Eski sevgilim hala iletişim kurma derdinde niyeyse?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
Benim istediğim iletişimi tümüyle kesmek. Beni sevdiğini de düşünmüyorum. Baktım hala bana msj atmaya devam ediyor.
En son yazdığı mesajları şimdiki sevgilisine gönderdim. Ne mal olduğunu görsün diye. Kız hiçbirşey yokmuş gibi görüşmeye devam ediyor.
Bu kadar mı gurursuz olduk

Son düzenleme:
Bundan sonra kapında yatsa bile sevgilisine duyurman gerekmiyor. Kızın mide sağlam demek ki:) salla ne uğraşıyorsun gereksizlerle

heryerden engelle gitsin.bir daha yazmayın ne halleri varsa görsünler.kıza neler anlatmıştır o şimdi kızında işine gelmiş inanmıştır

Neden engellemedin? Ulasmasini istemeseydin tum ipleri keserdin

Burda bir üye vardı, sevgilim eski sevgilisine yazmış, o da mesajları bana attı diye o kişi sen misin yoksa

Eee, dun actiginiz konuda sevgilinizin eski sevgilisine goruselim mi diye mesaj attigini yazmistiniz. Yanlis mi hatirliyorum?

seni deli ilan edip arkandan iyi sallayip savurmustur, genelde eski kadin( sevgili/es) delidir ve kafayi yeni sevgiliye takar hesabi...uzak dur bunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…