• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor ?

Merhaba 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti .ayrılan taraf oydu .Tam atlatabilmiş değilim açıkçası ara ara hüzünleniyorum anıları hatırladıkça .
Ayrıldığımız ilk hafta kabullenmeyip görüşmek adım atmak istedim .ama o ayrılığı kabullenmemi istedi .Brn de sonrasında hiçbir şekilde iletişime geçmedim .
engelleyip engel kaldırma tekrar ekleme gibi saçmalıyor .Arada bahaneyle yazıyordu ama konuşalım görüşelim demedi hiç .ben de geçiştirip bitiriyordum konuşmayı .
En son bana benim iş ile ilgili ilan attı bu sefer patladım ona . Hayatında olmayan birinin ne yaptığı umrunda olmamalı dedim .kendisi tamamen iyi niyetinden atıyormuş düşmanı değilmişim falan falan …
Ben de arkadaşında değilim dedim sonuçta ayrılmak isteyen sendin kararın arkasında dur dedim .bu şekilde bitirdim konuşmayı .üstüne de engelledi beni .
Sinirlerim bozuldu ben kendi hayatıma bakmaya çalışırken rahatsız edilmek istemiyorum artık .Tekrar bir araya gelme niyeti olsa böyle davranmazdı değil mi ? Çok seviyordum çok güzel anılar biriktirdik ciddi adımlar bile atmıştım o kadar zoruma gidiyor ki bu halimiz . Evlenmemizi bekliyordu herkes şu hale bak ..
siz neden engellemiyorsunuz denicem zira beklentiniz geri dönmesi

At gibi giden it gibi dönüyor ama beyefendi size açık kapı bırakıp siz koşun egosunu tatmin edin istiyor. Kapat bacım o kapıyı. Böyle erkeklere emek veremeyecek kadar değerli ömrümüz

At gibi giden it gibi dönüyor ama beyefendi size açık kapı bırakıp siz koşun egosunu tatmin edin istiyor. Kapat bacım o kapıyı. Böyle erkeklere emek veremeyecek kadar değerli ömrümüz
Öyle öyle anlık bir karar olsa hemen dönmeye çalışırdı onu tanıyorum ..
bir telefon aramasıyla ayrıldı benden yüzyüze konuşmaya cesaret edemedi

23 yaş erkekleri tanımak için çok küçük be kuzum. Bir erkeği tanımak için 2 sene de çok az bir süre. 8 senede ben yeni huylarını gördüm adamın ayrıldım
Ya ayrıldıktan sonra aydınlanma yaşadım .bazen çok saçmaladığım ergence davrandığım oldu .bu davranışlarım için de pişmanım .
Ya ben ailemle tanıştırmaya başlamıştım babama anlattım herkes ciddi bakıyordu. Bana bunu nasıl yapar hala anlayamıyorum

Engellemek bana göre hâlâ seni önemsiyorum ve sana karşı öfkem var demek.En güzeli kayıtsızlıktır,bırak yazsın hatta.O yazsın, sen görüldü at geç.Böylece egosu zedelenir,bir daha arkasında duramayacağı kararlar vermez.
Ya değil mi insan artık umursamadığı birini siler geçer . Eğer seni darlarsa rahatsız ederse engellersin anlarım da sebepsiz yapması çok saçma . Ben şu an engellesem haklıyım mesaj atsın istemiyorum .

Egosunu tatmin ediyor. Beklediği kadar yalvarıp arkasından ağlamamışsınız. Her yerden engelleyin şu tipleri.

En sinir olduğum tip iletişime geçmiyorsun diye ondan unutmanı istemiyor kendini hatırlatması gerekiyor iş miş bahane çünkü bilirim bu tipleri.
İyi demişsin de ama keşke hiçbir tepki vermeseydin tepkisizlik canlarını yakıyor asıl. Ama rahatsız edilmek istemiyorsan naparsa yapsın tepkisiz kalman gerekiyor.

En sinir olduğum tip iletişime geçmiyorsun diye ondan unutmanı istemiyor kendini hatırlatması gerekiyor iş miş bahane çünkü bilirim bu tipleri.
İyi demişsin de ama keşke hiçbir tepki vermeseydin tepkisizlik canlarını yakıyor asıl. Ama rahatsız edilmek istemiyorsan naparsa yapsın tepkisiz kalman gerekiyor.
Ya normalde tepkisiz kalıyordum ama artık bunaldım gelip gitmesinden

Merhaba 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti .ayrılan taraf oydu .Tam atlatabilmiş değilim açıkçası ara ara hüzünleniyorum anıları hatırladıkça .
Ayrıldığımız ilk hafta kabullenmeyip görüşmek adım atmak istedim .ama o ayrılığı kabullenmemi istedi .Brn de sonrasında hiçbir şekilde iletişime geçmedim .
engelleyip engel kaldırma tekrar ekleme gibi saçmalıyor .Arada bahaneyle yazıyordu ama konuşalım görüşelim demedi hiç .ben de geçiştirip bitiriyordum konuşmayı .
En son bana benim iş ile ilgili ilan attı bu sefer patladım ona . Hayatında olmayan birinin ne yaptığı umrunda olmamalı dedim .kendisi tamamen iyi niyetinden atıyormuş düşmanı değilmişim falan falan …
Ben de arkadaşında değilim dedim sonuçta ayrılmak isteyen sendin kararın arkasında dur dedim .bu şekilde bitirdim konuşmayı .üstüne de engelledi beni .
Sinirlerim bozuldu ben kendi hayatıma bakmaya çalışırken rahatsız edilmek istemiyorum artık .Tekrar bir araya gelme niyeti olsa böyle davranmazdı değil mi ? Çok seviyordum çok güzel anılar biriktirdik ciddi adımlar bile atmıştım o kadar zoruma gidiyor ki bu halimiz . Evlenmemizi bekliyordu herkes şu hale bak ..
Rahatsız edilmek istemiyorum diyorsun ama bence durum öyle değil. Icinde bi seyler bitmediği ve özlediğin için sen de ister istemez yazsın diye bekliyorsun, rahatsız olduğun kısım senin istediğin şekilde yazmıyor ve adım atmıyor olması.
Arada yazıp durduğu için umutlanıyorsun da, bu da işkenceyi uzatan bi durum bence.
Neden ayrılmıştı?

Kararsız dengesiz biri
Engellemek bence de çocukça

Ama engellemeyince açık kapı mi sanıyorlar anlamadım ki

Ayrildim ama bigun pisman olursam cepte dursun, kafasi karissin beni unutamasin hevesle kapida beklesin hareketleri bunlar.
Bencil, Allah kurtarmis.
Engellemeyin hic biryerden yazarsa cevap vermeyin kudursun

Back
X