• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim de kalan param...

6-7 ayda ne ara para pul mevzuları döndü
Ben sevgilimden hiç para ya da pahalı hediye almadım
Hatta hesabı bir sen ödüyosan ikinci buluşma da ben öderim dedim
Olmaz kem küm deyince, bende o zaman bişey yemem dedim mecbur kabul etti
Sevmem o işleri.

Senin yerinde olsam istemezdim
Ya vermem ya verdiysem istemem
Ki zaten yollasa yollardı şimdi muhatap olmaya değmez

O parayi yerine koyabiliyorsam; birak aramayi, o beni arasa cevap dahi vermem ve parayi almam bile.

Belki de paranizi istemek icin arayip pedinden gideceginizi biliyodur.Size masraf da yapmis.Kullansa daha buyuk kullanir.Afedersinz para yedirecek kadinlar da var yani, bulamaz miydi.....

İster iyi niyetli olsun ister kötü niyetli ayrıldıktan sonra yüz gözüm olmazdım ben. Zaten iyi niyetli olsa gönderirdi parayı yada msj atıp hesap numaranı tekrar isterdi. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum pek. Ama yine de ben olsam hiç muhattap olmazdım sanırım tekrardan

Sıradan bir işi var demişsiniz. Geliri o düzeyde birinin maaşından 700 lira arttırması kolay olmasa gerek.
Size karşı da cimri olmamış. Bence üzerine düşülecek laf sokulacak çirkinleşecek bir durum yok. Verirse verir vermezse arayıp sormaz muhatap olmazdım ben olsam.

Çok haklisin arkadaşım. Evliligimden bir ton borcla çıktım. Maddi olarak sıfır olmak bile hayaldi,resmen dipteydim. O durumdan ciktim,hayatım yerli yerinde. Bu beni çok da yaralamaz ama bu adam bayağı bayağı "adam" gibi bir şeydi. Yani benziyordu adama...

kusura bakmayın ama merak ettim evlilikten nasıl borçla çıktınız , yani genelde boşanacak olanlara afedersiniz "donuna kadar al" denir. tazminattı , nafakaydı derken bayanlar daha karlı çıkmıyor mu boşanmadan ?

Eğer ki bir para borç diye alındıysa 50 tl bile olsa geri ödenmeli.
O zamanın şartlarıyla, zaten seni rahatsız etmeyecek bir para olsa zaten sen hediye ederdin o telefonu ona.
Ama dersen ki, amaaan hiç yüz göz olmaya değmez. Yediğine içtiğine gezdine say:)

Bak asil bi erkek olsa cok kucuk bi mebla da olsa oderdi iyi niyet gostergesi olarak adam demekki nasilsa ayrildik s..et dedi bence hic muhattap olma vercek adam zaten verirdi yuzgoz oldugunla kalirsin buda sana aci bi tecrube olsun insanlara ona gore davranirsin yapcak bisey yok

Konu başlığındaki de'yi neden ayırdınız? Bir de öğretmenmişsiniz. Diplomanızı nereden aldınız?
Hanimefendi hemen yargılamayın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzeltmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.

Son düzenleme:
Hanimefendi hemen yargılamanın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzelmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.
Bakin bu yorumda da düzeltmiş. Türkçeye karşı hassas davrandiginiz için tebrikler.

Arkadaşlarım,tesekkur ederim fikirleriniz için. Benim gibi dusunen birçok arkadaşım varmış. Ben de muhatap olmamayı planliyorum. Ola ki beni rahatsız ederse yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi telefonu kullanıma kapattiracagim.

kusura bakmayın ama merak ettim evlilikten nasıl borçla çıktınız , yani genelde boşanacak olanlara afedersiniz "donuna kadar al" denir. tazminattı , nafakaydı derken bayanlar daha karlı çıkmıyor mu boşanmadan ?
Şöyle oldu: Arkadaştan bir an evvel kurtulmam ve tayin istemem gerekiyordu. Çıldırma noktasındadım ve kendisi raporlu bir hastaydı. Bu sebepten, anlaşmalı olarak ve birçok isteğine boyun eğerek bosandim. "Yeter ki bıraksın" mantığıyla arabamdan vazgectim,değerli birçok şeyi almasına izin verdim ve mesela onun goturdugu arabanın bile kredisini bizzat kendim odedim. Sonra kendime yeni bir araba ve eşyalar almak zorunda kaldım. Eğer çekişmeli boşanmaya gücüm ve vaktim olsaydı kazançlı çıkabilirdim ama bir ton borçla yakayı sıyırıp ustune annemle birlikte kurban kestik. Tayinim de hemen çıktı çok güzel bir okula.

Bu telefon mevzusu sizden talep edilen bir şey miydi? Borç kisvesi altında! Yoksa alıp hedıye ettiniz ısrarla taksıtlerı gerı oderım dıye bı tablo mu oluştu.. Bırıncısı gıbıyse ısteyın..Ikıncı mevzuysa zaten gözden cıkmıs bı para bosverın gıtsın..

Hanimefendi hemen yargılamayın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzeltmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.
Kusura bakmayın o zaman. Eğitimli insanların yanlış yazmasına tahammül edemiyorum. Benim telefon da otomatik düzeltmelerle çok uğraştırıyor.

Kusura bakmayın o zaman. Eğitimli insanların yanlış yazmasına tahammül edemiyorum. Benim telefon da otomatik düzeltmelerle çok uğraştırıyor.
Estağfurullah. Ben de bu konuda hassasım ancak ummadigim bir anda bir bakıyorum, sozluk otomatik olarak düzeltmiş. Tesekkur ediyorum.

Bu telefon mevzusu sizden talep edilen bir şey miydi? Borç kisvesi altında! Yoksa alıp hedıye ettiniz ısrarla taksıtlerı gerı oderım dıye bı tablo mu oluştu.. Bırıncısı gıbıyse ısteyın..Ikıncı mevzuysa zaten gözden cıkmıs bı para bosverın gıtsın..
İma edilerek istenen bir şeydi. Parasini kesinlikle odeyecegim,diyordu.Ben de almasam kendimi kötü hissedecektim belki. Çünkü elinden geldiğince mutlu etmeye çalıştı beni. Gerci sonlara doğru biraz degisik gelmeye başlamıştı ama... Kendi kendine hesap numarası istiyor,sonra para gonderilmiyor. Yok, hesap no yanlış,yok beceremedim vs... Bu tekrarlandi iki uc kez.Bunları yapmasa zaten killanmayacaktim. :)

Konunu bosverdim ben de ogretmenim sadece genel senin hakkinda bi kac dikkatimi ceken durumu yazmak istiyorum. Ayaklarinin ustunde tek basina durmak cok guclu olmak umursamaz gorunmek saplantisi icindesin. Kendini psikolojik olarak agir yuk altinda surekli karsindakilere mukemmel gorunme hata yapmamak icin resmen mucadele ediyorsun. Bak konu uzun yok kelime bilmem ne icin bile milletten ellibin kez ozur diledin gerildin sen gerildikce daha cok ustune gelmeye basladilar. Es bosanmissin olabilir kurtuldun gittin hayatina girenleri degerlendirirkrn avantaci tipler olmamasi onemli ama sececegin kisileri o korkularla degil guven ve sevgiyle sec. Bir de germe kendini bosver arada hata yap yanlis karar ver nolacak kasma..

Back
X