Eski sevgilim bosanicagina dair haber veriyor?

Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?[/
herseyi sildim diyorsun ama sarki paylastigininda bal gibi farkindaysan ben seninde eski erkek arkadasin kadar durust olmadigini dusunuyorum belliki ilgilisin hala

Konuyu uzatmaya siratla yazmaya gerek yok neticede yuz ustu birakilip terkedilen ve evlenmis adami hala takip eden ve umudu olan bir sen var. Hic birsey bu gercegi degistirmiyor. Bana kizmanda bu sorunu cozmuyor. Kendine durust ol acini yasa dön arkani kendi hayatina bak. O bosanmis bosanmamis seni ilgilendirmemeli bosansa hemn senmi evlencen. Kendini bu kadar acizmi goruyorsun. Yapma kendine yani
Kizmiyorum sana.. haklisin

Şu an buraya konu açacak kadar onu düşündüğünüz için suçlusunuz. Çoktan silmeniz lazım ne yazarsa yazsin.not bugün evliyken sana yazan yarın birgun seninle birlikte olursa eski eşine de yazar ammman dikkat.

Muhattap olmayin cvp vermeyin. İftira bile atiyor boyleleri tehlikeli. Kendi hayatiniza odaklanin enerjinizi kendi hayatiniza harcayin.

Merhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti. Bana hic bitti demedi. Birden hop diye baskasiyla evlendi. Fakat baskasiyla evlenmesine ragmen hala beni baska fake hesaplardan takip ediyor. 5 ay evliyken birden bana arkadasi bana instagramdan msj atti. X bosaniyor biliyor musun? Bende umursamadim. Bunun uzerine o soylediklerinden iki ay sonra ayni arkadasi beni uzmek icin esinin benim eski sevgilimle paylastigi fotografin ss'sini bana yollatirmisti (esini ben takip etmiyorum cunku). Evli oldugu halde benim gittigim mekanlara gidiyor, yer bildirimi yapiyor. Hatta bir keresinde karsilastik ve benimle konusmaya calisti bende konusmak istemedigimi soyledim bunu uzerine o: beni ve esimi rahatsiz etme dedi. Halbuki ben onlari rahatsiz etmiyorum. Kiz kardesime'de evli oldugu halde aslinda ben onun duygulariyla oynadigimi soylemis. Bi kac defa instagramdan bilmedigim insanlardan mesaj aldim. Bu insanlarda eski sevgilimi takip eden insanlar. Yani bence o onlarin hesaplarindan bana mesaj atiyor.. Sizce suclu benmiyim burda?
Siz bu adam ne yaparsa yapsın ona bir daha bulaşmayın , yani boşansa kapınızda yatsa bile. Hiç sağlam karakterli biri değil

Aynı durumun bir benzeri benim başıma geldi canım. Bu tarz adamlar evlense bile bir iki senede boşanir.Çünkü insanın huyu hele de bazı erkeklerin huyu hiç değişmez. Gözü sürekli dışarıdadır evli olsa bile değişmez. Benim eskisinin bir erkek arkadaşı vardı avm de gördüm ilk çocuğun neredeyse her tarafı oynuyordu ben de sordum bekar mi bu diye yok evli dedi.Gözü dışarda elinde sürekli telefon kızlara bakmalar iki sene sonra bosanmislar.Görünen koy kılavuz istemez çünkü bu adamlar kendini tutamıyor.Bu adamda yakında boşar bu kızı. Erkeklerin umrunda değil boşar evlenir başka birini bulunur.

Bu olaydan bisey anlamadim
Ama bence siz dusunmeyin bile kim ne derse desin cevap vermeyin aman napiyim deyin gecin gidin yoksa bi yuva yikilacaksada size patlayabilir sucsuz olsaniz bile.

nasil anladin...
Sizden ayrılmış 2,5 ay sonra evlenmiş , bi kere birinci karaktersizlik bu . Sizden ne zaman vazgeçti de başkasına kapıldı ? Kapılmadıysa neden evlendi !!
Evlendikten sonra hala sizinle konuşmaya çalışıyor karşılaşınca bizi rahatsız etme diyor zırvalıypr falan , kendi evliliğine saygısı yok. Evliliğin ne olduğunun farkında değil . Ayrılsa sizinle birlikte olsa bu adama güvenebilecek misiniz ?

nasil anladin...
Sen onun gibi baskasini severken evlenebilirmiydin acaba başkasını dusunebilirliydin o seni senin sevdiğin gibi sevseydi baskasi ile evlenmeyi dahi düşünmezdi önce o duygularını yitirmiş yada gerçek değilmiş Gerçek olsaymış ne yapıp ne eder dönerdi devam etmezdi evliliğine.Bosansa bile kendi kararına bile sahip çıkamayan dengesiz biri sana nasıl sahip çıkar seni de bırakır sıkılınca. Olmadı birde onu deneyeyim adamdaki mantık bu.Sen olmasanda onun için farketmezmis demek ki Belki de sen onun için bir alternatiftin ya da bir oyuncak .O da ş.refsizin teki olmaya devam etmiş daha hala da devam ediyor gibi. O senden duygularını bitirme konusunda 1_0 önde ve senin duygularınla kolayca oynamaya devam ediyor bu arada da başka bir kadına kocalık etmeyi de ihmal etmiyor.Üzüldüğüne değmez ona en iyi ceza unutmak olur hatırlayarak bile onun egosunu tatmin etmeye devam ediyorsun Bırak ne hali varsa görsün...

"Beni rahat bırak ben evliyim" diye msj atmış ya kesin karısına yakalandı ve sırf ona ispatlamak için sana msj attı yani karısına senin onu rahatsız ettiğini anlatmış olabilir..

Tabii eğer sen gerçekten de rahatsız etmediysen..
Çünkü bu adamın yaptıkları senin hoşuna gidiyor peşinden koşsa hiç hayır demeyecek gibisin...
İnşallah bunlara tav olmazsın...

Egosunu tatmin ediyor. Evli ama senide deniyor ara ara. Yüz versen anında satar yine. Bir kere yapmıs neticede.

Back
X