Yanlış anlamayinda eski sevgiliniz aradiginda bence dahada sert bir tepki verneliydiniz ne curretle evli bir bayani arayabiliyor? Helal edin gitsin derim ben aksi taktirde onu yoksayamayacaginizi dusunenlerdenim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu adamın amacının helallik istemek olduğunu sanmıyorum. Sizi hala seviyor ve onca yaşananlara rağmen "belki" diyor bence. Arayınca açmayın ya da hattınızı falan değiştirin. Siz onunla konuştukça ümitlenecektir. Kestirip atın
Esinize söyleyin bu konusmayi bence .
Gizli kalmasi olmaz .
Hakkinizi da helal edin .
Öte dünyada bir daha karsilasmamak için.
Borç aldiği para ne kadar ki ?
Esime soylersem huzurumuz kaçar diye endiseliyim sonuçta hicbir erkek böyle bir durumdan hoşlanmaz. 2.500 tl idi verdigim miktar vermesede olur o da umrumda degil huzurum kacmasin yeter
Çok mantıklı düşünmüşsünüz. Takdir ettim.
Çokda güzel ifade etmişsiniz kendinizi.
Bencede vicdanını rahatlatmasına izin verme. Ama bşda seni ararsa eşine söyle, ve kesinlikle seni aramsına engel ol.
Ediyorum veya etmiyorum deme, geçmişe dair hiçbir muhabbete girme tek söylediğin beni arama konuşmak istemiyorum olsun.
Sakın başını belaya sarma.
arkadaşlar bir seneye yakin evliyim eşimlede mutluyum Elhamdulillah. Esimle tanismadan once bir sevgilim olmustu birbirimizi cok sevmistik ama buna ragmen bereber oldugumuz zaman icinde cok aci çekmiştim. Basindan bir evlilik gectigi icin Evlilikten korkuyordu ( evlilik icin hic baski yapmadim belirtiyim sonumuz yok diyordu hep) ve bu yuzden beni öldü say dedi gitti. 3 sene beraberdik ve hep bekledim hazir olmasını ama bu son sozu ve yaptigi sevsemde yetti artik dedirtti. Beni haketmiyordu ojun icin onca sey yaptim yine olmadi. Biraktim oluruna Gitmedim pesinden bu sefer. Onunla öyle cok sey yaşamıştımki unutmam cok zor oldu sonra esimle tanıştım sevdim esimde beni sevdi evlendik. Sonra onunda evlendigini duydum. Hayirlisi dedim gectim. O simdi 6 aylik evli ve dun beni aradı helallik istiyor. Bana hep dua ediyormuş aklimdasin filan diyor arama beni dedim görüşmek istemiyorum eşime böyle bir haksızlık yapamam. Bana cektirdikleri icine yara olmuş sanirim kendini rahatlatmak icin helallik istiyor diye düşünüyorum. Dunden beri başım ağrıyor. Hakkimi helal etmeyi düşünmüyorum eger helal edersem sanki o cektigim acilar aglayarak gecirdigim gecelere haksizlik olacakmis gibi hissediyorum yoksa benimle evlenmedigi icin oyle bir dusuncem yok onca cektigim acilar varken Hakkimi helal etmeli miyim fikrinizi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?