Eski sevgilim geri döndü ne yapmalıyım

Görüşmemelisin ne yapacaksin sence?

Karşında iğrenç bir insan ve ondan Kurtulduğuna şükretmen gerekirken bide tekrar hoşlanmayı mı başladın kafayı mı yedin kızım sen bir daha bulaşırsan istedigini alana kadar rahat bırakmaz üstüne gerçekten de tehdit edecegi şeyleri vermiş olursun eline. Ruh hastası insandan uzak dur aklın varsa

Yooo iyi oluyor zaten sizede yanıt falan vermemiş amac dertleşmek
Valla yanıt verip vermemesi hiç umrumda değil onu takip etmiyorum amaç dertleşmek mi ne olursa olsun böyle birine msj gönderir gibi kısım kısım yazdığınızda gereksiz kalabalık oluyor ve maalesef ne demek istediğiniz toparlanmıyor zor anlaşılıyor ben tavsiye veriyorum isterseniz alırsınız isterseniz almazsınız

Teşekkürler
Hahahahah teşekürler biraz daha aklım başına geldi yorumlari okuyunca engelledim

Teşekkürler

Hahahahah teşekürler biraz daha aklım başına geldi yorumlari okuyunca engelledim
Ben teşekkür ederim ironi espriiyi anladiginiz için zaten anlayacağınız düşünmüştüm ayrıl diyen üyelere beğeni atmıştım zarar verecek insanlara her zaman dikkat edin malesef hayat içinde hepimizin karşısina kötüler ve daha kötüler çıkabilir en küçük ters bir durumda yardım almak için kanuna başvurmaktan çekinmeyin umarım hiç ihtiyacınız olmaz genede ve kimbilir belki bir gün eğitim hayatınızada tekrar geri döner liseyi dışardan falan bitirmeyide düşünürsünüz hicbirsey için yaşınız geç değil .Her zaman yeni birseylere başlama şansınız var .

Napcaksin Ahmeti ne karakterde olduğu ortada.. iletisiminizi kesin numaranızı değiştirin daha da telinizi bulup evinizin önüne de geldiği zaman direkt polisi arayıp şikayet edin şöyle adamların nesini seviyorsunuz anlamıyorum nasıl bir şey hissedersin nasıl ya nasıl aklım almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…