eski sevgilim düşmanımla kanka olmuş?

ya canım biliyosun ev mevzularını. pek de durumum yok. diğer eve geçmek istedim ablam kıskançlıktan kavga çıkardı sorun yaptı paso.

aslında söylemiyorlardı. sonra ama dedim yani bilmemek daha kötü değil mi? en azından hazırlıklı olursun. ondan görüştüğümüzde söylüyorlar ama ben söyledim söyleyin diye. söylemeyin desem demezler çünkü hemen yetiştirme modunda değiller ondan.
O zaman bence hic soylemesinler cunku iyi olmuyor bak takiliyorsun. O kiz icin yapabilecegin bir sey yok yani sadece yuzlesebilirsin. Sinava odaklanmak icin elinden geleni yapmalisin bunhn icin bence basta bu mevzulara kulak tikamalisin

O zaman bence hic soylemesinler cunku iyi olmuyor bak takiliyorsun. O kiz icin yapabilecegin bir sey yok yani sadece yuzlesebilirsin. Sinava odaklanmak icin elinden geleni yapmalisin bunhn icin bence basta bu mevzulara kulak tikamalisin

haklısın takmasa bile takıyor insan.

ama bilmemek daha kötü olmaz mı? mesela şu an en azından exle arkadaş kalamayacağım kesinleşti. bu eski kankamla yakınlaşmasını aldatmasından önce öğrenmiştim ve o zaman arkadaş kalamayacağımızı anlamıştım mesela ve iyi olmuştu. yoksa saf saf zannedicektim hala iyi bi adam.

ama dediğin doğru. kendimi soyutlamak iyi geliyor bakmamak görmemek ben de bunu başardıkça fark ettim tamam düşüneceğim bunu.

haklısın takmasa bile takıyor insan.

ama bilmemek daha kötü olmaz mı? mesela şu an en azından exle arkadaş kalamayacağım kesinleşti. bu eski kankamla yakınlaşmasını aldatmasından önce öğrenmiştim ve o zaman arkadaş kalamayacağımızı anlamıştım mesela ve iyi olmuştu. yoksa saf saf zannedicektim hala iyi bi adam.

ama dediğin doğru. kendimi soyutlamak iyi geliyor bakmamak görmemek ben de bunu başardıkça fark ettim tamam düşüneceğim bunu.
Ex zaten evli barkli kadinla iliski yasayacak seni aldatacak kadar karaktersiz biri. Vicdan yok onda. Diger kiz iftiraci diyorsun ikisinden her sey beklenir. Ama yapabilecegin tek seu dua etmek, onlar hichayatinda olmamis gibi hayatina devam etmek. O zaman daha iyi olacak her sey

Ex zaten evli barkli kadinla iliski yasayacak seni aldatacak kadar karaktersiz biri. Vicdan yok onda. Diger kiz iftiraci diyorsun ikisinden her sey beklenir. Ama yapabilecegin tek seu dua etmek, onlar hichayatinda olmamis gibi hayatina devam etmek. O zaman daha iyi olacak her sey

evet ya işte bunu diyorum voltranı oluştururlar diye korktum.

ama haklısın. çok çalışmak düzgün insanları seçmek ve bağlarını sıkı kurmaktan başka çözüm yok :(

çok çok daha az geliyor aklıma artık. etrafımda olmaması bana da iyi geliyor. onu hatırlatan şeyleri topladım toplayamadıklarıma da alıştım biraz. umarım tamamen silinir kısa sürede aklımdan.

güncelleme:

eski kankam (düşmanım dediğim) iş durumu değişikliği yaşamış ve o şehirden ayrılmış yakında kocası da ayrılır.

sonuç: benim eski sevgili 3 ay bunlarla yakın olacak diye 9 senelik sevgilisini çiğnediğiyle kaldı.

beter olsun.

kızlar

eski kankam meğerse ordan ayrılmamış hala aynı yerde çalışıyor.

ve eski sevgilimle sosyal medyadan bile ekleşmişler birlikte geziyorlar falan.

resmen sırtıma bıçak saplanmış gibi hissediyorum nefesim kesildi

ben bu kadar ihaneti hak edecek ne yaptım :(

yazıklar olsun....

ağlıcam sabah sabah ya :(

nası hazmedicem ben bu ihaneti

aldatıldım yetmedi bi de düşmanımla can ciğer oldu adam :(

Düsman nedir yapma boss ya. En fazla kavga etmissindir,arkandan atit tutmustur.Iftira atmistir vs vs...Yasin da kucuk degil.Olaylari neden bu kadar mubalaga ediyosun ? Birak artik gecti uzerinden kac ay.Hala takilisin oraya.Ne halin varsa gorsun,ne b*k yerse yesin diyecegine hala takiptesin onu.BIrak dusmanini,birak etrafa aura sacan kadini.Sana hayatinin kazigini atmis adam icin hala konu aciyorsun.Yapma yani bunu.Kendine yazik ediyosun.

Düsman nedir yapma boss ya. En fazla kavga etmissindir,arkandan atit tutmustur.Iftira atmistir vs vs...Yasin da kucuk degil.Olaylari neden bu kadar mubalaga ediyosun ? Birak artik gecti uzerinden kac ay.Hala takilisin oraya.Ne halin varsa gorsun,ne b*k yerse yesin diyecegine hala takiptesin onu.BIrak dusmanini,birak etrafa aura sacan kadini.Sana hayatinin kazigini atmis adam icin hala konu aciyorsun.Yapma yani bunu.Kendine yazik ediyosun.

insanlara beni sürekli kötüleyip uğraşan zorla aramı açmaya çalışan tanıdık tanımadık herkese beni dedikodumu yapan insana ne denir?

ex i bile o doldurdu bence. ha bana faydası oldu o ayrı. adam değmezmiş ben göremiyormuşum.

9 senemi hayatımı bu adama verdim ben bi zahmet atılan kazıklara öfkeli olayım tersi abes olur.

Back
X