Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Aynen öyle ya yediremiyorum yani bu kadar çabuk macera mı arıyor diyorum ne bileyim erkeklerden soguyorum hepsi aynı mı acaba diye çünkü o farklı sanıyordumAyrıldım her kıza yürüyeyim, biri denk gelirse kafayı dağıtırım ruh hali bence
Ama ne olursa olsun bu adam senin için doğru biri değilmiş zaten, bu kadar çabuk Yen'i mecralara açılmış. Sende zamanla unutacaksın muhakkak, umarım önüne değerini bilen düzgün biri çıkar
Erkekler bizim kadar duygusal değil malesef, daha çok düz mantıklar .sanırım bu oğlan birde polisti dimi Doğuda. O şimdi kafa dağıtacak birini arıyordur muhtemelenAynen öyle ya yediremiyorum yani bu kadar çabuk macera mı arıyor diyorum ne bileyim erkeklerden soguyorum hepsi aynı mı acaba diye çünkü o farklı sanıyordum
polisti ama şuan doguda değil daha gitmedi normal bi şehirdeErkekler bizim kadar duygusal değil malesef, daha çok düz mantıklar .sanırım bu oğlan birde polisti dimi Doğuda. O şimdi kafa dağıtacak birini arıyordur muhtemelen
Her halükarda seni haketmiyormuş , ilerde üzüleceğine şimdi üzülmen daha iyi.polisti ama şuan doguda değil daha gitmedi normal bi şehirde
Evet bunu yapmam lazımKendinize bir söz verin ve birdaha asla onu takip etmeyin. Bir kere bile olsa bakmamalısınız. Her defasında depreştiriyorsunuz duygularınızı. Bu şekilde ondan gerçek anlamda vazgeçemezsiniz ve unutamazsınız.
inşallahHer halükarda seni haketmiyormuş , ilerde üzüleceğine şimdi üzülmen daha iyi.
inşallah düzgün biri çıkar karşına da iyiki bu kişi olmamış dersin
biliyorum bakmayacağım diye söz veriyorum kendime ama işte...Takip ederseniz daha da kötü olacaksınız.
Ya neye üzülüyorum biliyor musun, o benim ilk sevgilimdi ve ben onu kendi kafamda mukemmel olarak kodlamışım. o doğru insan demiştim kendime ve inanmıştım gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise sıradan bir adam olduğunu gördüm. Bu canımı acıtıyor.Erkeklerin nedense bizim gibi duygusal olup kafaya taktıklarını düşünmüyorum. Üniversitedeyken yakın bir arkadaşımın 8 yıllık ilişkisi bitmişti. Hemen ardından ikisi de çok mutluydular ve başkalarıyla evlendiler. Artık takip etmemelisin. Gerçekten seven bir insan olsaydı elbette ki sizi ne olursa olsun bırakmazdı. Çözüme kavuştururdu. Bu güzelim dönemlerini onu takip ederek, stalk yaparak heba etmemelisin.
ahahaha :) çok güzelmiş bu
Düşündüm çünkü evlenmeyi beklemek istemediği için ayrıldık bir an önce evlenmek istiyor(du) güya. Görücü usulü evleneceğini ima etmişti ayrılınca. Demek ki anıları silmek için başka kız olursa takılırım diye düşünüyor vallahi kalbim sıkışıyor onun böyle bi adam olma ihtimalini düşününce24 yaşındasınız ama eklediği kızlara ciddi gözle bakabilme ihtimalini bile düşünmüşsünüz..Sizde ekleyin onunda gözüne gözüne sokun.. bu kadar kadın delisi birine yapabilecek en güzel hareket bu olur
Düşündüm çünkü evlenmeyi beklemek istemediği için ayrıldık bir an önce evlenmek istiyor(du) güya. Görücü usulü evleneceğini ima etmişti ayrılınca. Demek ki anıları silmek için başka kız olursa takılırım diye düşünüyor vallahi kalbim sıkışıyor onun böyle bi adam olma ihtimalini düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?