Eski sevgilim Geri döner mi?

yazgulu34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
11
2
6
27
3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?

3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?
Millet aynı evin içinde kocası tarafından aldatılıyor. Siz burayı geçin, adam zaten sevmiyorum demiş, yalvarmışsınız, yetmemiş sanki sapıkmışsınız gibi adres değiştiririmm deyip engel atmış.

Cidden dönse kabul mu yani ??? Yuh.

Baskasinin fiziken olmasi sart degil. Aklinda baskasi vardir, baskasindan hoşlanıyordur. Sizinle kesin bitirip onunla denemek istiyordur.

Baskasi olmasa bile yuzunuze sizi sevmedigini, adresini telefonunu degistirecegini soyleyen adamla barismayi niye istiyorsunuz? Tekrar ayrılsın diye mi?

O çok sorunlar ne mesela???Adam bu sorunlardan dolayı kopmuş sizden belli de etmiştir eminim yeni dalı tutmadan öncekini bırakmamış.Sizde hayal dünyasında yaşayıp durmuşsunuz.. eee şimdi kim bu hikayede zararlı çıktı??? Biz kadınlar akıllı olmak zorundayız aşık olunca beynini sandığa kapatmanın alemi yok.

Şuraya konu açacağım Allah'ını seven üzerime dua atsın da dogurayim artik, dur şimdi konuları karıştırma kafamı dağıtmaya çıktım piyasaya :KK59:
Dağıtma dağıtmaa, full focus sancına odaklan😂 bu gece bitir bu işi. Biz cemi cümle senin derdinde, sen Hala milletin exinin derdinde ya yiter be yiterr

Normalde erkekler kendisiyle beraber olmayı bu kadar isteyen bir kadın varken hayatında başka birisi varsa da diğerini yedekte tutmak için saklıyolar. Adam demek ki gerçekten hayatındaki kişiyi seviyor ve onunla gelecek düşünüyor ki açık açık söylemiş hayatımda biri var diye. Hayatında biri olmadığını söylese ve inanmasanız anlarım da, hayatında biri olduğunu söyleyene inanmamak ve hayır hayatında biri yok demek mantıklı mı sizce?

Yeni sevgilisi sizi öğrenmiş ve direkt o kadın engelletmiş bile olabilir.

Böyle deyip sabaha kizalar ben doğurdum diye gelirmişsin şuraya😂Hadi sağlıkla gelsin bir avazda inşallah
Aminnn, sağolasın, Doktora kalsa bir aydır doğuracaktım, en son dün akşama tekrar gel doğumun baslamis dedi, gittim dogurasin kaçmış sancilan geri gel sabah dedi, bu sefer de ben gitmiyorum bakalım ne zaman doğacak bu bebe 😂😂

Bu arada ne yapayım milletin derdine düştüm şuralara 😂😂

Dağıtma dağıtmaa, full focus sancına odaklan😂 bu gece bitir bu işi. Biz cemi cümle senin derdinde, sen Hala milletin exinin derdinde ya yiter be yiterr
Ya çok tatlısın, bı doğurmaya gideyim ilk size haber vereceğim zaten :KK36:

Dayanamıyorum bu konulara ne yapayım ya, sevmiyorum diyor sevmiyorum, konu sahibi yalvardım diyor, aklımı yiyeceğim 🥴

Ya şunu yapmayın ya. Sen gideni döndürmeye çalıştıkça o seni zavallı görüp duygularını kullanacak, böyle kötü hatta daha da kötü davranacak. Üstüne gittikçe sana zarar verecek. Kendine yapma bunu bırak gitsin dışarıda adam mı yok.. Ne yaşadıysanız yaşadınız inan seni sevecek, gerçekten değer verecek insanlar çıkacak karşına. Toksik bi ilişkiden kurtulmuşsun. Sen de onu engelle her yerden asıl o sana ulaşamasın.

Doktora kalsa bir aydır doğuracaktım, en son dün akşama tekrar gel doğumun baslamis dedi, gittim dogurasin kaçmış sancilan geri gel sabah dedi, bu sefer de ben gitmiyorum bakalım ne zaman doğacak bu bebe 😂😂
Mahinurun konusuna git okudukça stresten doğum başlar

Back
X