eski sevgilim düşmanımla kanka olmuş?

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar meraba konu uzun ama mümkünce özet geçeyim.

beni kıskanan laf sokan uzaklaştığım bir eski kankam vardı beni aldatan şerefsiz sevgilim o kızla kanka olmuşlar şimdi ki o da asosyalin tekidir ne alaka dedim acayip sinir oldum ortak noktaları sadece ben'im. bu kadar da garip insanlar yani uyuz oldum.

Son düzenleme:
Anlamadım ama ciddi manada onları ve özellikle eski sevgilimi kafaya taktığını anladım yazdıklarından. Hiç kimse senden değerli değil,sen müsaade etmezsen kimse sana zarar veremez. Kendinden eminsen eğer.

Anlamadım ama ciddi manada onları ve özellikle eski sevgilimi kafaya taktığını anladım yazdıklarından. Hiç kimse senden değerli değil,sen müsaade etmezsen kimse sana zarar veremez. Kendinden eminsen eğer.

aslında eski sevgilime takıktım işte yeni yeni kendimi uzaklaştırıyorum 9 sene çıktık ve 2 ay oldu ayrılalı üzerine aldatılmışım ondan atlatmak kolay olmadı. eski kankam umrumda bile değildi ta ki eski sevgilimle aynı yere gelene kadar.

kendimden eminim. kimseye karşı kötü düşünmedim bile bile kötülük yapmadım vicdanım rahat. ama günümüz insanlarını basit şekilde kandırmak ve göz boyamak çok kolay. biraz ezik bi dönemden geçiyorum dolayısıyla insanlar aa bu kız iyi biz kız diyip benden yana taraf olmak yerine düşmanımı seçiyorlar. bu da üzüyor beni. uzaklaşmak istiyorum ama bütün hayatımı ve geçmişimi silmem lazım çok ortak arkadaşımız var.

Hakkinizda dedikodu yapilmasini onemsemeyin derim. Bir ornek vereyim evden cikmam bu kiz depresyonda mi derler evden cikarim cok geziyor derler. Herkesin mutlaka dedikodu yapacak malzemesi var. Sevgilimle gezerken gorup opusuyolardi diyen bile oldu ki hayatta sokakta opusmem. Sizden kıymetli degol hic birsey kendileri calip, kendileri oynasınlar bosverin

Eğer bariz bir delil sunabilirseniz mahkemeye manevi tazminat davası açın. Hakkınızda iftira atmışsa falan...

Eğer olay bu kadar ciddi değilse arayıp rahatsızlığınızı kararlı bir şekilde dile getirin. Öyle üstü kapalı davranış ve imalarla sorun çözülmez.

Bir de bana siz de normal gelmediniz. Bence çok takılıyorsunuz

Hakkinizda dedikodu yapilmasini onemsemeyin derim. Bir ornek vereyim evden cikmam bu kiz depresyonda mi derler evden cikarim cok geziyor derler. Herkesin mutlaka dedikodu yapacak malzemesi var. Sevgilimle gezerken gorup opusuyolardi diyen bile oldu ki hayatta sokakta opusmem. Sizden kıymetli degol hic birsey kendileri calip, kendileri oynasınlar bosverin

dedikodu umrumda değil. ama ne bileyim olayı iş ortamına taşırlar vs. muhtemelen iftira atıyordurlar zaten hakaret ettiğini biliyorum ortak arkadaşım söyledi de. benim umursadığım somut bi zarar verebilir mi onun önlemini almak. aklım fesatlığa çalışmadığından bazen oyunlarına düşebiliyorum. sonradan fark ediyorum. anlatamadım işte.

Eğer bariz bir delil sunabilirseniz mahkemeye manevi tazminat davası açın. Hakkınızda iftira atmışsa falan...

Eğer olay bu kadar ciddi değilse arayıp rahatsızlığınızı kararlı bir şekilde dile getirin. Öyle üstü kapalı davranış ve imalarla sorun çözülmez.

Bir de bana siz de normal gelmediniz. Bence çok takılıyorsunuz

yok bu zor yani delil işi çünkü dedikodu ile yapıyor işini genelde. muhattap da olmak istemiyorum arayıp konuşmak istemem.

aslında takmak değil de önlem almaya çalışmak bu. eski sevgilime takığım o da geçecek zamanla geçiyor zaten.

evlerimiz yakın önünden geçiyorum mecburen geri gelmiş sanırım yolumu değiştirdim misal 3 gündür umrumda da değil ilginç bi şekilde.

aslında eski sevgilime takıktım işte yeni yeni kendimi uzaklaştırıyorum 9 sene çıktık ve 2 ay oldu ayrılalı üzerine aldatılmışım ondan atlatmak kolay olmadı. eski kankam umrumda bile değildi ta ki eski sevgilimle aynı yere gelene kadar.

kendimden eminim. kimseye karşı kötü düşünmedim bile bile kötülük yapmadım vicdanım rahat. ama günümüz insanlarını basit şekilde kandırmak ve göz boyamak çok kolay. biraz ezik bi dönemden geçiyorum dolayısıyla insanlar aa bu kız iyi biz kız diyip benden yana taraf olmak yerine düşmanımı seçiyorlar. bu da üzüyor beni. uzaklaşmak istiyorum ama bütün hayatımı ve geçmişimi silmem lazım çok ortak arkadaşımız var.
yasadiklariniz zor gerçekten 9 sene az değil ama hiç kimsede unutulmaz degil. Zaman verin kendinize tamamen toparlandiginizda aslında çok basit şeylere takıldığını farkedeceksiniz,su an içinde bulunduğunuz pskolojiden dolayı bu düşünceleriniz dışarıdan bakıldığında problem bile değil. İnşallah karşınıza onu unutturacak sevilip sevebileceğiniz birini çıkarır Allah bu günleri güle oynaya hatırlarsınız.

yasadiklariniz zor gerçekten 9 sene az değil ama hiç kimsede unutulmaz degil. Zaman verin kendinize tamamen toparlandiginizda aslında çok basit şeylere takıldığını farkedeceksiniz,su an içinde bulunduğunuz pskolojiden dolayı bu düşünceleriniz dışarıdan bakıldığında problem bile değil. İnşallah karşınıza onu unutturacak sevilip sevebileceğiniz birini çıkarır Allah bu günleri güle oynaya hatırlarsınız.

evet öyle yapıyorum zaten.

takıntı değil aslında da takıntının zararlarını engelleme falan. bazen sevgilimi bile o mu doldurdu diyorum. hoş adam aldatıyormuş doldurduysa bile bana faydası oldu istemeden hayatımdan bir seven görünümlü gizli pislik çıktı.

Bence sevgilinizden ayrildiginizi bir kabullenin.O sebepten bu sebepten farketmez oyle yada boyle. Aldatti arkadasiniz doldurdu vs yine farketmez.Ayrildiniz bitti.

Eger bunu kafanizda bitirirseniz kabullenirseniz zaten onunla ilgili hic bir sey arkanizdan konusulmasi sizi ilgilendirmeyecektir.

Hayatina bak demesi kolay ama gercekten su ayriligi bir sindirip hayatiniza bakmaniz lazim.Kimsenin oturup sizin hakkinizda hain planlar yaptigini sanmiyorum.Bu sekilde hayat gecmez gercekten.Size de cevrenizdekilere de zarar:KK12:

Canim bu durumda bir sey yapamazsinki. Bence tum bunlari geride birak. Sana onlarla ilgili laf tasiyan insanlarla da gorusme. Hayatina daha farkli devam etmen lazim. Tum gecmise sunger cek , eski okul eski arkadaslar eski sevgili hepsini sil kafandan. Sonra da yeni hayatina adapte olmaya calis. Bir sure bence o sehirden de uzaklas. Keske baska bir yerde hazirlanma imkanin olsa sinava. Mekan gecmis zaman geride kalan insanlar hepsini at cope o zaman rahatlayacaksin inaniyorum

Bence sevgilinizden ayrildiginizi bir kabullenin.O sebepten bu sebepten farketmez oyle yada boyle. Aldatti arkadasiniz doldurdu vs yine farketmez.Ayrildiniz bitti.

Eger bunu kafanizda bitirirseniz kabullenirseniz zaten onunla ilgili hic bir sey arkanizdan konusulmasi sizi ilgilendirmeyecektir.

Hayatina bak demesi kolay ama gercekten su ayriligi bir sindirip hayatiniza bakmaniz lazim.Kimsenin oturup sizin hakkinizda hain planlar yaptigini sanmiyorum.Bu sekilde hayat gecmez gercekten.Size de cevrenizdekilere de zarar:KK12:

keşke öyle olsa gerçekten. rahat edebilsem ben de bana ne ya diye.

hani dışardan ben takıntılı gibi duruyorum ama valla öyle değil. mesela istediğim bölümün kıdemli çalışanı bir gün benim sınavımın nası geçtiğini sormuş eski sevgilime eski tarihte. dedi bi arkadaşın seni sordu. dedim ben tanımıyorum öyle biri. kızı arattım ve bingo bu eski kankamla kanka olmuşlar yani kıza beni anlatmış kız beni biliyor eski sevgilimi biliyor üstelik sınavımı biliyor bi de laf alıyor ağzından bunu sağlatmış kıza.

üstelik herkese facebooktan falan benim sınavımın nası geçtiğini vs soruyormuş öğrenmek için.

yani sizin de böyle biri eski sevgilinizle kanka olsa korkmaz mısınız? en ufak bilgi kırıntısını bile kullanıyor kimbilir ağzından neler öğrenicek.

ya en basitinden benım ilgilendiğim özel bi hobim var. kız baktım o hobiyi yapmaya başlamış orda. hesapları da herkese açık görünüyor sayfama düşüyor. başta kendime yormamıştım. sonra düşününce dedim kesin benim ex safı anlattı o da ordan gaza geldi ben de yapmalıyım diye.

zamanında ben ne giyersem ertesi gün aynı kombinle gelen bi kız bu.

elbise alacağım diye ağda yaptırıp alışverişe çıkınca ben hırka beğenince alcağı elbiseden vazgeçip benim aldığım hırkanın aynısını alan bi kız.

yani ben korkuyorum biraz bu derecesi çok fazla. özet geçtiğim için takıntılı olan ben sanılıyorum ama valla değil.

Canim bu durumda bir sey yapamazsinki. Bence tum bunlari geride birak. Sana onlarla ilgili laf tasiyan insanlarla da gorusme. Hayatina daha farkli devam etmen lazim. Tum gecmise sunger cek , eski okul eski arkadaslar eski sevgili hepsini sil kafandan. Sonra da yeni hayatina adapte olmaya calis. Bir sure bence o sehirden de uzaklas. Keske baska bir yerde hazirlanma imkanin olsa sinava. Mekan gecmis zaman geride kalan insanlar hepsini at cope o zaman rahatlayacaksin inaniyorum

ama o zaman hiçbirşey kalmıyor elimde :( tüm üniversite ve lise arkadaşlarımı silersem napacağım ben? kendi şehrimden başka nereye giderim? bi de ben öyle cesur gözü kara değilim ki... gözümü karartıp başka şehre ya da yurtdışına çat diye gidebileyim.

ex belki taşınır perdeleri yoktu sanki belki taşınıyodur dedim umarım öyledir.

Bana da vardı kafayı takan iftira atan bi manyak eski arkadaşım.Ama bi allahın kulu inanmamıştı dediklerine yani benim önemsediğim insanlardan diğerleri de zaten umrumdışı olduğundan hiçbir sorun olmamıştı.Bu kadar korkmanı anlayamadım o yüzden kendinden eminsen niye korunma çabası icindesin?

ama o zaman hiçbirşey kalmıyor elimde :KK43: tüm üniversite ve lise arkadaşlarımı silersem napacağım ben? kendi şehrimden başka nereye giderim? bi de ben öyle cesur gözü kara değilim ki... gözümü karartıp başka şehre ya da yurtdışına çat diye gidebileyim.

ex belki taşınır perdeleri yoktu sanki belki taşınıyodur dedim umarım öyledir.
Mesela durumun varsa ozel bir apartla anlasip yakinda hep gitmek istedigin bir yer varsa oraya gidebilirsin. Yani biliyorum hepsini silsen bir sey kalmayacak. Ama sana laf tasiyorlar ve iyi seyler degil soyledilerj. Ben mesela bir arkadasimin iyiligini istiyorsam bunu soylemem onu uzecek seyi ona iletmemin anlami yok cunku.en azindan o arkadaslarinla gorusmeyi kes. Sana gecmsi hatirlatacak kimse kalmasin hayatinda

Bana da vardı kafayı takan iftira atan bi manyak eski arkadaşım.Ama bi allahın kulu inanmamıştı dediklerine yani benim önemsediğim insanlardan diğerleri de zaten umrumdışı olduğundan hiçbir sorun olmamıştı.Bu kadar korkmanı anlayamadım o yüzden kendinden eminsen niye korunma çabası icindesin?

kendime güveniyorum. ama mesela bi arkadaşım nikahına çağırmadı beni. dedim hayırdır bi sorun mu var? yok dedi yer kısıtlı düğüne gelirsin. tamam dedim. düğüne de çağırmadı. sonra dedim belki ne bileyim yer sorunu vardır falan üstelemedim ama hissediyorum da sebepsiz bir sorun var çünkü.

sonra o ortak arkadaşım bunu zorlamış kız sana bişi yapmadı neden böyle yapıyosun diye o zaman itiraf etmiş "ben x'ten (eski kankam) etkilendim galiba" diye. zaten tuhaf da bi kız herkese karşı ondan çok sallamadım.

ama etrafta kimi insanları tuzağına düşürebiliyor ben de bundan korkuyorum. yani ex sevgilinin de dünyada insan kalmamış gibi onlarla arkadaş olmasına zaten dicek lafım yok. ben tanımadığım onun çok eski bi arkadaşı kahve teklif etti kötü olur görüşmedim ki hani insan ne de olsa yaşanmışa bir saygısı olur ne bileyim. sanki inadına yapıyorlar gibi.

keşke hiç umurlarında olmasam da hani o kadar beni unutmuş olsalar da arkadaş olsalar inanın sevinirim öyle olsa.

Mesela durumun varsa ozel bir apartla anlasip yakinda hep gitmek istedigin bir yer varsa oraya gidebilirsin. Yani biliyorum hepsini silsen bir sey kalmayacak. Ama sana laf tasiyorlar ve iyi seyler degil soyledilerj. Ben mesela bir arkadasimin iyiligini istiyorsam bunu soylemem onu uzecek seyi ona iletmemin anlami yok cunku.en azindan o arkadaslarinla gorusmeyi kes. Sana gecmsi hatirlatacak kimse kalmasin hayatinda

ya canım biliyosun ev mevzularını. pek de durumum yok. diğer eve geçmek istedim ablam kıskançlıktan kavga çıkardı sorun yaptı paso.

aslında söylemiyorlardı. sonra ama dedim yani bilmemek daha kötü değil mi? en azından hazırlıklı olursun. ondan görüştüğümüzde söylüyorlar ama ben söyledim söyleyin diye. söylemeyin desem demezler çünkü hemen yetiştirme modunda değiller ondan.

Back
X