Eski sevgilim geri döndü lütfen akil verin

Sevda sevda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
19
15
8
29
9. Sınıfta tanışıp çıkmıştık, görüşemem diye ayrıldım çocukluk akli işte :) 2 yıl sonra tramway da karşılaştık ve çarpıştık sonra mesaj attı falan tekrar başladık 10 gün sürdü ve ayrıldı o gün bugün derken tam 4 sene geçti simdi şırnakta asker ve bana 3 gün önce mesaj attı hala inanamıyorum, senden başka kimse ile çıkmadım hic aklımdan çıkmadım asker olgunlaştırdı çok değiştim özür dilerim diyor kimse olmamıştır hayatında inanıyorum çünkü öyle bir insan değil ama bunca yıldır nerede idi o zaman aklımda deli sorular çocukluk ilk aşkımdı simdi ne hissettiğimi bilmiyorum askerde olması da etkiliyor çok çabuk baglanmaktan korkuyorum napayım neden gelmiştir akil verin lütfen

Şırnak'ta çok zor bir yerde askerlik yapıyor. Rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin.

aradan çok sene geçmiş o zaman çocukmussunuz şimdi olgun iki kişi.belki o da su anda hem asker olmanın hem de Şırnak gibi bir yerde bu görevi yapmanın psikolojisi ile birisine bağlanmayı istemiş olabilir.

Yani ben cidden sana çok aşık olduğunu vs..düşünmüyorum.yoksa bu kadar beklemezdi.

Allah yardımcısi olsun. Ama askerlikte muhabbet etme gereği daha çok fazla oluyor. Seven insan bu kadar zaman beklemezdi ki bu kadar zaman içinde biriyle olmamasi da inandırıcı gelmedi açıkçası. Sadece askerliğin verdiği psikoloji.. diye dusunuyorum.

Okudugumdan aklıma gelen tek şey ŞIRNAKTA oluşu o ortam oradaki gerginlik ve o ortamdan uzaklasmak adına atılan mesaj gibi geldi

Askere yeni mi gitti arkadaşınız?
Gider gitmez mesaj attıysa konuşacak birine ihtiyaç duymuş olabilir.
Ayrıca kimseyle çıkıp çıkmadığına emin olamazsınız.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz

askerlik olgunlaştırmamış bence yalnızlaştırmış

Dönen sevgilileri sevmem.giden bitmeli.önüne bak bence gerşye bakrsan önünü görmeden düşersin.tecrübe konusuyor

Kimseyi korkutmak istemem ama cnm benim eski sevgilin yada mustakbel sevgilin'mi desem bilemedim sirnak gibi cok tehlikeli bir yerde askerlik yapiyormus.. Allah korusun askerlerimizin hepsini .. ama yarin bir gun birsey olmus olsa kendisine yine Allah korusun diyorum, cevap vermedigin icin cok pisman olacaksin.. hayat cok kisa durduk yerede onun sana mesaj attigini dusunmuyorum ben.. bence bir sans ver askerimize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…