eski sevgilim, birlikte olduğumuz fotoğrafı profil yapmış. nasıl kaldırtabilirim????

:oha: Yok artık, nasıl bi kafa yapısı varmış adamın böyle ya, Allah kurtarmış sizi.
Ne yazmış olabilir öyle bir resmin altına acaba "benden selam söyleyin bütün aşklarıma" falan mı :rolleyes:
ya hatırlamıyorum pek 10 yıl önce felandı galibA işte benim hayatımdan geçenler tarzı birşeydi .ama aşırı sinir olmuştum

Buna benzer biseyi yakin arkadasm yasadi. Dediginiz gibi de oldu stalklayip buldu digeri oburunu. Sonra bi sekilde ulasip bin turlu iftira atti. Baya zor gunler yasamisti. Arayip duzgunce konusup eski sevgilinize kaldirtin derim

Hic oyle bir sey yazmadim. Ne yaparsa yapsin gercekten umursamamak ayri, aman cehenneme gitsin demek cok ayri seyler. bencillik ne münasebet zaten anlayamadım.

Açıkçası evet. Yani şöyle diyeyim hala düşünüyorsan unutamamışsındır. Ben de çok deli divane seviyordum, 3 yıldan sonra bile ara sıra acaba ne yapıyor diye aklıma geliyordu. Sonra başka biriyle tanıştım ondan hoşlanıyorum tüm derdim o. İnanın 1 numara tarih oldu, hiç aklıma bile gelmiyor çünkü kalbim şimdi bambaşka çarpıyor. Kalp kimin işin çarpıyorsa dünya onun etrafında dönüyor. onu oturup düşünüyorsun.

Kim ne yazarsa yazsın cırlamışsınız resmen. Kim ne dese cevabınız bir bağırma çağırma mahalle kavgası şeklinde nasıl bir üslubunuz var anlamadım ki. Ben size yardımcı olmak için yazdım. kafanızda başka biri varken yeni biriyle nasıl mutlu olacaksınız? Tavsiyem önce bu adamı unutun geride bırakın bir de ille de biriyle olucam diye kendinizi şartlamayın, doğal yollardan birinden hoşlanana kadar bekleyin. Çivi çiviyi sökmüyor sizin durumunuzda da sökmemiş zaten.
Aa lütfen canım cırlayınca biz olumsuz yorum kraliçeleri korkup kaçıyoruz ki bak kaçtım muhatap bile olmuyorum 😂 bazı dertler var asla gülemiyorum oturyp telefon elimde ağlıyorum baxı dertliler var yemin ediyorum insanı ağlanacak haline böyle güldürüyor. Sen de takılma gül bence 😜

Şuan bende gülüyorum tabiki ama o zaman çok agrıma gitmişti.insan bunu neden yapar ki ? Sanırsam ego tatmini
Yok ya o bildiğin şerefsizlik. Resmen sizinle oynuyorum havası.. Terbiyesiz işte nolcak. Ama böyle anlatınca da bi komiğime gitti gerçekten kusura bakma 😊

Yok ya o bildiğin şerefsizlik. Resmen sizinle oynuyorum havası.. Terbiyesiz işte nolcak. Ama böyle anlatınca da bi komiğime gitti gerçekten kusura bakma 😊
ya oynama değil cunku ben bunu acımasız bir şekilde terk etmiştim onun üzerine bunu yapmıştı.sanırsam benum canım istemişti.hatırlamıyorum.Şuan umrumda değil tabiki evliyim çocuğum var.ama konu sahıbı yazınca bende bir an hatırladım o lanet olasıcayı

Sosyal medyadan sikayet ederseniz hesap kapatilir
Ama tekrardan bir hesap acmasi cok zor degil
Yapmak isteyen tekrar tekrar farkli hesap acip yine koyabilir resminizi..
En guzeli kokten cozun bu mevzuyu..
Savciliga sikayette bulunun.
En azindan bir kere daha yapmaya kalkismaz diye dusunuyorum..

Bana göre eski sevgilinizin yaptığı taciz, ben olsam polise şikayet ederdim.

merhaba
5 yıllık bir ilişkinin ardından 4 ay önce ;gerek ailesinden gördüğüm çirkin davranışlardan, gerek sevgilim dediğim kişinin pasifliğinden yanımda hiçbir zaman duramayışından benim artık bişeyleri kabul edecek gücümün kalmadı ve uzun zamandır bitmiş bi ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştıkça, birbirimize zarar verdiğimizin farkına vardığımızdan anlaşarak ayrıldık. ayrılma evresinde canıma tak eden nokta ise evlilik planları kurarken, ortada işsiz gezip, herşeyden bıktım, hiçbir şey iyi gitmiyor diye sadece ortada mızmızlanıp hiçbir şey yapmamasıydı.
ayrıldıktan sonra belli bir süre bana nefret kustu, ağlayarak beni hala çok sevdiğine dair videolar attı vs vs
fakat şimdi ise her türlü sosyal medya hesabında; bütün işleri düzeltip benim gönlümü tekrar alacağını ve bu ilişkinin bitmemesi gerektiğini, hala çok sevdiğini anlatıyor ve yaklaşık 1bucuk aydır da onun yanağından öperken ki bir fotoğrafımızı kapak fotoğrafı yapmış

benim hayatımda görüştüğüm biri var şuan ve o kişi illa ki birgün bir şekilde görebilir bu fotoğrafı. Bu sebepten de aramızda ki ilişkinin zedelenmesini ve güven kırıklığı oluşturmasını istemem tabii ki.
eski sevgilimle konuşmam gerektiğini düşünüyorum fakat bu sefer beni derinlemesine stolklayıp hayatımda ki kişiyi bulup konuşmasından veya yeni birini nasıl hayatına alırsın gibilerinden karşıma çıkma ihtimalinden tereddütlüyüm.
Hayatımda yeni biri olduğunu ne kadar geç öğrenirse o kadar kar diye düşünüyorum. çünkü gün geçtikçe yarası iyileşiyordur diye umuyorum.
Aynı zamanda eski sevgilimin, hayatımda ki insanı sosyal medyaya koyacağım nişan fotoğrafımdan görüp kahrolmasını da istemem. kafam darmadağın, canım çok sıkkın ve ne yapacağımı kestiremiyorum, yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum. sizce nasıl kaldırtabilirim o fotoğrafı? ona hayatımda yeni biri olduğunu söylemeli miyim? nasıl bi yol izlemeliyim
Fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bence sosyal medyadan fotoğrafı şikayet etme butonu var; kendi fotoğrafınızın izinsiz paylaşıldığını belirterek şikayet edebilirsiniz kimseyle konuşmanıza gerek yok zaten bikaç güne kaldırılır (yaptım ordan biliyorum). Ayrıca yeni sevgilinizin eğer ortak arkadaş değilseniz o fotoğrafı görme ihtimali neredeyse yok ama siz yine de ruh hastası bir eski sevgiliniz olduğundan bahsedin kendisine. Bence bu kadar kompleks ve çapraşık bi çözümü yok konunun, çözümü çok basit ;)

Ben hayatımdaki kişiye söylerdim eskisinden ziyade bak böyle bir ilişkim oldu o da şöyle bi foto koymuş takıntı yapmış hiç bir şekilde iletişim kurmak istemiyorum o nedenle sana söyledim vs gibi

Valla savcılıkla uyar kendısıni. Görustugum bırı var de. Isım verme. Profılını gızle. Başkasının gozunden bak dıyerek profıllerın ne kadar gızlı dıye ıncele.ben eskı sevgılmld yenı ayrılmstım daha 40 ım cıkmadan yenı bır kızla tanısmıslardı ortak arkadasladımz cok oldugu ıcın duymustm. kızıda sevgılımın son resımlerıni birisi sureklı begenıyor oncekılerı degıl benden sonra attıgı her rssmı aynı ısım aralıksız begenıyor hanı ılla bır resmo gozunden kacırırsın. Neysr dedmkı su kızda gece gunduz exin foto atmasını beklıyo heralde begenmek ıcın dedm kesın yenı cıktıgı kız budur dedm. On gun sonra falan profıl resmınde o kızla resm koydu bende merakımı gıdermıs oldum kım kım dıye😂😂😂😂 tabı asla yazmadım, cızmedm. Ben bırınden ayrılınca o yaxana arayana kadr asla rahatsoz etmem. Pesınede dusmem normalde ama kımld cıkıyor napıyor bakarım yanı arada meraktan. yanı sennkı senn gorustugun cogu kolaycs bulup ılıskımıze zarar verebılır. Zaten ısı gucu yok kendını degersız hıssedıyor bakacak olursan kaybedscdk bıseyı de yok ne kadar uyarsanda umrunda olmaz gıbı onun

ailenizin görüğünü ve kızdığını
sizn için problem oluşturduğunu lütfen kaldır
şeklinde söyleyin isteyin
akraba konu komşu laf ediyor şeklinde konuşun

Dayım-amcam-abim artık hangisi varsa "senin profilin karşısına çıkmış bana böyle bi fotoyu nasıl paylaşıyorsunuz diye kızdılar bende ayrıldığımızı söyledim. Lütfen o fotoyu kaldır hatta fotolarımızı sil benim iznim olmadan benim fotolarımı kullanman bir suç zaten. Ben bunları amcalarıma belirttiğimde gidip şikayet edelim savcılığa dediler ama ben öncesinde seninle konuşmayı tercih ettim beni çok baskılıyorlar eğer dediğimi yapmazsan onların dediğini yapmak durumunda kalıcam."
Bunu yaz sadece
Hayatında biri olduğunu falan da söyleme iyice başına sararsın
İlerde söz nişan olayları olacağında onun profilini engellersin göremez
tam olarak buna benzer bir mesaj attım ve o da konunun buralara geleceğini düşünemediğinden paylaştığını söylerek, hatta özür dileyerek kaldırdı sonunda fotoğrafı. çok teşekkür ederim fikir veren herkesee :KK50:

Yıllar önce eski sevgilim beni ve diğer bütün sevgilileriyle çekildiği resimleri kolaj yapıp paylaşmıştı .yazıda yazmıştı altına ben bu o kadar kötü saydirdim ki kaldırmak zorunda kaldi.uslubunuzu bozabilirsiniz🙄

Psikopatlıkmkş. İnsan niye tüm eski sevgililerini kolaj yapar ki :)

4 ay içinde ilişki yapip nasıl nişanlandınız hayret meselesi .. bunun bir geçmişi de olduğunu düşünüyorum yazık etmişsin çocuğa onunda hataları varmı var ama en büyük hata ihanettir diye düşünüyorum söylersen zaten senden vazgeçer

Back
X