Eski sevgilim kızları ekliyor

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Şimdi diyeceksiniz ki eski sevgili adı üstünde sen de bakma ama öyle olmuyor işte. 1 ay oldu arada stalkluyorum maalesef elimde değil 2 kızı falan eklemiş biri çok alakasız bir tip diğeri güzel bir kız kızlar benim gibi giyimleri de elbiseli şortlu vs.. (Güya ayrılma sebeplerimizden biri de ailelerin uyumsuz olmasıydı ben seni kısıtlarım makyajına kıyafetine karışırım falan diyordu) Şimdi gidip öyle kızları eklemesi tuhafıma gidiyor. Demek sadece eğlenmek için ekliyor ediyor konuşuyordur da zaten. O hayatına devam ederken 1 buçuk seneden sonra benim böyle kendimi yemem içime dokunuyor ya. Ben niye umursamazca devam edemiyorum hayatıma ileriye bakamıyorum. Ya da erkekler ilk başlarda özgürüm modunda olur sonradan acısı çıkar derler ya öyle mi cidden?Şu an ayrıldım mutluyum her kıza yürüyeyim ruh halinde midir? Bana dönmese de tekrar birleşmesek de pişman olsun üzülsün istiyorum.

Ayrıldım her kıza yürüyeyim, biri denk gelirse kafayı dağıtırım ruh hali bence
Ama ne olursa olsun bu adam senin için doğru biri değilmiş zaten, bu kadar çabuk Yen'i mecralara açılmış. Sende zamanla unutacaksın muhakkak, umarım önüne değerini bilen düzgün biri çıkar

Aynen öyle ya yediremiyorum yani bu kadar çabuk macera mı arıyor diyorum ne bileyim erkeklerden soguyorum hepsi aynı mı acaba diye çünkü o farklı sanıyordum

Aynen öyle ya yediremiyorum yani bu kadar çabuk macera mı arıyor diyorum ne bileyim erkeklerden soguyorum hepsi aynı mı acaba diye çünkü o farklı sanıyordum
Erkekler bizim kadar duygusal değil malesef, daha çok düz mantıklar .sanırım bu oğlan birde polisti dimi Doğuda. O şimdi kafa dağıtacak birini arıyordur muhtemelen

Erkekler bizim kadar duygusal değil malesef, daha çok düz mantıklar .sanırım bu oğlan birde polisti dimi Doğuda. O şimdi kafa dağıtacak birini arıyordur muhtemelen
polisti ama şuan doguda değil daha gitmedi normal bi şehirde

Kendinize bir söz verin ve birdaha asla onu takip etmeyin. Bir kere bile olsa bakmamalısınız. Her defasında depreştiriyorsunuz duygularınızı. Bu şekilde ondan gerçek anlamda vazgeçemezsiniz ve unutamazsınız.

Kendinize bir söz verin ve birdaha asla onu takip etmeyin. Bir kere bile olsa bakmamalısınız. Her defasında depreştiriyorsunuz duygularınızı. Bu şekilde ondan gerçek anlamda vazgeçemezsiniz ve unutamazsınız.
Evet bunu yapmam lazım

Erkeklerin nedense bizim gibi duygusal olup kafaya taktıklarını düşünmüyorum. Üniversitedeyken yakın bir arkadaşımın 8 yıllık ilişkisi bitmişti. Hemen ardından ikisi de çok mutluydular ve başkalarıyla evlendiler. Artık takip etmemelisin. Gerçekten seven bir insan olsaydı elbette ki sizi ne olursa olsun bırakmazdı. Çözüme kavuştururdu. Bu güzelim dönemlerini onu takip ederek, stalk yaparak heba etmemelisin.

Ya neye üzülüyorum biliyor musun, o benim ilk sevgilimdi ve ben onu kendi kafamda mukemmel olarak kodlamışım. o doğru insan demiştim kendime ve inanmıştım gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise sıradan bir adam olduğunu gördüm. Bu canımı acıtıyor.

24 yaşındasınız ama eklediği kızlara ciddi gözle bakabilme ihtimalini bile düşünmüşsünüz..Sizde ekleyin onunda gözüne gözüne sokun.. bu kadar kadın delisi birine yapabilecek en güzel hareket bu olur

Düşündüm çünkü evlenmeyi beklemek istemediği için ayrıldık bir an önce evlenmek istiyor(du) güya. Görücü usulü evleneceğini ima etmişti ayrılınca. Demek ki anıları silmek için başka kız olursa takılırım diye düşünüyor vallahi kalbim sıkışıyor onun böyle bi adam olma ihtimalini düşününce

bırak takılsın istediğini yapsın nasıl pişman olucak gözlerinizle göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…