Amacı helallik almak olabilir fakat o helalliği verdiğinizde , sizin içiniz rahat edecek mi..
Eşinizin bu durumdan haberi olacak mı ..
Eşiniz bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olacak ..
Hadi diyelim telefondan bir şekilde ''helal olsun'' dediniz ve sonrasınsa hattınızı değiştirmek istediğinizde eşiniz ''neden değiştiriyorsun'' dediğinde bahaneniz ne olacak ?
Ya sizden şüphe duyarsa..
Bu kişinin amacı helallik alıp iç rahatlatmak değil , sizi ve kendisini günaha sürüklemek bence..
O da evlenmiş sende evlenmişsin.
Evli barklı adam nasıl oluyordu hala eski ilişkilerini düşünüp' ay şundan bi helallik alayım da içim rahatlasın'' diyebiliyor anlamıyorum..
Bunu eşi öğrence''noluyorsun be !'' der..
Konuşmakla hata etmişsiniz..
Artık telefondan ararsa bir daha aramaması gerektiğini söyleyip, numarasını engelleyebilirdiniz..
Face kullanıyorsanız oradan yazıyorsa yine aynı şekilde engeli bassaydınız..
Mesaj atıyorsada engelleseydiniz..
Yarın bir gün bu sizin için normal bir durum gibi gelsede bu olay duyulursa eşleriniz tarafından evde tartışma çıkabilir..
Numarasi bende kayıtli değildi numarayi gorunce tanımadım oyle actim maalesefki. faceye gelince bu ve benzeri bir durumda kalmamak icin hesabimi evlendigim zaman dondurdum. Aradiginda da zaten arama dedim Hattımi degistirmeyi düşünüyorum evet ama esime ne söyleyeceğimi dediginiz gibi gerçekten bilmiyorum
bi daha ararsa açma.ya da şindiki telefonlarda arama engelleme var.bunu kullan.ya da son kez aç ve sakın arama de.sertçe konuş onunla.lafı uzatmasına izin verme asla.bir arkadaş demişki yaptığı çakallık.aynen katılıyorum.çakallıktır bu.helallik bahanedir.Numarasi bende kayıtli değildi numarayi gorunce tanımadım oyle actim maalesefki. faceye gelince bu ve benzeri bir durumda kalmamak icin hesabimi evlendigim zaman dondurdum. Aradiginda da zaten arama dedim Hattımi degistirmeyi düşünüyorum evet ama esime ne söyleyeceğimi dediginiz gibi gerçekten bilmiyorum
arkadaşlar bir seneye yakin evliyim eşimlede mutluyum Elhamdulillah. Esimle tanismadan once bir sevgilim olmustu birbirimizi cok sevmistik ama buna ragmen bereber oldugumuz zaman icinde cok aci çekmiştim. Basindan bir evlilik gectigi icin Evlilikten korkuyordu ( evlilik icin hic baski yapmadim belirtiyim sonumuz yok diyordu hep) ve bu yuzden beni öldü say dedi gitti. 3 sene beraberdik ve hep bekledim hazir olmasını ama bu son sozu ve yaptigi sevsemde yetti artik dedirtti. Beni haketmiyordu ojun icin onca sey yaptim yine olmadi. Biraktim oluruna Gitmedim pesinden bu sefer. Onunla öyle cok sey yaşamıştımki unutmam cok zor oldu sonra esimle tanıştım sevdim esimde beni sevdi evlendik. Sonra onunda evlendigini duydum. Hayirlisi dedim gectim. O simdi 6 aylik evli ve dun beni aradı helallik istiyor. Bana hep dua ediyormuş aklimdasin filan diyor arama beni dedim görüşmek istemiyorum eşime böyle bir haksızlık yapamam. Bana cektirdikleri icine yara olmuş sanirim kendini rahatlatmak icin helallik istiyor diye düşünüyorum. Dunden beri başım ağrıyor. Hakkimi helal etmeyi düşünmüyorum eger helal edersem sanki o cektigim acilar aglayarak gecirdigim gecelere haksizlik olacakmis gibi hissediyorum yoksa benimle evlenmedigi icin oyle bir dusuncem yok onca cektigim acilar varken Hakkimi helal etmeli miyim fikrinizi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?