Eski sevgilim bosanicagina dair haber veriyor?

Başka bir kadın daha olsun arzusuyla eskileri yoklayan ş.refsiz bi adam..
Siz karşılık verseniz de boşanmaz. Arkadaşları da beş para etmez.. Evli barklı adamdan eski sevgilisine laf taşıyacak kadar arsız insanlarmış. Ama ben sizi hiç rahatsız olmuş görmedim. Sanki onay bekler gibi bi haliniz var. Yani istiyosunz ki biri çıkıp "seni bıraktığı için çok pişman olmuş, muhtemelen ayrılıp sana dönecek" desin... Öyle bile olsa evliyken başkasına iş atan adamdan (!) hayır gelmez.. Yolunuza bakın.. O kendine başka avlar bulur, belli ki niyeti bozmuş..

canim esininseni takip ettigni dusunmyrm esinin kullncisi ve sifresi adamda da vardr seni o engellyodur esine nie sezdirsn kadnn farknda oldgnu sanmam ki bence oyledir de yoksa senden bilir basn agrirdi

Çok net bir şey, uzak durun.
Bırakın kimin ne derdi ne karın ağrısı varsa yaşasın. Duymayın, görmeyin. Şahsınıza gelen mesajlara da itibar etmeyin, okumamış gibi yapın.

bildirim yok ama onerilen sayfasnda genelde 1. sirada takip etigin kisiye ismn cikiyor ve oradan rahatlkla anlasiliyor. adam da zaten ismi ciktigi icin karisinin hesabindan engellemeler yapiyor cunki arkadas baktigi icin karisinn hesabinda da ilk sirada gozukuyor suphe cekememek icn engelliyor. bundan da su cikiyor adamn bosanmaya niyeti yok 2. arays yedek siginak vs tabiki en dogrsnu Allah bilir kmsnn gunahini almak istemem ama fikrm bu yonde

Sen onu stalkliyorsan onerilen arkadas bolumunde cikiyorsundur, yoksa kadinin duzenli olarak senin ismini sosyal medyada aratip yeni hesap acip acmadigini kontrol ettigini sanmiyorum. Adam bosansa bile sana yaramaz, zaman kaybedersin bu tip seylerle ugrasarak

Başka bir kadın daha olsun arzusuyla eskileri yoklayan ş.refsiz bi adam..
Siz karşılık verseniz de boşanmaz. Arkadaşları da beş para etmez.. Evli barklı adamdan eski sevgilisine laf taşıyacak kadar arsız insanlarmış. Ama ben sizi hiç rahatsız olmuş görmedim. Sanki onay bekler gibi bi haliniz var. Yani istiyosunz ki biri çıkıp "seni bıraktığı için çok pişman olmuş, muhtemelen ayrılıp sana dönecek" desin... Öyle bile olsa evliyken başkasına iş atan adamdan (!) hayır gelmez.. Yolunuza bakın.. O kendine başka avlar bulur, belli ki niyeti bozmuş..
haklisin, yorum icin tsk

esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Seni iki yerden de engellediğini anladığında göre sende onu bir hayli takip etmektesin demek ki .
Evli bir çift onlar elinden geldiğince uzak dur. Vebale girme.
Sende de bir umutlar sezdim gibi ama hadi neyse .

e o bunu nerden bilebilir?
Konuyu uzatmaya siratla yazmaya gerek yok neticede yuz ustu birakilip terkedilen ve evlenmis adami hala takip eden ve umudu olan bir sen var. Hic birsey bu gercegi degistirmiyor. Bana kizmanda bu sorunu cozmuyor. Kendine durust ol acini yasa dön arkani kendi hayatina bak. O bosanmis bosanmamis seni ilgilendirmemeli bosansa hemn senmi evlencen. Kendini bu kadar acizmi goruyorsun. Yapma kendine yani

Back
X