Eski Sevgilim Evleniyor

abercrombie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
183
15
318
İstanbul
Çocukluğumu verdiğim, 7 senedir sevdiğim adam sözlendi. 4 yıl boyunca çok sevmiştik birbirimizi. Küssek de hep barıştık. Hani birbirnize ait olduğunuzu düşünürsünüz ya, gerçekten öyle hissetmiştim. Onun da öyle hissettiğini düşünürdüm. Son ayrılığımızdan birkaç ay sonra bana doğum günü mesajı atıp ertesi gün de başkası ile birlikte olduğunu söylemişti. Ondan sonra da ara ara konuşmaya devam ettik. O kızla çıkmaya başladıktan 8-9 ay sonra askere gitti, askere gitmeden önce bizim evin oralara geldiğini, görüşmek istediğini söyledi gitmedim. Askerdeyken, o kızla çıkarken hep arardı, nöbette mesaj atardı. Ben o kıza üzüldüğüm için numaramı değiştirip çıktım hayatından. 1 sene boyunca hiç yoktum, aramadım sormadım, ortadan kayboldum( ortak tanıdıklarımızda numaram yoktu beni bulamazdı) 1 yıl sonra özel numaradan aradım, hala o kızla birlikteymiş, bunu duyunca kapatmak istedim, kapattırmadı, o gece 2.5-3 saat konuştuk, numaramı vermek istemediğim için benimle kavga etti, numaramı özele kapatıyorum dedi ondan birkaç gün sonra blog sayfama yorum yazıp beni ara diye mesajlar attı. Tekrar konuştuk, bu kez de resmimi göndermiyorum diye kavga etti benimle, beni özlediğini, şuanda en çok olmak istediği yerin benim yanım olduğunu söyledi. O günden sonra hiç konuşmadık. Daha sonra o da numarasını değiştirdi. Şimdi tam 1 yıl sonra o kızla sözlendiğini gördüm. Bir de inat yapar gibi resimlerini herkese görünür yapmış. Bu durumun içinden nasıl çıkarım bilmiyorum, ben de çok hatalar yaptım ama hazmedemiyorum, mideme yumruk yemiş gibiyim. Susup bir köşede oturayım mı? Arkadaşlarım ara son kez konuş diyorlar ama ne yapacağımı bilemiyorum..

sana hayatımda başkası var dediği halde onunla nasıl konuşabildin? kızı aldatıyor sen de ortak olmuşsun bu aldatmaya. adam gibi biri olsa zaten hayatında başkası varken seninle konuşmazdı. burada acıdığım tek kişi evleneceği kız.

Bence önüne bak sen bu çocuğun amacı seninle oynamak gerçek seven insan adam olan sevdiğini asla Üzmez heleki üstüne sozlenmez kesinlikle arama duygularını kontrol altına alıp önüne bak sen böyle gereksiz insanlarla vakit harcamanın ne anlamı var kimse sizden değerli değil unutmayin

Çocukluğumu verdiğim, 7 senedir sevdiğim adam sözlendi. 4 yıl boyunca çok sevmiştik birbirimizi. Küssek de hep barıştık. Hani birbirnize ait olduğunuzu düşünürsünüz ya, gerçekten öyle hissetmiştim. Onun da öyle hissettiğini düşünürdüm. Son ayrılığımızdan birkaç ay sonra bana doğum günü mesajı atıp ertesi gün de başkası ile birlikte olduğunu söylemişti. Ondan sonra da ara ara konuşmaya devam ettik. O kızla çıkmaya başladıktan 8-9 ay sonra askere gitti, askere gitmeden önce bizim evin oralara geldiğini, görüşmek istediğini söyledi gitmedim. Askerdeyken, o kızla çıkarken hep arardı, nöbette mesaj atardı. Ben o kıza üzüldüğüm için numaramı değiştirip çıktım hayatından. 1 sene boyunca hiç yoktum, aramadım sormadım, ortadan kayboldum( ortak tanıdıklarımızda numaram yoktu beni bulamazdı) 1 yıl sonra özel numaradan aradım, hala o kızla birlikteymiş, bunu duyunca kapatmak istedim, kapattırmadı, o gece 2.5-3 saat konuştuk, numaramı vermek istemediğim için benimle kavga etti, numaramı özele kapatıyorum dedi ondan birkaç gün sonra blog sayfama yorum yazıp beni ara diye mesajlar attı. Tekrar konuştuk, bu kez de resmimi göndermiyorum diye kavga etti benimle, beni özlediğini, şuanda en çok olmak istediği yerin benim yanım olduğunu söyledi. O günden sonra hiç konuşmadık. Daha sonra o da numarasını değiştirdi. Şimdi tam 1 yıl sonra o kızla sözlendiğini gördüm. Bir de inat yapar gibi resimlerini herkese görünür yapmış. Bu durumun içinden nasıl çıkarım bilmiyorum, ben de çok hatalar yaptım ama hazmedemiyorum, mideme yumruk yemiş gibiyim. Susup bir köşede oturayım mı? Arkadaşlarım ara son kez konuş diyorlar ama ne yapacağımı bilemiyorum..

nıye arayasın ya olumu oyle sey...zorla evlendırecek degıller ya...boşversene bı ara ıkınızıde ıdare etmeyı düşünmüş....ısteyseydı ne yapar eder barısırde sneınle....sakın arama yapma bu kotuluğu kendıne...evlenır...aradıgınla kalırsın pışman olursun

canım üzülme ama o seni kullanmış .canı istemiş senle konusmus zevkine bakmış.o kızla evlenme aşamasına gelince telefonunu degiştirmiş.çok seven biri alır gider sevdiğini.seni kullanmış

Arama bence kurtulduğuna sevin
Çok yanar döner bir adam
Senle beraberken de başkasıyla görüşebilirdi

Ara ama bence o kızı ara seninle cikarken bana boyle boyle dedi aradi die..

Karakteri belli değil mi? anlamak bukadar zor olmamalı değil mi?
bak başkasıylayken seni aramış.. Onunla beraberken seninle olmak istediğini söylemiş..
Şuan sözlenenen o değil de sen olsaydın çok mu mutlu olacaktın.. Aldatmaya meyilli biri, karşısındaki sayg duyamayan biriyle bir beraberliğin olmadı için şükür edip durumu kabullenmen doğru olan..

Son birkez arayıp ne diyeceksin merak ettim..

Sakin kalamıyorum. Büyük ihtimalle sevgilisi seni öğrenip numarasını değiştirmesini istemiştir. Nasıl devam ettin konuşmaya hemde saatlerce. Neyse bisey demeyeyim kınamıyorum kimseyi :110:

Ne sen ondan kopabilirsin nede o senden. uzun süre yaşanmışlıklar var çünki. hep bi yanınız eksik kalacak ikinizinde. sen de evlensen bile onun yokluğunu hissedeceksin. kocanda onu arayacaksın. bazen anlayacaksın sabahlara kadar kocan yanında yatarken onu özleyip. gözlerin hep onu arayacak dışarı çıktığında aynı şehirde yaşıyorsanız eger. bu kocanı sevmediğinden yada onun evleneceği kızı sevmediğinden degil canm. içinden atamadığın için. unutamadığın için. hiç unutamayacagın için. işin zor. Allâh yardımcın olsun.

Seni sevseydi beklerdi öbürüyle görüşmezdi.. Sana saygı duysaydı ve sevseydi ve öbürüne saygı duysaydı seninle görüşmeye de çalışmazdı. Kısacası kendine piyasa yapan dengesiz. Eğer senle konuşup öbür kıza yakalansa kalıbımı basarım o peşimi bırakmadı affet beni diye öbürünün peşinden koşardı :KK57: Bir şey bittiği zaman bitmiştir, neden kafanı karıştırıp yas tutuyorsun ki? Adam kendini vaz geçilmez sanıyorki çünkü sen böyle hissettirmişsin. Kendini özgür bırak, sakın öbür kızla muhattap olma kuyruk acısı var durumuna düşürme kendini.. Bir şey nasip olmamışsa önünde daha iyisi vardır..

Arasan ne olacak ki? Kendi değerini düşüreceksin... Eski sevgilin hırs yaptığı için seninle gösüşmek istemiş olabilir, romantik yaklaşma olaya yok benimle şu kadar saat konuştu, yok bloguma yorum yazdı diye. İnsanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor da yeni hayata başlıyor, sen sevgilini mi unutamayacaksın? Lütfen kendine daha fazla kötülük yapma, kendi hayatına odaklan.

İnsanlar neden kötü yaklaşıyor anlamıyorum, 16 yaşında sevdiğim bir adamdan bahsediyorum, daha hayatın başında birini sevince unutmak, kopmak o kadar kolay olmuyor. Kaldı ki hayatında kız var diye ben numaramı değiştirdim diyorum, bunun benim için ne anlama geldiğini bilmeden eleştirmemek gerek diye düşünüyorum. Tam bir yıl sonra sesini duymak için aradım ve kaldı ki kötü bir insan olsam, onun aklını çok kolay çeler, o zaman görüşürdüm numaramı verirdim lütfen bunları düşünerek yorum yapın eleştirmek bu kadar kolay olmamalı...

ben şu noktaya dikkat ettim.ben kızla çıkıyor seni arıyo.büyük ihtimalle ondna çocuk yapıncada keşke senden yapsaydım deyip acıtasyon yapıcak.bu ilişki sağlıklı değil özellikle ilişkinin onla ilgili olan kısmı adam hiç tam adam edemiyor.hep yarım bi adam ilişkileri de yarım.bir kadına değil çok kadına bölünüyor.

Back
X