizce nasıl kaldırtabilirim o fotoğrafı? ona hayatımda yeni biri olduğunu söylemeli miyim? nasıl bi yol izlemeliyim