Aynı yerde yaşıyoruz, dışarı çıkıyorum hep onun yanındaki tipler beni kesiyor, dik dik bakıyorlar taciz eder gibi ve birbirlerine bir şeyler söylüyorlar. Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum bu kişiler tarafından, şu anda sırıtarak bakıyorlar, rahatsız edip duruyorlar bu şekilde. Ne yapmalıyım? Şeytan diyor ki ara ağzına geleni söyle...
Zaten soruda bunu belirttim...Sizin bulunduğunuz ortamla ilgili bir probleminiz yoktu önceki konunuzda. Hatta : o ortamdan uzaklaşın yazdığım için bana tepki göstermiştiniz.
Önceki konunuzda eski sevgilinizin yanındaki adama aşık olduğunuzu söylüyor , fikir istiyordunuz.
İlişki boyunca çirkeflik yapıp beni sevmediğini söyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam için çirkefleşiyor..
İlişki boyunca çirkeflik yapıp beni sevmediğini söyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam için çirkefleşiyor... Bu aşık olduğum ve bana aşık olduğunu bildiğim erkek, eski erkek arkadaşımın abi dediği ve yanında takıldığı biri. Sana aşık mı, hisleri mi var...www.kadinlarkulubu.com
Demek ki yeni bir problem? Zaten soruda belirttim! Hayır okuyorsunuz madem karşınızdakini muhakeme etmeden dikkatle okuduğunuzu anlayın.Sizin bulunduğunuz ortamla ilgili bir probleminiz yoktu önceki konunuzda. Hatta : o ortamdan uzaklaşın yazdığım için bana tepki göstermiştiniz.
Önceki konunuzda eski sevgilinizin yanındaki adama aşık olduğunuzu söylüyor , fikir istiyordunuz.
İlişki boyunca çirkeflik yapıp beni sevmediğini söyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam için çirkefleşiyor..
İlişki boyunca çirkeflik yapıp beni sevmediğini söyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam için çirkefleşiyor... Bu aşık olduğum ve bana aşık olduğunu bildiğim erkek, eski erkek arkadaşımın abi dediği ve yanında takıldığı biri. Sana aşık mı, hisleri mi var...www.kadinlarkulubu.com
Kadın açık aramamış ki, durumu netleştirmiş. Şimdi konuya ortada hiçbir şey yokken size tuhaf bakmaları şeklinde yorum yapacak tonlarca insan olacaktı ama boşa. Muhtemelen bu aşık olma meselesi yüzünden bakıyor, rahatsız ediyorlardır. Yine de buna hakları yok o başka mesele.Zaten soruda bunu belirttim...yeni bir problem! Hep böyle açık arar gibi muhakemeye mi tutacaksınız?
Şu yazdığınız ortama bakınca çok da nezih bir yerde yaşamıyor gibi geldiniz banaZaten soruda bunu belirttim...yeni bir problem! Hep böyle açık arar gibi muhakemeye mi tutacaksınız?
+1Sizin bulunduğunuz ortamla ilgili bir probleminiz yoktu önceki konunuzda. Hatta : o ortamdan uzaklaşın yazdığım için bana tepki göstermiştiniz.
Sizi benim açtığım konuları sürekli taviz ettiğiniz için şikayet ettim. Umarım bundan sonra uslu durursunuz!
Ülkenin hemen her yerinde taciz vb vakalar oluyor. Nezihlikle ne alakası var bunun?Şu yazdığınız ortama bakınca çok da nezih bir yerde yaşamıyor gibi geldiniz bana
İstedigim kisiyi hakli gormekte ozgurum..Sizi benim açtığım konuları sürekli taviz ettiğiniz için şikayet ettim. Umarım bundan sonra uslu durursunuz!
Size o ortamın iyi olmadığı söylenirken böyle çemkiriyordunuzBe diyorsun sen ya? Bu ortam derken genelevden mi bahsediyorsun? Bu ne yobaz fikşr yapısı? Bir iş yeri küçük bir cafe, işletme dükkanı. Bana göre de siz çok yobaz veya çok bastırılmış bir kişiliksiniz, ya da her şeye aa namahrem gözüyle bakan, münzavi gbi hayat sürüyorsunuz herhalde? Uyanın, bunlar gerçek. Hayatı yaşamadan bilemezsiniz tabii, önce yaşamak lazım. Nasıl yaşadığı da kişinin seçimidir. Sana yargılama hakkını kim veriyor? Cahillik... Böyle bir yorum yaptığına göre nasıl bir dünyada yaşadığının farkında değilsin. Bence dışarı çıkıp, biraz sosyalleşmeyi, insan tanımayı dene! Belki seninkinden farklı hayatlara saygı duyarsın. Nasıl fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?