Eski sevgilim hakkımda iftira ediyormuş etrafındaki herkese

Lalalinda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
58
-9
3
32
Aynı yerde yaşıyoruz, dışarı çıkıyorum hep onun yanındaki tipler beni kesiyor, dik dik bakıyorlar taciz eder gibi ve birbirlerine bir şeyler söylüyorlar. Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum bu kişiler tarafından, şu anda sırıtarak bakıyorlar, rahatsız edip duruyorlar bu şekilde. Ne yapmalıyım? Şeytan diyor ki ara ağzına geleni söyle...

Erkek arkadaşının arkandan konuşabileceği bir şey var mı? Aranızda bir şeyler geçti mi? Ya da ona fotoğraf falan attın mı? Malesef bazı erkekler böyle şeyleri paylaşabiliyo çevresiyle. Çok iğrenç olsada.

Aynı yerde yaşıyoruz, dışarı çıkıyorum hep onun yanındaki tipler beni kesiyor, dik dik bakıyorlar taciz eder gibi ve birbirlerine bir şeyler söylüyorlar. Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum bu kişiler tarafından, şu anda sırıtarak bakıyorlar, rahatsız edip duruyorlar bu şekilde. Ne yapmalıyım? Şeytan diyor ki ara ağzına geleni söyle...

Sizin bulunduğunuz ortamla ilgili bir probleminiz yoktu önceki konunuzda. Hatta : o ortamdan uzaklaşın yazdığım için bana tepki göstermiştiniz.

Önceki konunuzda eski sevgilinizin yanındaki adama aşık olduğunuzu söylüyor , fikir istiyordunuz.

Sizin bulunduğunuz ortamla ilgili bir probleminiz yoktu önceki konunuzda. Hatta : o ortamdan uzaklaşın yazdığım için bana tepki göstermiştiniz.

Önceki konunuzda eski sevgilinizin yanındaki adama aşık olduğunuzu söylüyor , fikir istiyordunuz.

Zaten soruda bunu belirttim... 😤 yeni bir problem! Hep böyle açık arar gibi muhakemeye mi tutacaksınız?

Demek ki yeni bir problem? Zaten soruda belirttim! Hayır okuyorsunuz madem karşınızdakini muhakeme etmeden dikkatle okuduğunuzu anlayın.

Konuşucak ne varki? Aranizda özel bişey gectiyse sagda solda anlatiyorsa o onun midesizligi sen duyma görme boşver yarasi olan gocunur :KK12:

Zaten soruda bunu belirttim... 😤 yeni bir problem! Hep böyle açık arar gibi muhakemeye mi tutacaksınız?
Kadın açık aramamış ki, durumu netleştirmiş. Şimdi konuya ortada hiçbir şey yokken size tuhaf bakmaları şeklinde yorum yapacak tonlarca insan olacaktı ama boşa. Muhtemelen bu aşık olma meselesi yüzünden bakıyor, rahatsız ediyorlardır. Yine de buna hakları yok o başka mesele.

+1

Şu yazdığınız ortama bakınca çok da nezih bir yerde yaşamıyor gibi geldiniz bana
Ülkenin hemen her yerinde taciz vb vakalar oluyor. Nezihlikle ne alakası var bunun? 😄 Üçüncü sayfa haberlerini daha sık okumanızı tavsiye ediyorum...

Sizi benim açtığım konuları sürekli taviz ettiğiniz için şikayet ettim. Umarım bundan sonra uslu durursunuz!
İstedigim kisiyi hakli gormekte ozgurum..
Bence cikislariniz,ozellikle yorum yapan kisilere karsi cok saldirgan..
Tutumunuz ve tavriniz cok olumsuz..
Yorum istemiyorsaniz,konu acmayacaksiniz.Hakaret olmamak kaydiyla pek tabi :)
Taciz farkli bir sey..Siz,sizinle ayni duzlemde,ayni paydada,ayni dogrultuda bulunmayan kisileri tacizci olarak niteliyorsunuz.
Her konunuzda size katilmak durumunda degiliz. :)
İnsanlara okb'li diyorsunuz,fasit diyorsunuz,yobaz diyorsunuz..Eski mesajlarinizda mevcut bunlar..

Be diyorsun sen ya? Bu ortam derken genelevden mi bahsediyorsun? Bu ne yobaz fikşr yapısı? Bir iş yeri küçük bir cafe, işletme dükkanı. Bana göre de siz çok yobaz veya çok bastırılmış bir kişiliksiniz, ya da her şeye aa namahrem gözüyle bakan, münzavi gbi hayat sürüyorsunuz herhalde? Uyanın, bunlar gerçek. Hayatı yaşamadan bilemezsiniz tabii, önce yaşamak lazım. Nasıl yaşadığı da kişinin seçimidir. Sana yargılama hakkını kim veriyor? Cahillik... Böyle bir yorum yaptığına göre nasıl bir dünyada yaşadığının farkında değilsin. Bence dışarı çıkıp, biraz sosyalleşmeyi, insan tanımayı dene! Belki seninkinden farklı hayatlara saygı duyarsın. Nasıl fikir?
Size o ortamın iyi olmadığı söylenirken böyle çemkiriyordunuz :işsiz::işsiz::işsiz: dükkan önünde boş boş takılan serserilere aşık olan sizsiniz. Üstelik eski sevgilinizin yakın arkadaşıymış. Hayatınızda sevgiliniz varken bile size bakıyormuş bu adam. Bütün verileri toplayınca hepsinin çöp olduğu belli oluyor. Hiç şaşırmadım şimdi anlattığınız olaya

Back
X