- 17 Eylül 2015
- 19
- 15
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sevda sevda
-
Kesinlikle doğru söylüyorsunuzŞırnak'ta çok zor bir yerde askerlik yapıyor. Rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin.
aradan çok sene geçmiş o zaman çocukmussunuz şimdi olgun iki kişi.belki o da su anda hem asker olmanın hem de Şırnak gibi bir yerde bu görevi yapmanın psikolojisi ile birisine bağlanmayı istemiş olabilir.
Yani ben cidden sana çok aşık olduğunu vs..düşünmüyorum.yoksa bu kadar beklemezdi.
4 ay kalmış 8 ay olmuş gideli arkadaşından duyuyordum hayatında kimse olmadığınıAskere yeni mi gitti arkadaşınız?
Gider gitmez mesaj attıysa konuşacak birine ihtiyaç duymuş olabilir.
Ayrıca kimseyle çıkıp çıkmadığına emin olamazsınız.
askerlik olgunlaştırmamış bence yalnızlaştırmış9. Sınıfta tanışıp çıkmıştık, görüşemem diye ayrıldım çocukluk akli işte :) 2 yıl sonra tramway da karşılaştık ve çarpıştık sonra mesaj attı falan tekrar başladık 10 gün sürdü ve ayrıldı o gün bugün derken tam 4 sene geçti simdi şırnakta asker ve bana 3 gün önce mesaj attı hala inanamıyorum, senden başka kimse ile çıkmadım hic aklımdan çıkmadım asker olgunlaştırdı çok değiştim özür dilerim diyor kimse olmamıştır hayatında inanıyorum çünkü öyle bir insan değil ama bunca yıldır nerede idi o zaman aklımda deli sorular çocukluk ilk aşkımdı simdi ne hissettiğimi bilmiyorum askerde olması da etkiliyor çok çabuk baglanmaktan korkuyorum napayım neden gelmiştir akil verin lütfen
Birde böyle bakmak gerek haklisiniz teşekkür ederim hep kotu düşünmemek gerekIkinizde olgun insanlarsiniz artik, altinda bir sey aramaya gerek yok.
O size bir adim atmis, sizde istiyorsaniz denersiniz.
8 ay olmuş gideliAskere yeni mi gitti arkadaşınız?
Gider gitmez mesaj attıysa konuşacak birine ihtiyaç duymuş olabilir.
Ayrıca kimseyle çıkıp çıkmadığına emin olamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?