- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Anlamadım ama ciddi manada onları ve özellikle eski sevgilimi kafaya taktığını anladım yazdıklarından. Hiç kimse senden değerli değil,sen müsaade etmezsen kimse sana zarar veremez. Kendinden eminsen eğer.
Hakkinizda dedikodu yapilmasini onemsemeyin derim. Bir ornek vereyim evden cikmam bu kiz depresyonda mi derler evden cikarim cok geziyor derler. Herkesin mutlaka dedikodu yapacak malzemesi var. Sevgilimle gezerken gorup opusuyolardi diyen bile oldu ki hayatta sokakta opusmem. Sizden kıymetli degol hic birsey kendileri calip, kendileri oynasınlar bosverin
Yine senin çok iyi çok mükemmel ve çok güzel olduğun ama senin dışındaki insanların çok kötü, takıntılı, sorunlu ve seviyesiz olduğu bir konu daha...
Girlboss vs world.....
Ad astra per aspera evladım
Eğer bariz bir delil sunabilirseniz mahkemeye manevi tazminat davası açın. Hakkınızda iftira atmışsa falan...
Eğer olay bu kadar ciddi değilse arayıp rahatsızlığınızı kararlı bir şekilde dile getirin. Öyle üstü kapalı davranış ve imalarla sorun çözülmez.
Bir de bana siz de normal gelmediniz. Bence çok takılıyorsunuz
yasadiklariniz zor gerçekten 9 sene az değil ama hiç kimsede unutulmaz degil. Zaman verin kendinize tamamen toparlandiginizda aslında çok basit şeylere takıldığını farkedeceksiniz,su an içinde bulunduğunuz pskolojiden dolayı bu düşünceleriniz dışarıdan bakıldığında problem bile değil. İnşallah karşınıza onu unutturacak sevilip sevebileceğiniz birini çıkarır Allah bu günleri güle oynaya hatırlarsınız.aslında eski sevgilime takıktım işte yeni yeni kendimi uzaklaştırıyorum 9 sene çıktık ve 2 ay oldu ayrılalı üzerine aldatılmışım ondan atlatmak kolay olmadı. eski kankam umrumda bile değildi ta ki eski sevgilimle aynı yere gelene kadar.
kendimden eminim. kimseye karşı kötü düşünmedim bile bile kötülük yapmadım vicdanım rahat. ama günümüz insanlarını basit şekilde kandırmak ve göz boyamak çok kolay. biraz ezik bi dönemden geçiyorum dolayısıyla insanlar aa bu kız iyi biz kız diyip benden yana taraf olmak yerine düşmanımı seçiyorlar. bu da üzüyor beni. uzaklaşmak istiyorum ama bütün hayatımı ve geçmişimi silmem lazım çok ortak arkadaşımız var.
yasadiklariniz zor gerçekten 9 sene az değil ama hiç kimsede unutulmaz degil. Zaman verin kendinize tamamen toparlandiginizda aslında çok basit şeylere takıldığını farkedeceksiniz,su an içinde bulunduğunuz pskolojiden dolayı bu düşünceleriniz dışarıdan bakıldığında problem bile değil. İnşallah karşınıza onu unutturacak sevilip sevebileceğiniz birini çıkarır Allah bu günleri güle oynaya hatırlarsınız.
Bence sevgilinizden ayrildiginizi bir kabullenin.O sebepten bu sebepten farketmez oyle yada boyle. Aldatti arkadasiniz doldurdu vs yine farketmez.Ayrildiniz bitti.
Eger bunu kafanizda bitirirseniz kabullenirseniz zaten onunla ilgili hic bir sey arkanizdan konusulmasi sizi ilgilendirmeyecektir.
Hayatina bak demesi kolay ama gercekten su ayriligi bir sindirip hayatiniza bakmaniz lazim.Kimsenin oturup sizin hakkinizda hain planlar yaptigini sanmiyorum.Bu sekilde hayat gecmez gercekten.Size de cevrenizdekilere de zarar
Canim bu durumda bir sey yapamazsinki. Bence tum bunlari geride birak. Sana onlarla ilgili laf tasiyan insanlarla da gorusme. Hayatina daha farkli devam etmen lazim. Tum gecmise sunger cek , eski okul eski arkadaslar eski sevgili hepsini sil kafandan. Sonra da yeni hayatina adapte olmaya calis. Bir sure bence o sehirden de uzaklas. Keske baska bir yerde hazirlanma imkanin olsa sinava. Mekan gecmis zaman geride kalan insanlar hepsini at cope o zaman rahatlayacaksin inaniyorum
Mesela durumun varsa ozel bir apartla anlasip yakinda hep gitmek istedigin bir yer varsa oraya gidebilirsin. Yani biliyorum hepsini silsen bir sey kalmayacak. Ama sana laf tasiyorlar ve iyi seyler degil soyledilerj. Ben mesela bir arkadasimin iyiligini istiyorsam bunu soylemem onu uzecek seyi ona iletmemin anlami yok cunku.en azindan o arkadaslarinla gorusmeyi kes. Sana gecmsi hatirlatacak kimse kalmasin hayatindaama o zaman hiçbirşey kalmıyor elimdetüm üniversite ve lise arkadaşlarımı silersem napacağım ben? kendi şehrimden başka nereye giderim? bi de ben öyle cesur gözü kara değilim ki... gözümü karartıp başka şehre ya da yurtdışına çat diye gidebileyim.
ex belki taşınır perdeleri yoktu sanki belki taşınıyodur dedim umarım öyledir.
Bana da vardı kafayı takan iftira atan bi manyak eski arkadaşım.Ama bi allahın kulu inanmamıştı dediklerine yani benim önemsediğim insanlardan diğerleri de zaten umrumdışı olduğundan hiçbir sorun olmamıştı.Bu kadar korkmanı anlayamadım o yüzden kendinden eminsen niye korunma çabası icindesin?
Mesela durumun varsa ozel bir apartla anlasip yakinda hep gitmek istedigin bir yer varsa oraya gidebilirsin. Yani biliyorum hepsini silsen bir sey kalmayacak. Ama sana laf tasiyorlar ve iyi seyler degil soyledilerj. Ben mesela bir arkadasimin iyiligini istiyorsam bunu soylemem onu uzecek seyi ona iletmemin anlami yok cunku.en azindan o arkadaslarinla gorusmeyi kes. Sana gecmsi hatirlatacak kimse kalmasin hayatinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?