Eski sevgilim bosanicagina dair haber veriyor?

Aglayankekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
34
18
3
Merhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti. Bana hic bitti demedi. Birden hop diye baskasiyla evlendi. Fakat baskasiyla evlenmesine ragmen hala beni baska fake hesaplardan takip ediyor. 5 ay evliyken birden bana arkadasi bana instagramdan msj atti. X bosaniyor biliyor musun? Bende umursamadim. Bunun uzerine o soylediklerinden iki ay sonra ayni arkadasi beni uzmek icin esinin benim eski sevgilimle paylastigi fotografin ss'sini bana yollatirmisti (esini ben takip etmiyorum cunku). Evli oldugu halde benim gittigim mekanlara gidiyor, yer bildirimi yapiyor. Hatta bir keresinde karsilastik ve benimle konusmaya calisti bende konusmak istemedigimi soyledim bunu uzerine o: beni ve esimi rahatsiz etme dedi. Halbuki ben onlari rahatsiz etmiyorum. Kiz kardesime'de evli oldugu halde aslinda ben onun duygulariyla oynadigimi soylemis. Bi kac defa instagramdan bilmedigim insanlardan mesaj aldim. Bu insanlarda eski sevgilimi takip eden insanlar. Yani bence o onlarin hesaplarindan bana mesaj atiyor.. Sizce suclu benmiyim burda?

Ben bir Umur bi sevinç sezdim sizde ...sanki içten içe hoşunuza gidiyor bu durum ..
Ne olursa olsun ortada bi yuva var ve bir kadın var ... size zarf atıyor da olabilir belki de boşanmayacak ve eşini çok seviyor ...
Bencede esini cok seviyor ama napmaya calisiyor?

Salak mı nedir allah aşkına ego tatmini peşinde.
Adam olsa seninle evlenirdi hadi olmayacak sana bitti demeden başkasıyla alelacele biriyle evlenmezdi.
Şimdi de sen onu hala sev peşinde ol unutma diye saçma sapan işler peşinde.
Adam değilsin yaz tüm arkadaşlarını filan engelle sana hiç ulaşamasın.

Salak mı nedir allah aşkına ego tatmini peşinde.
Adam olsa seninle evlenirdi hadi olmayacak sana bitti demeden başkasıyla alelacele biriyle evlenmezdi.
Şimdi de sen onu hala sev peşinde ol unutma diye saçma sapan işler peşinde.
Adam değilsin yaz tüm arkadaşlarını filan engelle sana hiç ulaşamasın.
Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?

Senin yerinde olsam hic bi sosyal ag kullanmazdim bir sure. Yarin birgun esi gorurse senden bilir hic sucun olmadigi halde..
esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..

Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Oturup onu mu düşünüyorsun anlamadım sana göndermeler yapsa ne başkasıyla evlenmiş seni sevse seninle evlenirdi ya da bu iş olmayacak diye haber verirdi.
Karısı da salak mı değil mi bilemem artık...

Bence boşanmayacak ama seninlede bir ilişki yaşayabilirmi nabız yokluyor, çok dengesiz ve iğrenç bir insan oldugunu düşünüyorum karşıdaki beyefendinin.. Ayrıca Onca ilişkiden sonra size hiç haber vermeden öylece evlendi öylemi!karısını sevip sevmiyormu bilemem ama size hiçmi hiç değer vermemiş belli..kimbilir karısına beni arıyor, rahatsız ediyor hala peşimde felanmı diyorki o kadında kendince kadınsal önlemlerle sizi takip ediyor olabilir..Buradaki erkek oynak dikkat edin oyununa gelmeyin..

Yahu sanane isterse mezdeke paylaşsın ister oynasın. Sen niye takip ediyorsun ki?

Bence eşini seviyor sevmese kestirir atar.seni deniyor sen hesaplarindan fake olan isimleri tanimadiklarini sil bu konuyu kapat.onlarda vazgeçer seni takip etmekten .aralarinda bisey olacaksa yani boşanacaklarsa bile senin yüzünden olmasin.
Erkekler ne kadar stalk da yapsalar mesaj da atsalar karilarindan kolayca vazgeçmezler amaci olsa olsa macera yaşamak olur.

Sen niye takip ediyon elin evli adamını buradaki cümlenden bende bir umut sezdim, boşanmaz o boşanmaz boşuna umutlanma..karısının salak olup olmadıgıda seni ilgilendirmez ki sen kendi işine hayatına bak..

Back
X