• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ne yapmak istiyor

Asyakrgzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
18
7
36
21
Biz komşuyduk sevgili olduk her şey çok güzeldi ayrılmak zorunda kaldık ailelerimiz istemedi daha sonra tekrar ben yaxdım ona birçok kez en son taşınacaklardı o zaman yazdım bana bir daha yazma dedi ağır şeyler söyledi engwlledi üzwrinden 5 ay geçti engelimi kaldırdı yaptığı şeyden geri dönmez neden böyle yaptı

Öylesine merak edip bi bakmak istemiştir

Biz komşuyduk sevgili olduk her şey çok güzeldi ayrılmak zorunda kaldık ailelerimiz istemedi daha sonra tekrar ben yaxdım ona birçok kez en son taşınacaklardı o zaman yazdım bana bir daha yazma dedi ağır şeyler söyledi engwlledi üzwrinden 5 ay geçti engelimi kaldırdı yaptığı şeyden geri dönmez neden böyle yaptı

Engellenenler listesinde birileri olmasını istemiyordur.

Üzerinden aylar geçmiş , yeniden kendisini sosyal medyadan izlemeye çalışacağınızı düşünmemiştir.

Boşta kalmış olabilir

Back
X