Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Tahmin edebiliyorum o zaman da benim ona hissim kalmaz muhtemelenbırak takılsın istediğini yapsın nasıl pişman olucak gözlerinizle göreceksiniz
Ne dalgası ne haddime. Ciddiyim sevgilisi olanlar bile yapıyor herkesin başına gelmiştir. Ülkemizde erkekler sosyal medyayı böyle kullanıyor maalesef. O yüzden çok kafana takma demek istiyorum. Üzülme de.Dalga geçince ne oluyor anlamıyorum
Şu an ayrılık yeni sayılır o yüzden hazmedemiyorum hemen başka kızlarla mı konuşuyor vs diyeNe dalgası ne haddime. Ciddiyim sevgilisi olanlar bile yapıyor herkesin başına gelmiştir. Ülkemizde erkekler sosyal medyayı böyle kullanıyor maalesef. O yüzden çok kafana takma demek istiyorum. Üzülme de.
Konuşuyordur muhtemelen kafasını dağıtmak için. Bence sen de kafanı dağıt.Şu an ayrılık yeni sayılır o yüzden hazmedemiyorum hemen başka kızlarla mı konuşuyor vs diye
Kafamı nasıl dağıtacağını bilmiyorum açıkçası :)) Hiçbir şey dağıtamıyor maalesefKonuşuyordur muhtemelen kafasını dağıtmak için. Bence sen de kafanı dağıt.
Ne ayrı yazılır :)))) Ayrıca bu ne biçimbi cevap, demek ki bunu soran kadının kalbi kırık soruyor değil mi? Amaç ne bunu yazarken? sevgilisinden yeni ayrılan bir erkeğe yamanmaya mı çalışıyorsunuz?Sizene ?
Evet biliyorum mantık olarak diyorum ilerde mutsuz olurdum belki her şeyime karışacaktı mutsuz olacaktık belki evlensek boşanacaktık bile, mantıklı düşününce biliyorum böyle olduğunu. Ama kalbim öyle demiyor işte ne olursa olsun beynimin sesini kısıyor üzülüyorumÜzülsün istiyorsan, hayatına odaklan okulunda işinde başarılı ol, emin ol, o da sana bakıyordur, kimseye de kendini kısıtlatırma, bak buradaki konulara, kadınlar neler yaşıyorböyle kısıtlarım, senin ailen rahat biz aşırı süper şort karşıtı bie aileyiz, makyaj istemem veya tam tersi adamlara yallah güle güle, bir erkeğe onu ekledin o kız kim, bunu beğendin vb kavga etmenin faydası da olmaz, sevgililik ne için tanımak için, gözlemlersin baktın böyle davranışları var ayrılırsın, kimseye körü körüne bağlanma, ben bu dediklerimin hepsini yaptım çok mutlu evliliğim var, işim var, Allah en hayırlısını nasip etsin
Aynen öyle ya yediremiyorum yani bu kadar çabuk macera mı arıyor diyorum ne bileyim erkeklerden soguyorum hepsi aynı mı acaba diye çünkü o farklı sanıyordum
O geri gelse bile sorunları kesin çözüme kavuşturmadan asla barışamam yoksa yine aynı şeyleri baştan yaşarımBiliyorum kuzum işte doğruyu biliyoruz biz kadınlar ama yapamıyoruz, hep duygusal düşünüyoruz. Kendini oyalamaya bak bu günlerde, arkadaşlarınla görüş, ailenle bir yerlere git, film listesi yap onları izle vb, ayrılığa ve geçmiş ilişkine odaklanamamya çalış. Senin onu sevdiğini bilen bir erkek var karşında, bu sevgini seni değiştirmek için kullanmasına izin verme. Sosyal medyada çok paylaşım yapacak göreceksin, sırf sen o kim burası neresi kiminle gittin vb bir mesaj at diye, bana barışacaksın gibi geliyor ama
Biliyorum pişman olacak çünkü bana haksızlık etti. Benim ne kadar anlayışlı ne kadar farklı oldugumdan bahseder dururdu. Ne oldu şimdi bitirdi gitti ama değerimi anlayacak bir gün...içini rahatlatacaksa şöyle söyleyeyim. benzer sebeplerden 4 yıllık bir ilişkiyi bitirmiştim benden ayrıldıktan 2 hafta sonra bir kızla takılmaya başladı herkese mavi boncuk dağıttı. odönem önce sinir olsam da sonra kendi haline bıraktım ne aradım ne sordum ne takip ettim. benden ayrıldıktan altı ay sonra da biriyle evlendi. evlendiği kızı da yakından tanıyorum o derece...
ama 4 sene sonra ağlayarak aradı beni. boşanmak üzere olduğunu ve hakkımı helal etmemi istedi. bana yaptıklarını haketmediğimi vesaire. yıllardır pişman olduğunu o yaptıklarını düşümeden yaptığını falan filan. hoş ben aht edecek kadar takmamıştım kafaya ama pişman olması çok hoşuma gitti. içim rahatladı.
aynı şey daha sonra iki kez daha başıma geldi. ben arkamı dönüp hayatıma devam ettikçe bana yara vermeyeçalışanlar dönüp pişman oldular.
tavsiyem o ki bırak ne hali varsa görsün. benim pişmanlıklarını öğrenme şansım oldu o ayrı birsey ama hiç sen duymasan da bil ki bir gün bir yerlerde o pişmanlık onu yakalar.
Ne ayrı yazılır :)))) Ayrıca bu ne biçimbi cevap, demek ki bunu soran kadının kalbi kırık soruyor değil mi? Amaç ne bunu yazarken? sevgilisinden yeni ayrılan bir erkeğe yamanmaya mı çalışıyorsunuz?
Sen oyle san :) adam farkinda olsaydi birakmazdi zaten.. o o anlik agzina gelen laflar sadece farklisin guzelsin vs vs vs bos laf hepsiBiliyorum pişman olacak çünkü bana haksızlık etti. Benim ne kadar anlayışlı ne kadar farklı oldugumdan bahseder dururdu. Ne oldu şimdi bitirdi gitti ama değerimi anlayacak bir gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?