Merhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti. Bana hic bitti demedi. Birden hop diye baskasiyla evlendi. Fakat baskasiyla evlenmesine ragmen hala beni baska fake hesaplardan takip ediyor. 5 ay evliyken birden bana arkadasi bana instagramdan msj atti. X bosaniyor biliyor musun? Bende umursamadim. Bunun uzerine o soylediklerinden iki ay sonra ayni arkadasi beni uzmek icin esinin benim eski sevgilimle paylastigi fotografin ss'sini bana yollatirmisti (esini ben takip etmiyorum cunku). Evli oldugu halde benim gittigim mekanlara gidiyor, yer bildirimi yapiyor. Hatta bir keresinde karsilastik ve benimle konusmaya calisti bende konusmak istemedigimi soyledim bunu uzerine o: beni ve esimi rahatsiz etme dedi. Halbuki ben onlari rahatsiz etmiyorum. Kiz kardesime'de evli oldugu halde aslinda ben onun duygulariyla oynadigimi soylemis. Bi kac defa instagramdan bilmedigim insanlardan mesaj aldim. Bu insanlarda eski sevgilimi takip eden insanlar. Yani bence o onlarin hesaplarindan bana mesaj atiyor.. Sizce suclu benmiyim burda?