- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.086
- 598
- Konu Sahibi aslan12344
Ego. Bunlar hem çekip gider hem de unutulup gitmeyi sindiremezler. Siz yanacaksınız ki o ateşinizle ısınacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de çocuğun gündeminde daha çok. Kızın değil. Çocuk hikayelerine bakıp ortak arkadaşları arıyor engelleri acıyor. Kız da tepki veriyor bu ne diye. Gayet normal ve eğlenceli bir konuÜzerinden 1 sene geçmiş ama hala sizin gündeminizde ne yapmaya çalıştığını deli gibi merak ediyorsunuz yani üzerinden sadece sene geçmiş başka bir şey geçmemiş , sizin umrunuzda olmayabilir ama çoğunluğun umrunda olur genelde
Vala kusura bakmayında benim ex de başka kimse kalmamış gibi gidip arkadaşlarımla ilgilenirse ekleşirse dışarıdan farklı görünürse benimde gündemimde olur mecburen aşkından öldüğümden değil napıyo la bu iki midesiz diye sorgularım size iyi eğlenmelerİyi de çocuğun gündeminde daha çok. Kızın değil. Çocuk hikayelerine bakıp ortak arkadaşları arıyor engelleri acıyor. Kız da tepki veriyor bu ne diye. Gayet normal ve eğlenceli bir konu
En doğru yorum. Ne münasebet yaniBayyaa senelerdir arkadaşı olduğu için olabilir mi ? Sen ister misin en yakın arkadaşın eski sevgilinle sevgili olsun vala ben evli bile olsam rahatsız olurum eskiyi önemsediğimden değil arkadaşımdan midem bulanır demek ki gözün vardı zamanında derim
Ya lütfen okuduğunuzu anlama gibi becerilerinizi iyice geliştirdikten sonra konulara yorum yapın ya. BEN ONUN ARKADASI İLE İLGİLENMİYORUM, O DA BENİMLE İLGİLENMİYOR BİZ SADECE ARKADAŞIZ. ARAMIZDA Bİ SEY OLDUGUNU SANAN KİSİ SADECE ESKİ SEVGİLİM. Öf valla sıkıntı bastı sizden ya sanki adamla eski sevgilimden ayrıldıgım gibi arkadas oldum. Biz tamamen farklı yerde farklı insanlarla denk geldik arkadas olduk ve eski sevgilimden ayrılalı cok uzun zaman olmustu zaten.Vala kusura bakmayında benim ex de başka kimse kalmamış gibi gidip arkadaşlarımla ilgilenirse ekleşirse dışarıdan farklı görünürse benimde gündemimde olur mecburen aşkından öldüğümden değil napıyo la bu iki midesiz diye sorgularım size iyi eğlenmeler
Ortada hicbirsey yoktu ki eski sevgilim kendisi bu hikayeyi yazmıs resmen. Aramızda bir sey oldugunu sanacagı hicbirsey olmadıBenim de hoşuma gitmez eski sevgilim bile olsa bir arkadaşımla birlikte olması. Arayıp bir şeyler söylemeseydi keşke, karşı tarafta yanlış anlıyor böyle olunca.
Gel ben sana yakayim. Ne meraklisiniz sacma sapan yorumlar yapmaya.Size dönecek kına yakın sevinçten
konu okuduğumuzu anlamaya gelirse üyelik silip gitmek zorunda kalabilirsiniz bence , ilgilenmiyor olabilirsiniz ama dışarıdan görünen budur bilemezsiniz kimse bilemez 2 sayfadır insanlar size ısrarla mevzu siz değilsiniz salın mevzu adamın kendi kişiliği diyor size Türkçeden Türkçeye çeviri yapıyoruz bırakın anlamayı anlamayı düşünmeyi inkar ediyorsunuz alıntı atmayın bana rica ediyorum yaYa lütfen okuduğunuzu anlama gibi becerilerinizi iyice geliştirdikten sonra konulara yorum yapın ya. BEN ONUN ARKADASI İLE İLGİLENMİYORUM, O DA BENİMLE İLGİLENMİYOR BİZ SADECE ARKADAŞIZ. ARAMIZDA Bİ SEY OLDUGUNU SANAN KİSİ SADECE ESKİ SEVGİLİM. Öf valla sıkıntı bastı sizden ya sanki adamla eski sevgilimden ayrıldıgım gibi arkadas oldum. Biz tamamen farklı yerde farklı insanlarla denk geldik arkadas olduk ve eski sevgilimden ayrılalı cok uzun zaman olmustu zaten.
bence önünüze bakın, anlam aramayın, adı üzerinde eski sizi ilgilndiren bi durum yokKızlar eski sevgilim var neredeyse 1 sene olcak ayrıldıgımız. O ayrıldı benden ben sorun cıkarıp duruyodum ayrılma konusunda haklı. Neyse ayrıldıktan sonra cok pesinde dolandım barısalım diye yapmadıgım sey kalmadı ama dönmedi ben de bi sure sonra bıraktım. Sonra sevgilisi oldugunu ogrendim zTen hic bulasmadim. Yakın zamanlarda onun bi arkadasıyla denk geldik arkadas olduk instadan takiplestik. Gidip arkadasını aramıs aranızda bisi mi var diye. Arkadası da baya senelerdir arkadası o yuzden niye boyle bisi aklına geldi anlamadim cocuk bile sasirmis onun oyle bisi sormasına. Hani beyzayı tanıyosun benim eski sevgilim falan demis. Anlam veremedik. Nromaldede insta profilim genelde kapalı actıgım an bi baktım kendi kuzenin hesabından storymi izlemis. Onun izledigini dusunuyorum cunku kuzeni de erkek ve niye baksın hikayeme one cikarilanlarima yani. Eski sevgilim normalde beni engellemisti vatsapptan bi baktım onu da kaldırmıs. Ama hala sevgilisi var ne alaka ben hic cozemedim