eski sevgilim helallik istiyor ne yapmaliyim??

Ben olsam arana dediğim halde arıyosa başımdam def etmeye bakarım. Yoksa eşimle huzurum kalmz. Eşimede anlatırım biraz zamn geçtikten sonra çünkü benm ağzım durmaz, kızcağını bilsemde içimde tutamam hiç bişeyi.

Teli kapattıktan sonra birde msj cekti aklimda kotu biri olarak kalmak istemiyormus. sanki hakkimi helal etsem yaptiklari değişecekmis gibi! Cvp vermedim bunca zaman sonra boyle yapmasi bile bir hak!

Son düzenleme:
anca dank etmiş kafasına dengesizin. eger ondan kurtulmak ıstıyorsan onunla asla bidaha konusma telini degıstır

Yani genc bi bayanin hayallerini yikarak aniden cekip gitmeye elverebilen dini yonu evlendikten sonra mi helallik isteyecek ve bu durumu onemseyecek kadar yucelmis ? İmana mi gelmis bikac ayda ?
Sizin esinizi eski sevgilisi arasa ne hissedersiniz ?
Veya o adamin esi kocasinin sizi aradigini bilse ne hisseder ? Yani bu adam simdi karisina da haksizlik etmis olmadi mi ? Bunlari dusunmuyor ama sizin helalliginizi dusunuyor.
Evlilikten korkan adam gidip oyle aniden evlenebiliyorsa aklima ilk gelen tutarsiz bir kisiligi oldugu olur.belli ki
once ilk esinden sıkılmıs,sonra sizden,simdi de karisindan..nacizane fikrim
Uzak durun.

Unutmadan ekleyeyim,derdi gercekten helallik olan adam hadi dayanamadi utana sıkıla 1 defa arar,Allah rizasi icin helal et der,karari sana birakir,illa parani verecekse de hesap numarasi ister ve parayi havale eder.seni tekrar arayacagim demez asla.karisina uzuldum

Amacı helallik almak olabilir fakat o helalliği verdiğinizde , sizin içiniz rahat edecek mi..
Eşinizin bu durumdan haberi olacak mı ..
Eşiniz bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olacak ..
Hadi diyelim telefondan bir şekilde ''helal olsun'' dediniz ve sonrasınsa hattınızı değiştirmek istediğinizde eşiniz ''neden değiştiriyorsun'' dediğinde bahaneniz ne olacak ?
Ya sizden şüphe duyarsa..

Bu kişinin amacı helallik alıp iç rahatlatmak değil , sizi ve kendisini günaha sürüklemek bence..
O da evlenmiş sende evlenmişsin.

Evli barklı adam nasıl oluyordu hala eski ilişkilerini düşünüp' ay şundan bi helallik alayım da içim rahatlasın'' diyebiliyor anlamıyorum..
Bunu eşi öğrence''noluyorsun be !'' der..

Konuşmakla hata etmişsiniz..
Artık telefondan ararsa bir daha aramaması gerektiğini söyleyip, numarasını engelleyebilirdiniz..
Face kullanıyorsanız oradan yazıyorsa yine aynı şekilde engeli bassaydınız..
Mesaj atıyorsada engelleseydiniz..

Yarın bir gün bu sizin için normal bir durum gibi gelsede bu olay duyulursa eşleriniz tarafından evde tartışma çıkabilir..

benden helallik isteyen eski sevgilim evli ve bir çocuklu, yıllar sonra telefonumu alabilmek için arkadaşıma ondan helallik isteyeceğim, çocuğum hasta gibi şeyler uydurmuştu. bu tiplerin amacı gerçekten helallik istemek değil düpedüz çakallıktır. hiç aklınız karışmasın..

Numarasi bende kayıtli değildi numarayi gorunce tanımadım oyle actim maalesefki. faceye gelince bu ve benzeri bir durumda kalmamak icin hesabimi evlendigim zaman dondurdum. Aradiginda da zaten arama dedim Hattımi degistirmeyi düşünüyorum evet ama esime ne söyleyeceğimi dediginiz gibi gerçekten bilmiyorum

Şimdi durduk yere hattımı değiştiriyorum derseniz dikkatini çeker kendi kendinizi ele verirsiniz..
Rahatsız eden birilerimi var diye çıkışır yine anlayacağınız başınız ağrır..
Bence bu olayı eşinizden saklamayın. Bu teklifi o size sunar hattınız değiştirelim der.
Öğrendiğinde baya bi tepki gösterebilir herhalde.Ama söylemezseniz saklarsanız ve bu sakladığınızda bir şekilde onun kulağına giderse öğrenirse çok kötü olur ..

Bakın siz buraya konu açıyorsunuz.
Daha önceden ilişkileriyle ilgili kocam şöyle böyle diye eşinden gizli buralarda konu açan şahıslar , eşleri tarafından öğrenildi. Eşleride bana niye söylemiyorsun böyle mi düşünüyorsun vs gibilerinden tepki gösterdiği oldu. Şahit oldum şahit olduk..

O yüzden sizde yarın bir gün eşiniz buralarda takıldığınızı öğrenirde bir gün şeytan dürterse , veya pc geçmişine bakarsa telefon internet geçmişinizi kurcalarsa, ve bu olayıda buradan öğrenirse kendisini kötü hisseder size de çok kızar..

O yüzden eşinize böyle böyle oldu , sert çıkıştım bir daha aramaması söyleyip hemen kapadım telefonu diyip , anlatın derim..

Bu olaya yakın bir olay samimi bir arkadaşımın başına gelmişti.adam evlendi kız nişanlılı
Adam arıyor sana çok çektirdim,hakkını helal et,baya konuşma arkadaşıma musallat oldu.aslında amacı helalik değilmiş gizli gizli görüşmekmiş.
yapmayın sizin o telefonu açıp konuşmanız dahi hoş değil.eşiniz yapsaydı bunu.eski sevgilisi arasaydı ve siz duysaydınız tepkiniz normal olacakmıydı.

yuvanıza yazık etmeyin değmeyen bir insan için

bi daha ararsa açma.ya da şindiki telefonlarda arama engelleme var.bunu kullan.ya da son kez aç ve sakın arama de.sertçe konuş onunla.lafı uzatmasına izin verme asla.bir arkadaş demişki yaptığı çakallık.aynen katılıyorum.çakallıktır bu.helallik bahanedir.

Herseyi yap et sonrada , Helalik iste !! Sacmalik....

Ayrica seni aramasi hic hos degil.. Seninde bu durunda onunla konusman hic hos degil.

Esine karsi buyuk Saygisizlik bu....

Aradan onca zaman geçmiş, zamanında üzmüş ağlatmış yeni mi helallik aklına gelmiş. Hak mevzusunu umursadığını sanmıyorum umursayan insan üzmez, ahını almaz. Kesinlikle yeniden irtibata geçmek istiyor. Numara engelleme var artık hattınızı değiştirmek istemiyorsanız engelletin numarasını .

Etme arkadaşım hakkını helal falan..
Bilinçli edilen her eziyet bulsun cezasını.

Bir daha ararsa da muhattap olmazsın artık..Ben olsam telefonumu değiştirirdim hatta.

Her halti yapayim sonra hakkini helal et. Baska?

Bence helal ettim tamam arama de.(bu arada hiç yalan söyleyemem ben ama becerebilirsen yap bence).
Ama etme helal:))Zaten birşeyler çektiysen öbür dünyada onun acısını o çekecek.

Bu arada helal etmeme durumunda emin değilim ama helalleşebilmek için sırat köprüsünden geçmeden önce bekleyecekmişsin. Hızlı geçmek varken beklemek niye?? Bu dünyada bile savcı var . Öbür dünyada herşey daha adil olacak emin ol. sen bilirsin. Ama ettim deki arayacak bahane kalmasın:)

Allaha devret. O gorur hesabini. Sen icinde boyle bi duygu tasima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…